Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğum yorumların içinde yüzümü tek güldüren yorum sizinki oldu, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

Uydunet akksiz sınırsız hız düşümü yok 10 mbps + kablotv temel paket

67 tl

https://www.kablonet.net/kampanya/gercek-sinirsiz

Çok pahalı değil mi ? Fiyatlar ineceğine arttı , 2017 yılındayız insan çıldırıyor

AKK olmasa ne olacak 10 ' a kadar hız var zaten ? 2019 ' un başında AKK de kalkacak ,2 yıl sözleşme buna mantıksız gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 4 Mayıs 2017; 23:6:10 >

• O değil de 50/4 hızında sattıkları tarifelerden birinde 150 GB kotalı internet satıyorlar ve ayda 79,99 TL. Ben de bu tarifenin GB başına aşım ücretini değil de tarifedeki kotanın GB başına ücretini hesaplayayım dedim ve ortaya şöyle bir sonuç çıktı:

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 4 Mayıs 2017; 23:10:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ailede en az 3 tane tlf bir tablet bir pc ve birde smart tv var.günlük en az 5 gb kullanıyorlar aylık yapar 150 gb versinler halka 500 gb ondan sonra isterlerse 1000 tl yapsınlar kota aşımı.

• Devlet bu firmaların dışında başka bir yolla internet dağıtmanın yolunu bulmalıdır, bu zihniyet ve inattaki firmalara karşı başka hiç bir çözüm tam bir çözüm olamıyacaktır.
    Kablosuz erişim noktaları bir çözüm olabilir, devlet bunu yaparsa özelleştirmemelidir de.
  • Türksat darbe girişiminde binasını koruyan halka "az" da olsa darbe geçirmeye meraklı anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 5 Mayıs 2017; 0:30:14 >
  • Arkadaşlar bu yeni kota uygulamasında mesela 50 gb kotamız var diyelim.50 yi geçtikten sonra her gb için otomatik olarak ücret kesip faturaya mı yansıtılacak,yoksa ilave gb ı isteğe bağlı olarak mı alınacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kotayı boşverın sınırsız tarifeler 90 lira en düşük. kota kota diyip kandırıyorlar kimsenin kotalı net alıcağı yok. esas itiraz etmemiz gereken limitsiz tarifelerin fiyatları. %100 e yakın zam var resmen aknli taahhutlerimiz bittiği zaman

Katılıyorum zaten insanlar bu sınırsız veya akıllı hızı değişen tarifelere yüksek fiyattan yönlendiriliyor.

Kotalı olan paketlerin 300 -400 tl fiyatları ile insanlara ölümü gösteriyorlar

10 mbit çağ dışı ve 100tl gibi fahiş fiyatlı tarifelerle sıtmaya razı edip Soygun için müthiş bir formül oluşturmuşlar önceden 3 mbit olsada sınırsız tarifeli paketlere 50-60 tl ye alabiliyorken 2 katı para verip net alıp insanların bununla da ne kadar iyi bir tercih yaptığını düşünmesi ve sevinmesi amaçlanmış.

Eski Akk lı sistem en azından ucuzdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 4 Mayıs 2017; 23:37:42 >

• Susma haykır kotaya hayır

• Akıllı Sınırsız
    (00:00 - 19:00 arası saatler) (19:00 - 24:00 arası saatler) Yükleme Hızı Tarife Fiyatı
    10 Mbps'e Kadar 5 Mbps'e Kadar 1 Mbps'e Kadar 69,99 TL/Ay
    25 Mbps'e Kadar 10 Mbps'e Kadar 2 Mbps'e Kadar 89,99 TL/Ay

Buna "Akıllı Sınırsız" kampanyası mı yoksa "Çakal Sınırsız" tarifesi mi demeli? Gittim bir bayiye hanfendiye durumu anlatmasını istedim. Elbette ki anlatamadı. Ben de sözleşmemi uzatmadım elbette. 2 günün var Uydu Net...
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Hocam takip edemedim TTNet nasıl bir şey yaptı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep sömurgeci beleş yok

• Müşteri hizmetlerini şikayet bombardımanına tutmak lazım.

• Ortam fakir dolmuş yine

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:43:15 >
  • Ben böyle bir sisteme hayatta geçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı.basat

Devlet bu firmaların dışında başka bir yolla internet dağıtmanın yolunu bulmalıdır, bu zihniyet ve inattaki firmalara karşı başka hiç bir çözüm tam bir çözüm olamıyacaktır.
    Kablosuz erişim noktaları bir çözüm olabilir, devlet bunu yaparsa özelleştirmemelidir de.

telekoma el koyulacak başka yol yok. ücretsiz kamulaştırılacak.özelleşen şirketlere el koyulsa ne halt yiyebilirler? ancak üçün birini alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 5 Mayıs 2017; 0:26:53 >
  • Birincisi bu düzenleme falan değil ikincisi Türksat'tan bir halt olmaz. Gece bir yavaşladı 10 15 dk 144 p'de video donuyordu kafayı sıyıracaktım. Türksat'tan bir halt olmaz. Boş hayaller kuruyoruz bu ülkede hiçbir zaman uyguna,hızlı,sınırlamasız,sansürsüz net göremeyeceğiz daha kötüye gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Müşteri hizmetlerini şikayet bombardımanına tutmak lazım.

Varmisiniz ben aricam hep beraber arayalim bu mesaji goren herkes arasin sadece buradan yazmakla kalinmasin yani

• practicer P kullanıcısına yanıt
    aynen dün gece felakatti bu gecede pingler 2-3 katı idi birşeyleri kurcalıyolar.

sanki : bak akk kaldırdık internet çöktü derler..

-------------

bu nasıl konu başlığıdır admin milleti kızdırmak için başlık atmış sanki.

geri adım yok üç gösterip bire razı ediyorlar yok yağma öyle.

gb başına para mara yok yallahhh ..allah versin bizi sömürdüğünüz yeter.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.