Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cengavers

Beyler sunuculara tıkladığımla hıçbir tepki almıyorum sorun ne olabilir repair yapıyorum tekrar 28 gb ındırıyor nasıl birsey cozemedım yardım lutfen ?

Genel bir sorun var facebook sayfasında yorumlar da aynı şekilde, boşa indirme yeniden.
  • Sorunum tam olarak bu ?
  • beyler guildden nasıl çıkılıyor ya

edit: buldum tşkler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Raider -- 27 Şubat 2013; 23:11:24 >
  • Herkeze merhaba. Oyunu yeni yeni oynamaya basladim 11 lvl im. Dun horse aldim gorevden sordum sorusturdum skill bara ekleyip biniyormusuz. Skill bsra ekleyip tikladim bagirma gibi bisi yapti ne horse cikti ne bisi horse kayboldu bi kagit kaldi ne yapabilirim :) horse gttimi bi yerlerdemi bsska horse alabiliyormuyuz kosmaktan cok sikildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfaes

Herkeze merhaba. Oyunu yeni yeni oynamaya basladim 11 lvl im. Dun horse aldim gorevden sordum sorusturdum skill bara ekleyip biniyormusuz. Skill bsra ekleyip tikladim bagirma gibi bisi yapti ne horse cikti ne bisi horse kayboldu bi kagit kaldi ne yapabilirim :) horse gttimi bi yerlerdemi bsska horse alabiliyormuyuz kosmaktan cok sikildim

Görevi bitirdiysen skillere bak ordadır, zaten anlarsın simgesinden.Eğer bitirmediysen de şuna iyi bakhttp://www.youtube.com/watch?v=dTpi6B8x6Ks bir yerde eksik bir şey vardır muhakkak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Orijinalden alıntı: Alfaes

Herkeze merhaba. Oyunu yeni yeni oynamaya basladim 11 lvl im. Dun horse aldim gorevden sordum sorusturdum skill bara ekleyip biniyormusuz. Skill bsra ekleyip tikladim bagirma gibi bisi yapti ne horse cikti ne bisi horse kayboldu bi kagit kaldi ne yapabilirim :) horse gttimi bi yerlerdemi bsska horse alabiliyormuyuz kosmaktan cok sikildim

Görevi bitirdiysen skillere bak ordadır, zaten anlarsın simgesinden.Eğer bitirmediysen de şuna iyi bakhttp://www.youtube.com/watch?v=dTpi6B8x6Ks bir yerde eksik bir şey vardır muhakkak.

Atak abi gel artık aramıza .d

• Çıldırıcam şimdi ya 2 gündür download yapıyorum en son bıttıgınde patch progress %99da kaldı kapattım tekrar actım launcherı sımdı 8 saattlık daha download var.
  • arkadaslar benda npc ve karakterler görge şeklinde gozukuyor gec geliyor bunu nasıl dızeltecem ayarlardan neyi ayarlamam gerek resimli olarak verirseniz sevinirim birde oyuna baslarken lvl 20 başlatan bir yer var ya prologue mu oyle biseydi orda zıplama yeri var kayaların ustunden zıplayarak yukarı cıkmam gerek zıplayamıyor herkez zıplıyor ben zıpıyom ama gecemiyor onun bir taktıgi falan var mı gecmeme için orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

arkadaslar benda npc ve karakterler görge şeklinde gozukuyor gec geliyor bunu nasıl dızeltecem ayarlardan neyi ayarlamam gerek resimli olarak verirseniz sevinirim birde oyuna baslarken lvl 20 başlatan bir yer var ya prologue mu oyle biseydi orda zıplama yeri var kayaların ustunden zıplayarak yukarı cıkmam gerek zıplayamıyor herkez zıplıyor ben zıpıyom ama gecemiyor onun bir taktıgi falan var mı gecmeme için orayı

