Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende indiricem sizce hangi serverda olmalıyım siz nerdesiniz :) hangi karakter olmalıyım wsde en güçlü olan hangisi beni bilgilendirirseniz oyun hakkında sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncanavarı1

Bende indiricem sizce hangi serverda olmalıyım siz nerdesiniz :) hangi karakter olmalıyım wsde en güçlü olan hangisi beni bilgilendirirseniz oyun hakkında sevinirim.

Castanic ırkı seçtim, Warrior oynuyorum 30 level oldu olacak, gerçi ara vermem gerekecek güzelim oyuna da neyse,zindanlar hariç bam dedikleri arazi boss ları veya büyük yaratıklar her neyse onları tek kesebiliyorum, çok hızlı, defansı da fena değil atak konusunda da çok iyi.Ama vs olayı farklı non-target olduğu için kaça kaça vs yapılıyor genelde ve büyücü tarzı uzaktan vuranlar alır diye düşünüyorum.

Server:Veritas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 5 Mart 2013; 10:58:08 >
  • anladım tamam dedğin serverda dediğin ırkta olurum bende zaten bir süre sonra başlıyıcam üniversiteye hazırlanıyorum 24 mart ve 16 haziranda sınavlarım var haziranın sonu gibi başlarım birlikte devam ederiz sana ulaşabiliceğim bir adresin varsa pmden yollar mısın ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi :)Eğer bizle oynamak isteyen varsa özelden pm atabilir!
  • arkadaşlar 14 lvl im şu an ve crafting nasıl yapılıyor bunu merak ediyorum. mystic classım. clothing extraction ları scrollarla 3 e getirdim. ama craftingle ilgili hiç bir şey bilmiyorum.
    bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Tera launcher giriyom play a basıyom ama arkasından bişi olmuyo çözümünü bilen varmı
  • merhaba arkadaşlar, Veritas server'ında oyuna başladım nickim Nogai 45 lvl warrior'um var(dı). ayın 8'inde yani dün öğlen saat bir gibi oyundan çıkış yaptım. şuan girmeyi deniyorum 2 lvl yan karaktere giriyor fakat ana karaktere girmiyor, karakter ekranında warrior'umu seçip play'a tıklıyorum fakat girmiyor. alttaki butonlara 3-4 saniye tıklayamıyorsunuz, sonra yeniden normale dönüyorlar :S yan karakteri seçip o karaktere girebiliyorum ama :S merak ettiğim "noqai" isminde biri globalden yazmıştı bir şeyler o sıra item arıyordum ben de global chatte, çalıntı nick ihbarı yapmış olabilir mi? karakter banlanmış olabilir diye düşünüyorum ama merak ettiğim şey bu oyunda "banned" account'a değil de sadece o karaktere mi işliyor? işin kötü tarafı karakter silinmiyor da :S oyunda gm yok daha b.ktan bir durum atıyorum 60 lvl full item yaptım karakteri adam benim nickimin kıçından başından bi harfi benzer bir harfle değiştirip karakter açacak beni şikayet edecek ben banlanacağım oto ban yüzünden? h....tir ordan derler adama... ya hayır kasılır kasılmaz değil de ben niye aynı şeyleri tekrar yapmak zorunda kalayım şimdi? 3 gün 5 gün gereksiz ve boş yere uykusuz kalmama değer mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulcain -- 9 Mart 2013; 6:13:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vulcain

merhaba arkadaşlar, Veritas server'ında oyuna başladım nickim Nogai 45 lvl warrior'um var(dı). ayın 8'inde yani dün öğlen saat bir gibi oyundan çıkış yaptım. şuan girmeyi deniyorum 2 lvl yan karaktere giriyor fakat ana karaktere girmiyor, karakter ekranında warrior'umu seçip play'a tıklıyorum fakat girmiyor. alttaki butonlara 3-4 saniye tıklayamıyorsunuz, sonra yeniden normale dönüyorlar :S yan karakteri seçip o karaktere girebiliyorum ama :S merak ettiğim "noqai" isminde biri globalden yazmıştı bir şeyler o sıra item arıyordum ben de global chatte, çalıntı nick ihbarı yapmış olabilir mi? karakter banlanmış olabilir diye düşünüyorum ama merak ettiğim şey bu oyunda "banned" account'a değil de sadece o karaktere mi işliyor? işin kötü tarafı karakter silinmiyor da :S oyunda gm yok daha b.ktan bir durum atıyorum 60 lvl full item yaptım karakteri adam benim nickimin kıçından başından bi harfi benzer bir harfle değiştirip karakter açacak beni şikayet edecek ben banlanacağım oto ban yüzünden? h....tir ordan derler adama... ya hayır kasılır kasılmaz değil de ben niye aynı şeyleri tekrar yapmak zorunda kalayım şimdi? 3 gün 5 gün gereksiz ve boş yere uykusuz kalmama değer mi...

