Şimdi Ara

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
18.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu hangi tepki yerini buldu, ne düzenlemesi...? Kotalar yerli yerinde duruyor. 2017 yılında kota aşım ücreti nedir.

Hala bunların olumlu gelişme olduğunu düşünen arkadaşlar bana taahhüdüm bittiği anda Türksat'ta kalmam için tek bir iyi neden göstersinler. Komik olmayın.
  • Bence hiç ücret olmamalı. İnterney tamemen bedava ve en az 100mbps olmalı. Operatörler ayrıca sınırsız korsan içerik (film, oyun, ...) sağlamalı. Yurdum insanı başka türlü mümkün değil mutlu olmaz.

Ben günde 2 GB internet ya kullanıyorum ya kullanmıyorum. ayda 50 GB bilemedin 75 GB kota bana yetiyor. Birileri korsan içeriklere abanıp sınırsız interneti sömürüp altyapıyı kanırtacak diye benim internetim de sürünecekse ben bunu kesinlikle istemem.

• myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Konuyu hemen başmış malum kesim. Bence git mağarada yaşa

• Bombalanan çanakların parasını mı çıkartmaya çalışıyorlar anlamadım ki nedir bu gb başına ekstra ücret ısrarı?

• Komple kalkması lazım. Bu devirde kotalı internet mi olur ?
    Sen kullanmıyorsun diye kullananlar hemen korsan içerik indiren oluyor, öyle mi? Ortalama bir oyun olmuş 50 GB, Netflix, Youtube, Twitch gibi platformlar var ve sen hala kafayı korsana taktın öyle mi? Ben ayda ortalama 600 GB kullanıyorum ve zerre korsan içerik indirmiyorum. Netflix, Spotify aboneliğim var, oynadığım oyunların hepsi orjinal ama sana kalsa korsan içerik indiriyorumdur öyle değil mi günlük 2 GB cı bey?
    köyüne dön

• En kötüsünü gösterip asıl yapılmak isteneni sunarak halkın gazını almak klasik algı yönetimidir. Kesinlikle kabul edilemez!

Başlık acilen değiştirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Securebay -- 4 Mayıs 2017; 20:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Şuan TÜRKSAT:

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti!

Tepkiler yerini buldu: Türksat kotalarda düzenlemeye gitti!

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzm.Dr.Mustafa Çoban

Geri adım değil kotayı kaldırmamış

%75 indirim de bir geri adım. Ama tabii kaldırmalı

• komple kalkmali

• 50 kuruş ne abi? dilenci pazarlığına dönmüş iş:) Komple kaldırsın çakal karloslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

50 kuruş ne abi? dilenci pazarlığına dönmüş iş:) Komple kaldırsın çakal karloslar.

50 kurus az gibi gozukuyor ama 100gb 50tl yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Sen kullanmıyorsun diye kullananlar hemen korsan içerik indiren oluyor, öyle mi? Ortalama bir oyun olmuş 50 GB, Netflix, Youtube, Twitch gibi platformlar var ve sen hala kafayı korsana taktın öyle mi? Ben ayda ortalama 600 GB kullanıyorum ve zerre korsan içerik indirmiyorum. Netflix, Spotify aboneliğim var, oynadığım oyunların hepsi orjinal ama sana kalsa korsan içerik indiriyorumdur öyle değil mi günlük 2 GB cı bey?

İstisnasın, kaideyi bozmuyorsun.
  • Yıl olmuş 2017 bilgi çağında yaşıyoruz uğraştığımız şu meselelere bakın. Söyleyecek pek bir sey yok. Devlet yetkilileri bu işe el atsın tüm operatörlerde şu saçma uygulama tamami ile kaldırılsın. Sesimizi duyurur musun lütfen donanim haber ?

• Vatandaşın çoğu malesef bilgisiz o yüzden elinizden geldiğince Facebook ve Twitter gibi ortamlarda bu rezaleti paylaşarak halkı bilinçlendirin. Bu halk sadece DonanımHaber'den ibaret değil arkadaşlar.

Tamam burada herkes tepkisini gösteriyor ancak bu tepkiyi daha çok yerlere taşıyarak bu kota saçmalığını kökten kaldırtabiliriz. Hâlâ dalga geçiyorlar ucundun ne koparsak kârdır kafasındalar.

Taahhütünüz bitince ayrılın buradan yoksa işler daha sıkıntı olabilir.
  • O kotalar paşa paşa kaldırılacak Bu devirde kotalı internet nedir ya?
    Aileler ne yapacak peki? Bir ailede 3-4 kişi internet kullanınca nasıl yetecek o 75 GB?

Yazları annemin yanına gittiğimde beraber interneti kullanıyoruz aylık 100 gb geçiyor. Bi şekilde film, dizi izliyoruz vakit geçiyor. Ha izlediğimiz de öyle 1080p değil 720p de izliyoruz bi zahmet de izleyelim diğer çözünürlükte gözümüzü bozacak resmen.
  • bu daha başlangıç, mücadeleye devam.

• Bu uygulama hali hazirda taahütlü paketleri etkiliyor mu, yoksa yeni abonelikler için mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.