Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full bedava mı yoksa aion gibi gold pack gibi bişiler almak gerekiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

full bedava mı yoksa aion gibi gold pack gibi bişiler almak gerekiyor mu

Bedava. Shopta satılan itemların neredeyse tamamı kozmetik ürünler.
  • Bana rogue/assassin tarzi sinif lazim. hizli, seri vuran, kolay kacabilen, rakibi deli edicek tarzda..Az bisey arastirdigima gore bu sinif warriora denk geliyor fakat cogu rpglerde warrior sinifi zirhli, agir ama fazla dmg yapan tarzda oldugundan kafam karismadi degil.

Sizce rogue a en yatkin sinif hangisi, birde bu sinif icin pasiflerine bakildiginda irk olarak castanic secilmeli gibi, bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkı bilemem ama aradıgın class Warrior.

Bu arada beyler Guild'i Nerden ve hangi NPC den dagıtıyoruz bi bilgisi olan varsa bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikMonster -- 20 Şubat 2013; 21:26:10 >
  • @Atlantiel

Warrior, Slayer uygundur dediklerine

@FantastikMonster

Guild'i açtığın NPC?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

@Atlantiel

@FantastikMonster

Guild'i açtığın NPC?

cok kararsiz kaldim 2 si arasinda, warrior icin hizli stun i bol diyorlar ama tank olman gerekmis cogu zaman, partyler genelde tank warriorlar ararmis daha once hic tank oynamadm mmolarda pekte sicak bakmiyorum

Slayerda warriora gore daha yavas, daha iyi vurdugunu soyluyorlar ama hic rogue tipini andirmiyor 2h falan var elinde

Sorumu tekrar yoneltmek istiyorum sizce hizli olup,kolay kacabilen (atlayan ziplayan ) rogue tarzina en yatkin karakter hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlantiel

quote:

@Atlantiel

@FantastikMonster

Guild'i açtığın NPC?

cok kararsiz kaldim 2 si arasinda, warrior icin hizli stun i bol diyorlar ama tank olman gerekmis cogu zaman, partyler genelde tank warriorlar ararmis daha once hic tank oynamadm mmolarda pekte sicak bakmiyorum

Slayerda warriora gore daha yavas, daha iyi vurdugunu soyluyorlar ama hic rogue tipini andirmiyor 2h falan var elinde

Sorumu tekrar yoneltmek istiyorum sizce hizli olup,kolay kacabilen (atlayan ziplayan ) rogue tarzina en yatkin karakter hangisi?

Rogue tarzına en yatkın Slayer ama dediğin gibi dagger falan kullanmadığından insanlar tereddüte düşüyor. Warrior da zorunlu durumlar olmadıkça tanklamaz bu arada.

• Slayer'ın hızlı koşma skilleri, stun skilleri ve comboları gerçekten güzel ama gel gelelim ofansif yönden warriordan daha düşük ve daha yavaş. Ama oynanamayacak bir karakter değil tabii ki de. Warrior ise daha hızlı ve daha ofansif. Warrior karakterde biraz daha rogue havası sezersin. O kadar ince elenmiş ki karakter oluşturulurken bu yüzden bu kadar kararsız kalıyoruz. Ben Slayer kastım level 40 sonra warrior kastım level 30 gene kararsız kaldım en sonunda Veritasa geçtik şimdi sorceror oynuyorum level 15 şu ana kadar memnunum :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Slayer'ın hızlı koşma skilleri, stun skilleri ve comboları gerçekten güzel ama gel gelelim ofansif yönden warriordan daha düşük ve daha yavaş. Ama oynanamayacak bir karakter değil tabii ki de. Warrior ise daha hızlı ve daha ofansif. Warrior karakterde biraz daha rogue havası sezersin. O kadar ince elenmiş ki karakter oluşturulurken bu yüzden bu kadar kararsız kalıyoruz. Ben Slayer kastım level 40 sonra warrior kastım level 30 gene kararsız kaldım en sonunda Veritasa geçtik şimdi sorceror oynuyorum level 15 şu ana kadar memnunum :p

Aynı benim konu archer-berserker-priest derken şimdide sorcerere başladım inş bu kalıcı olur bizim için. Oyun harika ama class seçimi canından bezdiriyor adami.
  • quote:

@Atlantiel

@FantastikMonster

Guild'i açtığın NPC?

Guild'i kurdugum NPC den dağıtamadım. Gerçi önemi kalmadı Ercan'ından dedigi gibi Veritas serverine geçtik player sayısı daha çok oldugundan dolayı.

