Şimdi Ara

Ter kokusunu engelleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün sabah duş alıyorum.Her tarafım bol köpüklü olacak şekilde banyo yapıyorum rexonanın antipersipant özellikli deodorantını bol bol sıkıyorum.Ama gelin koklayın ki hiç bir işe yaramıyor.Leş gibi ter kokuyorum.Elin pisliği 3 gün banyo yapmayıp bir fıs deodorant sıkıyor sorununu çözüyor.Üstelik koltum altım aşırı olacak bir şekilde terliyorum.Günde bazen 3 kez t shirt değiştiriyorum.Bıktım artık bu sorundan az biraz sosyal hayatımız vardı oda bitiyor okula gidemiyorum ya sevdiğim kız var bırak açılmak yanına bile gitmiyorum ki kokumu almasın.Adamlar şekil gömlekler giyiyorlar ben onlarıda giyemiyorım bu gidişle gömlek yalan olacak benim için. Yardım edin lütfen muhakkak forumda aşırı terleyen arkadaşlar vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de çok terlerim. Ameliyat dışında çaresi yok. Denemediğim deodorant kalmadı. Hatta 1 hafta terlemeyi kestiği söylenen deotak bile kullandım fayda etmedi.

Ancak kötü bir koku varsa bakteri kaynaklı olabilir. Bir doktora gitmekte fayda var. Çünkü normal ter insanı rahatsız edecek şekilde kokmaz.

• driclor kullan. kesinlikle işe yarayacaktır
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Nerden bulabilirim dricloru eczanelerde yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Waynee

Nerden bulabilirim dricloru eczanelerde yok diye biliyorum.

eczanelerde ve internette var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.