Şimdi Ara

Terasın altından tavana su sızıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 40 M32 Üstü açık teras var altında ki odaya tavandan su sızıyor .Fayans aralarında ki derzleri sprial ile kazıyıp doldurmaya çalıştık ama fayda etmedi .

Yine su gelmeye başladı .

Terası kapatmaya Ekim aylarında 35 Bin fiyat çıkardılar .

tekrar fayans döşeyelim dedik kapı altı kurtarmıyor .Kırıp tekrar yaptırmak var .

Başka türlü yalıtım ile çözüm sağlayabilir miyiz ?

Terasın altından tavana  su sızıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 30 Mart 2023; 10:6:31 >

• Niye terasını kapatıp duracaksın ki hava almak varken o kadar yalıtım malzemeleri var derzle çözülmez o iş ısonemin ürünleri var veya daha farklı markaların şeffaf sürüyorsun kuralına uygun şekilde maalesef işcilikler kötü olduğu için binada su sızmaları başlıyor benimde 6-7 yıllık binamda aldığımdan beri su sızıntısı yaşıyordum yalıtım sürdüm tekrar taş yaptırdım su almıştı aynı noktadan şeffaf yalıtım sürdüm normal bir şeyi kırıp dökmeden durdu gibi psikolojik olarak ara sıra bakınıyorumTerasın altından tavana  su sızıyor 

• Silikonlu derz kullanın. Birde fayansın üstüne Pvc Para Muşamba döşeyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 29 Mart 2023; 20:7:54 >
  • AMC kullanıcısına yanıt

teras çok olunca :) şeffaf yalıtımda hangi ürünü kullandınız peki? Kırmadan dökmeden bende yapmak istiyorum .

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

derzlerin çoğunluğu silikonlu kale kalıp ile doldurduk demek ki fayda etmedi .

pvc para mantıklı geldi mangal da falan yanar muhtemelen .

Peki bunu serdiğimizde köşeleri falan nasıl kapatabilir yapıştırabilir miyiz?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bir de epoksi zemin kaplama var ona bak istersen

• Valla ben epoksi kaplatmaya karar verdim terası şeffaf olarak bakalım düzelecekmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde yerdeki fayanslar patladı !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.