Bu arada ben classlar hakkında kendi fikirlerimi yazmak istiyorum. İlk başladıgımda sorcerar oynadım güzel class hiç bi sıkıntısı yok. Fakat sonra sırf bakın sırf Asa (Staff) Kullanıyor buda onu daha karizma yapıyor diye priest açtım. Yani demek istedigim şey sorcerardan geçerken skilleri yüzünden yada onun bunun yüzünden bi degişim yapmadım. Ki Priest'dende çok memnunum çok güzel bi class. Oyundan çok takılıyorsunuz classlara ve seçmekte aşırı zorlanıyosunuz bana göre. Fakat çogu kişi bilmiyorki skilleri sen diziyosun skillere istedigin COMBO biçimini veriyosun. Adamı yere düşürdükten sonra hangi skillerin normalden hızlı vurdugunu hangi skillerin hangi durumlarda etkili oldugunu ögrenin deneyin ve ondan sonra karar verin. Kabasını almayın karakterlerin biraz derine dalın işin. Oyunun istedigi gibi yapmayın kendi istediginiz gibi yapayım karakterinizin skill ayarlarını. Ne bileyim mesela Harflere skill adayacagım ben level 30 35 olduktan sonra. Ve 60 oldugumda oturup en az 3 saat skillerin combolarıyla dizilişleriyle ve kafamda oluşturdugum stratejilere göre dizeceğim skillerimi. Burda oyuna girip onu bunu kesip kimseye ölmeyen bi karaktermi istiyorsunuz? Hoşçakalın beyler tera online size göre bi oyun degil. Fakat girip karakterle bütünleşip emek verip bi slayer i çok rahat keserken başka bi slayerde zorlanıp hatta ve hatta başka bi slayeri kesememek ve oturup nasıl keserim diye düşünmekmi istiyorsunuz? Buraya gelin hanımlar. Tera online sizindir. Yazdıklarım tamamen benim gördüklerim denediklerim ve faydalandıklarımdır.

• Kusura bakmayın bu sorumu konudaki yorumları okumadan soruyorum umarım bir cevap alabilirim, oyunun sitesine girebiliyorum fakat register veya download linklerine tıkladığımda 404 not found ile karşılaşıyorum. Flush dns falan tonla şey denedim olmadı, firewall'ı kapatıp denedim antivirusleri kapatıp denedim, denedim de denedim. Fakat telefonumla wi-fi ile girmek istediğimde girebiliyorum. Sebepleri ne olabilir?(Telefonumda da dns ayarları yapılı.)
  • bende zurasın player sayısından memnun degilim dh deki konusunda 100 kisiyiz lafına aldandım basladım simdi 10 kisi bile yok millet hep pve serverlara gecmis
  • Tera club satın alma hakkında bilgi alabilirmiyim? Biraz araştırma yaptım satın alındıktan sonra bazı kişilerin aktif olma problemleri varmış. En önemli ise satın alındıktan sonra aylık yenileme olayın olması. Bunu nasıl deaktif edebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparda-sama

Tera club satın alma hakkında bilgi alabilirmiyim? Biraz araştırma yaptım satın alındıktan sonra bazı kişilerin aktif olma problemleri varmış. En önemli ise satın alındıktan sonra aylık yenileme olayın olması. Bunu nasıl deaktif edebiliyoruz?

En son profiline girip cancel diyince iptal oluyordu oto ödeme, o konuda sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerazim

Kusura bakmayın bu sorumu konudaki yorumları okumadan soruyorum umarım bir cevap alabilirim, oyunun sitesine girebiliyorum fakat register veya download linklerine tıkladığımda 404 not found ile karşılaşıyorum. Flush dns falan tonla şey denedim olmadı, firewall'ı kapatıp denedim antivirusleri kapatıp denedim, denedim de denedim. Fakat telefonumla wi-fi ile girmek istediğimde girebiliyorum. Sebepleri ne olabilir?(Telefonumda da dns ayarları yapılı.)

ilginc , baska bir bilgisayar ile - notebook girmeyi dene wi fi üstünden bak bakalim sonuc aynimi olacak. Bu arada internet özel mi yoksa universite - okul tarzi bir yer mi ? Bazi yerler direk blocklaniyor o tür yerlerde.
  • Dun gece online oyun araştırırken Tera yi fark ettim ve indirmeye başladım.Şuan %20 si inmiş durumda ve sabırsızlıkla bekliyorum inmesini.Daha önceden birkaç online oyun deneyimim oldu fakat bayadır oynamıyorum ve tekrardan başlıcam.Solo player oynadığım için hangi sınıfı seçmemi önerirsiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legec

Dun gece online oyun araştırırken Tera yi fark ettim ve indirmeye başladım.Şuan %20 si inmiş durumda ve sabırsızlıkla bekliyorum inmesini.Daha önceden birkaç online oyun deneyimim oldu fakat bayadır oynamıyorum ve tekrardan başlıcam.Solo player oynadığım için hangi sınıfı seçmemi önerirsiniz??

Priest, Lancer iyidir solo olarak bence.

Gerçi her classla bu oyunu solo oynayabilirsin ama Priest aşırı rahattır.
  • 60 olup kasıyorsunuz sonra Fraya server ı ile kapış 1 aylık server kaç yıllık adamlarla kapışıyoruz 60 olup bg yapalım derken cidden oyundan aldığım zevk azaldı.

Ele geçirip suya atlıyoruz zaten başka napalım ki
  • Dungeonlar hakkında bilgi verir misin? Hangi levellarda dungeona başlamalıyım. Ve oyunda ki dungeonu açar msın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Dungeonlar hakkında bilgi verir misin? Hangi levellarda dungeona başlamalıyım. Ve oyunda ki dungeonu açar msın?

İlk dungeon 20 levelda. Kafana göre girebilirsin, zaten bazı dungeonlara story questler yüzünden girmek gerekiyor ilerleyen levellarda.

60 dan sonra seri Ebon Tower farm yaparak ve Argon Corpus'a girerek iyi gold kasılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.