Yaklaşık 40 M32 Üstü açık teras var altında ki odaya tavandan su sızıyor .Fayans aralarında ki derzleri sprial ile kazıyıp doldurmaya çalıştık ama fayda etmedi . Yine su gelmeye başladı . Terası kapatmaya Ekim aylarında 35 Bin fiyat çıkardılar . tekrar fayans döşeyelim dedik kapı altı kurtarmıyor .Kırıp tekrar yaptırmak var . Başka türlü yalıtım ile çözüm sağlayabilir miyiz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 30 Mart 2023; 10:6:31 > |
Terasın altından tavana su sızıyor
-
-
Niye terasını kapatıp duracaksın ki hava almak varken o kadar yalıtım malzemeleri var derzle çözülmez o iş ısonemin ürünleri var veya daha farklı markaların şeffaf sürüyorsun kuralına uygun şekilde maalesef işcilikler kötü olduğu için binada su sızmaları başlıyor benimde 6-7 yıllık binamda aldığımdan beri su sızıntısı yaşıyordum yalıtım sürdüm tekrar taş yaptırdım su almıştı aynı noktadan şeffaf yalıtım sürdüm normal bir şeyi kırıp dökmeden durdu gibi psikolojik olarak ara sıra bakınıyorum
-
Silikonlu derz kullanın. Birde fayansın üstüne Pvc Para Muşamba döşeyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 29 Mart 2023; 20:7:54 > -
teras çok olunca :) şeffaf yalıtımda hangi ürünü kullandınız peki? Kırmadan dökmeden bende yapmak istiyorum .
-
derzlerin çoğunluğu silikonlu kale kalıp ile doldurduk demek ki fayda etmedi .
pvc para mantıklı geldi mangal da falan yanar muhtemelen .
Peki bunu serdiğimizde köşeleri falan nasıl kapatabilir yapıştırabilir miyiz?
-
Bir de epoksi zemin kaplama var ona bak istersen
-
Valla ben epoksi kaplatmaya karar verdim terası şeffaf olarak bakalım düzelecekmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X