Gölge için ayarları düşürmek yararlı olabilir.Prolouge için nasıl zıplayamıyorsun anlamadım.Zıpladıktan sonra yol boyunca ilerleyince ekrana yazı geliyor.Işınlanmak istiyor musunuz? gibisinden.Yes basıp ışınlanıyorsun.Eğer yazı gelmediyse az geri git sonra tekrar ileri giderek girmeyi dene.
  • Arkadaşlar bir sorum var kafayı yiyecem oyuna başlamak istiyom oyunu indirdim üye oldum ama siteye üyeligimle gire biliyom oyuna giremiyom USER AUTHENTİCATİON FAİLED diye bir hata alıyom biri yardım ede bilirmi lütfen

e-mail den onayladıktan sonra şöyle bir hata alıyom sitede yazıyo
    Your account activation request was rejected. Please see below for potential causes.
    the account has already been activated
    User does not exist
    Invalid activation code

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanyasam001 -- 3 Mart 2013; 15:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

arkadaslar benda npc ve karakterler görge şeklinde gozukuyor gec geliyor bunu nasıl dızeltecem ayarlardan neyi ayarlamam gerek resimli olarak verirseniz sevinirim birde oyuna baslarken lvl 20 başlatan bir yer var ya prologue mu oyle biseydi orda zıplama yeri var kayaların ustunden zıplayarak yukarı cıkmam gerek zıplayamıyor herkez zıplıyor ben zıpıyom ama gecemiyor onun bir taktıgi falan var mı gecmeme için orayı

Sisteminin yetersizliğiyle ilgili olması lazım bu gölge sorununun, biraz görselleri kısarak dene. Olmadı low dimming performance'a ayarla, sonuca öyle bak.
  • Şuradan girilen story questi yapılırken ölmüştüm.Öldüğüm için towna attı.Bende daha sonra görevi yapayım diye girdiğimde içeride yaratık falan çıkmıyor.3 tane kocaman yaratık yere kelepçelenmişler kalkmaya çalışıyorlar kalkamıyorlar. Ne yapacağımı bilemedim.
     TERA Online Soru-Cevap Konusu

İçeriden ss alsam daha iyi olurdu ama çıktıktan sonra aklıma geldi.Bu akşam tekrar deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Şuradan girilen story questi yapılırken ölmüştüm.Öldüğüm için towna attı.Bende daha sonra görevi yapayım diye girdiğimde içeride yaratık falan çıkmıyor.3 tane kocaman yaratık yere kelepçelenmişler kalkmaya çalışıyorlar kalkamıyorlar. Ne yapacağımı bilemedim.
     TERA Online Soru-Cevap Konusu

İçeriden ss alsam daha iyi olurdu ama çıktıktan sonra aklıma geldi.Bu akşam tekrar deneyeceğim.

Channel değiştirmeyi denedin mi?

• instance reset olmasi lazim . Karakter ekraninda tüm instance lari resetle diye bir secenek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Denedim.Bir faydası olmadı.
    quote:

Orijinalden alıntı: Viik

instance reset olmasi lazim . Karakter ekraninda tüm instance lari resetle diye bir secenek var

Bu daha büyük sorunlara yol açmasın tırstım nedense.
  • Merhabalar.
    Ben Tera onlineın setup dosyasını indirdim kurdum fakat patchleme bir türlü bitmedi çok yavaş indirme hızım 500kb olup 30kb a kadar düşüyor %11 i görebildiim en fazla bunun sebebi nedir acaba bu yüzden yükleyemedim?Oyun güzel mi gerçekten oynamaya değerse başlıyıcam şu aralar maestia oynuyorum tavsiye ederim maestiayı ben :)
    Teşekkürler.İyi oyunlar.
  • oyun bakımamı girdi arkadaslar launcher tıklıyorum login ekranında downtime yazıyor
  • Sorcerer oynayan arkadaslara birkac sorum var.
    Sorcerer oynarken hangi skill leri kullaniyorsunuz?
    Ne gibi ozellikleri var?Hangi lvl lerde aciliyor? Biraz teferruatli oldu ama yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: W

Denedim.Bir faydası olmadı.
    quote:

Orijinalden alıntı: Viik

instance reset olmasi lazim . Karakter ekraninda tüm instance lari resetle diye bir secenek var

Bu daha büyük sorunlara yol açmasın tırstım nedense.

Yok arkadaş doğru söylemiş, instancesa resetlersen düzelir. Bir zararı da olmaz.

• Sorun kendiliğinden düzeldi yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.