Bu birçok kişi de olan bir problem, efkarlanma hemen öyle nickten ban falan atmaz kimse.

Resmi önerilen yöntemleri yazıyorum;

- PC reset at
    - Ses ve ekran kartı sürücülerini kontrol et
    - Windows'un güncel olduğundan emin ol
    - Gereksiz programları kapa
    - Disk birleştiricisi ve disk temizleme yap
    - PC'nin ısınmadığından emin ol
    - Bozuk dosyaları kontrol et (reinstall veya uninstall)

Gelelim gerçekçi yönteme;

Oyun yöneticileri resmi açıklama da yaptılar bu konu hakkında ve sorunun üzerinde çalışılıyormuş. Fakat şu anda yeni bir haber veya bilgi yok. İlerleyen bakım veya yamalarda düzeltilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: vulcain

merhaba arkadaşlar, Veritas server'ında oyuna başladım nickim Nogai 45 lvl warrior'um var(dı). ayın 8'inde yani dün öğlen saat bir gibi oyundan çıkış yaptım. şuan girmeyi deniyorum 2 lvl yan karaktere giriyor fakat ana karaktere girmiyor, karakter ekranında warrior'umu seçip play'a tıklıyorum fakat girmiyor. alttaki butonlara 3-4 saniye tıklayamıyorsunuz, sonra yeniden normale dönüyorlar :S yan karakteri seçip o karaktere girebiliyorum ama :S merak ettiğim "noqai" isminde biri globalden yazmıştı bir şeyler o sıra item arıyordum ben de global chatte, çalıntı nick ihbarı yapmış olabilir mi? karakter banlanmış olabilir diye düşünüyorum ama merak ettiğim şey bu oyunda "banned" account'a değil de sadece o karaktere mi işliyor? işin kötü tarafı karakter silinmiyor da :S oyunda gm yok daha b.ktan bir durum atıyorum 60 lvl full item yaptım karakteri adam benim nickimin kıçından başından bi harfi benzer bir harfle değiştirip karakter açacak beni şikayet edecek ben banlanacağım oto ban yüzünden? h....tir ordan derler adama... ya hayır kasılır kasılmaz değil de ben niye aynı şeyleri tekrar yapmak zorunda kalayım şimdi? 3 gün 5 gün gereksiz ve boş yere uykusuz kalmama değer mi...

Bu birçok kişi de olan bir problem, efkarlanma hemen öyle nickten ban falan atmaz kimse.

Resmi önerilen yöntemleri yazıyorum;

- PC reset at
    - Ses ve ekran kartı sürücülerini kontrol et
    - Windows'un güncel olduğundan emin ol
    - Gereksiz programları kapa
    - Disk birleştiricisi ve disk temizleme yap
    - PC'nin ısınmadığından emin ol
    - Bozuk dosyaları kontrol et (reinstall veya uninstall)

Gelelim gerçekçi yönteme;

Oyun yöneticileri resmi açıklama da yaptılar bu konu hakkında ve sorunun üzerinde çalışılıyormuş. Fakat şu anda yeni bir haber veya bilgi yok. İlerleyen bakım veya yamalarda düzeltilecektir.

onlar onu düzeltene kadar ben 50 lvl olurum önerdikleri şeyler zaten sürekli yaptığım şeyler, benden yana bir sorun olduğunu zannetmiyorum. donanımsal, yazılımsal olarak yeterli bilgiye ya da tecrübeye sahibim fakat ban ya da block olayı diğer arkadaşlara da mantıklı geldiği için böyle birşey olabileceğini düşündük. neyse teşekkürler ilgin için düzelirse en azından para ve rune'lerimi alırım :)

• Berserker korunma skilli kullanırken hasar alırsa manası doluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Berserker korunma skilli kullanırken hasar alırsa manası doluyor mu?

