Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cami dilencisi gibi yakamıza yapışmak yok emin olun donanımhaber e ekşi sözlük gibi diğerplatformlarda aktif katılsaydı çok daha iyi sonuçlar alınırdı şahsi fikrim baskı her şekilde devam etmeli boş bırakılmaya gelmez iss ler ve btk

• Allah belani versin turksat 1 sene bosunami taahhut verdik

Hakkim haram olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet akksiz sınırsız hız düşümü yok 10 mbps + kablotv temel paket

67 tl

https://www.kablonet.net/kampanya/gercek-sinirsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 4 Mayıs 2017; 21:55:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 ay taahhütlüsüde çıkar yakında 10TL düş.
  • Adamlar tam trol, bizimle oyun oynuyor resmen şunların başında 15 yaşında çocuk olsa daha mantıklı bir şey ortaya çıkacağı kesin, hayır ben anlamıyorum komple tüm üst kadro olarak mı sorunlu bunlar.
  • Yemezler. O kota tamamen kalkacak. 50 kuruşla kandıramazsın milleti.

• quote:

"BTK Başkanı tam manasıyla eski usul kotalı tarifeleri kastetmemiş olsa da AKN’ye aykırı bir durum olması halinde müdahale edebileceklerini söylemişti. Türksat’ın bu yöndeki geri adım kararı da bunun bir sonucu olarak yorumlanabilir."

Öyle düşünmüyorum. AKN'yi kople kaldırmışlar. Kota olduğu için BTK napsın.

• kotayı boşverın sınırsız tarifeler 90 lira en düşük. kota kota diyip kandırıyorlar kimsenin kotalı net alıcağı yok. esas itiraz etmemiz gereken limitsiz tarifelerin fiyatları. %100 e yakın zam var resmen aknli taahhutlerimiz bittiği zaman

• Kotanın kalkması lazım.
  • o 50 kurusuda almazlarsa kotali paketler olacak aknli sinirsiz paket. o 50 kurusunda kalkmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 4 Mayıs 2017; 22:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Bakın bu iş nasıl oluyor örnekle yazalım. Bir karara varıyorlar diyorlar ki: Kota geçince gb başına 50 kuruş alalım. Yalnız bunu duyurduğumuzda yer yerinden oynayacak. Ne yapsak ne yapsak, derken bunu 50 kuruş değil de ilk başta 1 ya da 2 tl diye duyuralım. Hoop tamam diyorlar ve tabii kavga kıyamet kopunca da ilk belirledikleri 50 kuruşu indirim yaptık bakın, sizi dinliyoruz size kulak veriyoruz indirime gidiyoruz diye duyuruyorlar. Tüm olay budur. Tamamen pazarlama tamamen algı yönetimi. Şimdi aa indirim yapmışlar diyenler olacak ama emin olun zaten belirledikleri aşım ücreti buydu. Bakarsınız o 50 kuruş bile 25 e iner. Derken bir bakmışız olay kabul edilmiş olmuş bitmiş. Yerseniz hesabı...

İlk 3 tl ile başlamışlardı.

• Allah bunların belasını versin. Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler. Deli olmamak elde değil. Bu tarifeler hangi akla mantığa uyuyor. Yav arkadaş bu memleket bukadar mı sahipsiz? Çocuğun evde iki günde izleyeceği eğitim videoları 50 gb yi geçiyor. Bunların gözü insanların cebindeki beş kuruşta.başka ülkelerde yüzüne bakmadıkları 10 mb net burada 90 TL. Asgari ücretli adam nasıl net bağlatsın.yazık günah yaaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

GB başına 50 kuruş ne ya şuan kablonet kullansam yanmıştım
    Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti!

Mevcut kullanıcıların kafası rahat :) 2019 da ne saklabanliklar yapacaklar bakalım
    Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bana göre tüm bunların nedeniİSS sağlayılarının planlı,programlı,geleceğe dönük yatırım yapılmamasının sonuçları bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ado102

Allah bunların belasını versin. Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler. Deli olmamak elde değil. Bu tarifeler hangi akla mantığa uyuyor. Yav arkadaş bu memleket bukadar mı sahipsiz? Çocuğun evde iki günde izleyeceği eğitim videoları 50 gb yi geçiyor. Bunların gözü insanların cebindeki beş kuruşta.başka ülkelerde yüzüne bakmadıkları 10 mb net burada 90 TL. Asgari ücretli adam nasıl net bağlatsın.yazık günah yaaa.

Aynını yazacaktım ,siz dile getirmişsiniz ,iyi forumlar kardeş...
  • Tablonun en sağında ki "Maksimum ücret" fiyatları ne anlama geliyor?

• ücret komple kalksa bile verdikleri hızlar çok düşük 25mbps e kadar diyor ne olacağı belli değil eğer tarifelerde değişmezse kablonet almak için bir sebep yok türknet varken

• Kotanın komple kalkması lazım. Ama biyandan da aklıma şu geldi madem bunlar gb başına 50 kuruş alınca da kazanıyorlar o zaman niye 2TL alıyorlardı? Vatandaş uyuduğu sürece daha çok yolarlar tepkimizi ortaya koymamız gerekiyor bu tür mevzularda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

quote:

Orijinalden alıntı: ado102

Allah bunların belasını versin. Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler. Deli olmamak elde değil. Bu tarifeler hangi akla mantığa uyuyor. Yav arkadaş bu memleket bukadar mı sahipsiz? Çocuğun evde iki günde izleyeceği eğitim videoları 50 gb yi geçiyor. Bunların gözü insanların cebindeki beş kuruşta.başka ülkelerde yüzüne bakmadıkları 10 mb net burada 90 TL. Asgari ücretli adam nasıl net bağlatsın.yazık günah yaaa.

Aynını yazacaktım ,siz dile getirmişsiniz ,iyi forumlar kardeş...

Eyvallah kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Tablonun en sağında ki "Maksimum ücret" fiyatları ne anlama geliyor?

Bilgisayarı download haline unuttun, ocagına en fazla "bu kadar" incir agacı dikiyoruz oluyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.