Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Download tamamlandı ama patch yapıyor connettor :) Peki lancer mi priest mi hangisinin yeteneklerine daha kolay alışırım ?? Birde hangi serverda başlamalıyım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legec

Download tamamlandı ama patch yapıyor connettor :) Peki lancer mi priest mi hangisinin yeteneklerine daha kolay alışırım ?? Birde hangi serverda başlamalıyım ??

Tarzına bağlı tamamen.

Tank mı, support mu?
  • Su anda Fraya Serverinda Yeni karakter yaratmanın herhangi bir yolu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: Legec

Download tamamlandı ama patch yapıyor connettor :) Peki lancer mi priest mi hangisinin yeteneklerine daha kolay alışırım ?? Birde hangi serverda başlamalıyım ??

Tarzına bağlı tamamen.

Tank mı, support mu?

Slayer için en uygun Irk hangisi sence. Aman ile Castanac arasında kaldım.
    Amanın skilleri güzel.
    Hp %30 altında olunca az damage yeme.
    Aktif skili stun slow vb. skillerin tutma olasılığı az
    Maden toplama hızı fazla (Gereksiz sanırım) Ama 2 tane işe yarar skili olması yeterli bence.

Ama asıl merak ettiğim skiller castanac'ınkiler.

Castanac'da ise:
    Yüksekden düşünce daha az damage yeme (Buna heroların yere düşürme özelliğide dahilmi. Yoksa gereksiz mi)
    Arkadan vuruşlarda %1 critic vurma şansı. (Bu %1 lik olay çok etkilermi sence. Yani Amanın herzaman aktif olan hp si %30 altına düşen skili ile kıyasladığında hangisi daha iyi slayer için)

Asıl sormak istediğin soru bu. Castanac ın %1 lik crit şansı çok az değil mi? Amanın az damage yeme skiline göre daha mı iyi Slayer için?

• arkadaşlar launcher açmıyor teranın bende patch olayına giremiyorum yardım lütfen
  • Arkadaşlar Tera Online'da server girişte problem yaşıyorum. Bugün açtığım bir üyelikle hiç bir sunucuya giriş yapamıyorum. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • High Elf Lancer açtim ama hata mı yaptım acaba ?? Birde bilmem ne island olan yerde kaç level e kadar bulunucam oradaki butun questleri yapmam gerekli mi ??
  • Slayer ların kritik vurma oranı kaç bilen varmı?. Castanic in pasif skili için soruyorum. %1 lik kritik şansı çok az gibi geldide. Castanic olmayan bir karakterin %'si 3-5 se güzel ama %20 lerdeyse kötü bi pasif s anırım. Onun yerine amanın pasifleri daha mantıklı olur Slayer için.
  • Çok takılıyon bu konuya :D Bence gözünü kapat ve ruh halin hangi tiplemeye daha yatkınsa onu seç. Pasif skillere bu kadar takma usta bunlar az fark yapan şeyler. Sonuçta oyun seni rahatlatan bişey olmalı. O yüzden ruh halin hangi class a yatkınsa onu seç oyuna dal. Mediv e pm at bizede adam lazım 2 kişi ilerliyoruz aramızdan bırakanlar oldu. Beraber guild'e falan gireriz. Gerçi şuan oyun kapalı sanırım yeni update geliyo yeni weaponlar ve masklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikMonster -- 27 Şubat 2013; 10:22:07 >
  • Slayerın olayı kritik olduğu için demiştim ama sende haklısın :). Aman açıp geliyorum.
  • Bugunkü güncellemeyi yazdım okumak isteyen, aşağıdan takip edebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_72229141/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72229141
  • Millet 17 level warrior'um, şimdi DH klanı hangi server'da idi yazarsanız tam iyi olur, çünkü tek seferliğine mahsus server değiştirilebiliyor.Az çok muhabbet olsun, arada soru sorabileceğim kafa dengi insanlar olmanızdan sebep gelmek istiyorum.Bekliyorum mesajlarınızı.

Edit:Server arcadia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 27 Şubat 2013; 14:38:50 >
  • Bizde Arcadia'da oynuyorduk. Sırf daha çok adam ve daha çok Türk oldugu için Veritas'a geçtik. Sende öyle yap derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantastikMonster

Bizde Arcadia'da oynuyorduk. Sırf daha çok adam ve daha çok Türk oldugu için Veritas'a geçtik. Sende öyle yap derim

Tamadır sağoalsın yalnız sitede login olmaya çalışınca ''Incorrect email address or password. Please try again'' mesajı alıyorum, server'ı site üzerinden değiştirmeyecek miyiz?Ben mi yanlış anladım yoksa :S

Edit:Sorun genelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 27 Şubat 2013; 15:50:15 >
  • Herkeze merhaba. Telefondan baglandigim icin detayli inceleme yapamadim soru cevaplara.
    Pvp ve pve arasindaki fark nedir? Pvpde gelen giden durduk yere saldirabiliyormu ? Grup olsrak takilabiliyormuyuz party kurup baskalaryla savasabiliyormuyuz? Pve de yeni karakterim var yeni oynMaya basladim sadefe lvl kasip npc mi kesicez. Tssekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Bizde Arcadia'da oynuyorduk. Sırf daha çok adam ve daha çok Türk oldugu için Veritas'a geçtik. Sende öyle yap derim

Tamadır sağoalsın yalnız sitede login olmaya çalışınca ''Incorrect email address or password. Please try again'' mesajı alıyorum, server'ı site üzerinden değiştirmeyecek miyiz?Ben mi yanlış anladım yoksa :S

Yoo site üzerinden server degiştirmiyoruz.d Oyuna giriyoruz login ekranında server list deyip girmek istedigin serveri seçiyosun :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Yoo site üzerinden server degiştirmiyoruz.d Oyuna giriyoruz login ekranında server list deyip girmek istedigin serveri seçiyosun :)

Karakter taşıma olayı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 27 Şubat 2013; 16:18:56 >

• Onun hakkında bi fikrim yok...
  • veritas elit turkler guildine bekleriz
  • Beyler sunuculara tıkladığımla hıçbir tepki almıyorum sorun ne olabilir repair yapıyorum tekrar 28 gb ındırıyor nasıl birsey cozemedım yardım lutfen ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.