Yine ben

İlk glyphlerden biri başarılı defans ta %3 mana veriyor Yani evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Priestların Energy Star skıllının tam calısma yöntemını anlamadım @W sen priest oynuyordun sanırım bu skıll hakkında bıraz bılgı verır mısın?

Kullanıyorum ama tam olarak nasıl calıstıgını anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Yine ben

Demekki warriorda çektiğim mana sıkıntısını berserkerde çekmeyeceğiz.Yaratıklara vururken manan azaldımı 2-3 kere korun sonra yine devam et vurmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Priestların Energy Star skıllının tam calısma yöntemını anlamadım @W sen priest oynuyordun sanırım bu skıll hakkında bıraz bılgı verır mısın?

Hocam onu moba atıyorsun ve mobun etrafındaki herkese %5 attack speed ve 18( sanırım en son hatırladıgım ) Power veriyor ;) damagede atıyorum yani bi nevi buff ve damage skill
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Yine ben

Demekki warriorda çektiğim mana sıkıntısını berserkerde çekmeyeceğiz.Yaratıklara vururken manan azaldımı 2-3 kere korun sonra yine devam et vurmaya.

Warriordaki mana sıkıntısını kristallerle yokedebilirsin bence

• quote:

Priestların Energy Star skıllının tam calısma yöntemını anlamadım @W sen priest oynuyordun sanırım bu skıll hakkında bıraz bılgı verır mısın?

Bayağı etkili hatta glyplerinin de kullanılması gereken bir skill, partiye çok yarar sağlıyor.

Moba attığında ufak bir damage veriyor ve o sırada mobun belli bir yakınlığında bulunan herkese 18 power ve yüzde 5 attack speed ekliyor.
  • quote:

quote:

Bayağı etkili hatta glyplerinin de kullanılması gereken bir skill, partiye çok yarar sağlıyor.

Moba attığında ufak bir damage veriyor ve o sırada mobun belli bir yakınlığında bulunan herkese 18 power ve yüzde 5 attack speed ekliyor.

Akşam glyplere tekrar bakayım o zaman.

Ben bu power ve atk speed olayından haberdardım fakat nasıl partiye eklendıgını anlamamıştım.

Çünkü o skill kullandığımda ne boss a bir debuff ekleniyor nede oyunculara bir buff ekleniyor nasıl çaılştığını anlayamadım bir türlü.

• quote:

quote:

quote:

Akşam glyplere tekrar bakayım o zaman.

Ben bu power ve atk speed olayından haberdardım fakat nasıl partiye eklendıgını anlamamıştım.

Çünkü o skill kullandığımda ne boss a bir debuff ekleniyor nede oyunculara bir buff ekleniyor nasıl çaılştığını anlayamadım bir türlü.

Adamlar bossun yanındayken vur bunla bossa, sonra adamların buff simgelerine bak energy stars'ın simgesi de ekleniyor.

• Elien berserker ile aman berserker arasındaki fark nedir? Şahsen aman berserker çok yavaş geliyor bana.Ama elien berserkere baktığımda hem ufak tefek hemde amandan daha seri.Skilleri sanki biraz daha öne vuruyor.
  • quote:

Elien berserker ile aman berserker arasındaki fark nedir? Şahsen aman berserker çok yavaş geliyor bana.Ama elien berserkere baktığımda hem ufak tefek hemde amandan daha seri.Skilleri sanki biraz daha öne vuruyor.

öyle bir fark var mi bilmiyorum ama her ırkın ve classin farkli temel özellikleri var .

Ben Aman açtım ve cidden çok ağır geldi kapattım :)
  • silah konusunda bir sorum var nette tam bir açıklama bulamadım yardimci olursaniz sevinirim .

60 level silahlarda altta yazan SLEEPER,DİSCORD,VİCTORY vb özellikler nedir ? Sadece görünüş mü yoksa bir fark var mi aralarinda ?

birde bi soru daha : trade brokera koydugumuz item icin alinan vergi 7 gün boyunca item satilmazsa geri geliyor mu yada tekrar vergi mi aliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 12 Mart 2013; 12:13:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.