Şimdi Ara

Tera Online SORULARIM VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aktif olarak bir steam kullanıcısıyım ve bugün mağzada gezerken ücretsizler sekmesinde TERA adlı bir oyun gördüm bir kaç araştırma yaptım ve oyunun önceleri aylık ücrete
    dayalı oyun olarak çıktığını, sonradan free 2 play olduğunu öğrendim.Herkesin bildiği gibi bu devirde free 2 play oyunlarda ''Pay to Win'' kavramı oldukça meşhur ve birçok MMORPG oyununda ''Pay to Win'' belirgin şekilde gözlemleniyor...
    Çok uzattım kusura bakmayın hemen konuya giriş yapayım...
    Dediğim gibi oyunu gördüm ve bir kaç video izledim, grafikleri, dinamikleri oldukça hoşuma gitti ve indirmek istedim.Fakat aklımda oyun free 2 play olduğu için kuşkularım var sorularıma gelecek olursak...

-Oyunu indirmek istiyorum ve uzun süre oynamak istiyorum pekii oyunun mağzasında oyunun dengesini bozacak gerçek para ile satılan eşyalar varmı ? Yani bu oyunu sağlam bir şekilde oynamak için oyuna belli miktar para yatırıp itemlerimi geliştirmem gerekiyormu ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

• TERA NA avrupa sunucusu değil steamdeki yani indirirsen biraz lag eşiliginde oynayabilirsin.

NA da gerçekten f2p oynayabilirsin ama avrupada oyun gameforge un elinde olduğu için para yatırman gerekiyor buna rağmen oynanacak en güzel oyunlardan bir tanesidir tera.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirrikurt

TERA NA avrupa sunucusu değil steamdeki yani indirirsen biraz lag eşiliginde oynayabilirsin.

NA da gerçekten f2p oynayabilirsin ama avrupada oyun gameforge un elinde olduğu için para yatırman gerekiyor buna rağmen oynanacak en güzel oyunlardan bir tanesidir tera.

Öncelikle steamdan oyunu indirdim yani NA sunucusundan başladım ve hiç bir şekilde lag yok oyunu gayet akıcı oynuyorum ve player yogunlugu beni çok tatmin ediyor yinede cevap için teşekkur ederim :))

BU ARADA OYUN HARİKA...
  • 300 ping ile oynuyordum. Acaba bişeyler değiştimi bende indirip deniyeceğim.
  • Biz oyuna 2 sene ara verip tekrar başladık, oyunu daha da kolaylaştırması açısından(Teleport,exp ve para boostları,binek) Tera Clup aldık.. Aylık 40 lira gibi birşey ve emin ol değmez bana göre.. Biraz daha vakit ayırıp elde edebileceğin şeyler.. Ben terada p2w olayına inanmıyorum, broker dediğin olayda herşeye ulaşmak mümkün, cs lere girerek kazanılan sea chestler, dglerden çıkan itemler falan derken bunları satıp kolaylıkla item yapabiliyorsun.. Zaten karakter dengesi o kadar iyi ki oyun item farkından ve class farkından ziyade yeteneğe bakıyor. Oyun atmosferi ve mekanikler inanılmaz zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukanturuk D kullanıcısına yanıt
    Tera NA sunucusunda Mount Tyrannas PvP sunucusunda Turk Guild mevcuttur. Isterseniz gelebilirsiniz.

Iyi oyunlar

Name: Thib
    Server: Mount Tyrannas PvP
    Steam Tera oyunculari grubu:http://steamcommunity.com/groups/teraturk
  • Valla bende zamanında almıştım p2p olduğu zamanlar oyunu şimdi avrupa serverında veteran accountla oynuyorum title ı için bile değmiş yani oyunu almam gayatte zevk alıyorum gameforge paragöz şirket ancak bence para ödemedende birşeylere ulaşabilirsin 200 300 pingle oynayacağına avrupa serverıda güzel bana göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.