Şimdi Ara

Tercih: 508 1.6, Tonale 1.5 Hybrid, BMW 1.18i (A3 Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İşçilikle ilgili bir yerde çapak kalmış onu gördüm orta konsol alt tarafında. Diğer sayılanlar doğru olmakla birlikte zaman içerisinde bu konularda ciddi iyileştirmeler oldu. Testler genelde aracın ilk haliyle yapıldı doğal olarak. Bayilerdeki test araçları şu anda ne durumdadır bilmiyorum.

3-4 defa güncellemeye gittim aracı öyle söyleyeyim. Gün boyu süren bile oldu. Her aldığımda birşeylerin değiştiğini farkettim. En büyük sıkıntısı karşıdan güneş aldığında ve yoğun yağmurda sürüş güvenlik donanımlarının devre dışı kalmasıydı, onu tamamen çözdüler mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 1 serisi bir kaç haftaya gelecek. Motor konusunda eksi demişsiniz, 170 HB motor yetecektir gayet. Adres belli. Şimdiden hayırlı olsun.

• 100 200 bin arası daha koyabilirseniz DS9 performance line paketini öneririm.

• Alfa Romeo Tonale için şunu diyebilirim. Görünüşü güzel,150ps performansı da ideal ama iç malzeme kalitesi maalesef bildiğiniz fiat. Açıkça söylüyorum. Dış ve iç görüntüsü güzel. Ama malzeme kalitesi insanı dumura uğratıyor.

508 GT cidden çok iyi bir araç yalan yok. Performansı da kuvvetli. Puretech motor da HDI motorda güzel. Ama puretech illa ki yakıt olarak daha fazla yakacaktır. Ben olsam sanırım dizel tercih ederdim. Tercih meselesi.

BMW için bir şey diyemiyorum ama 508 ile 1.18 garip bir tercih skalası olmuş.

Size tavsiyem bir gün Tonale , bir gün de 508 kiralayın. Aklınız kalmasın bir şeyde. Gerekirse 2-3 gün kiralayın. Ama bu ikisi arasında 1.18 alınacak tercih değil bence.

• dogii kullanıcısına yanıt

DS9 güzel araba ama o cam düğmelerinin yeri bence bir çok kişinin o arabayı tercih etmemesine neden oluyordur.

• antizero kullanıcısına yanıt

hocam ona alışmak bir hafta  Ben alıştım diğer arabadakiler bana daha garip geliyor. Elim direkt orta konsola gidiyor.

• dogii kullanıcısına yanıt

Valla hocam elbet ki alışılır , nelere alıştık ama sanki yolcu koltuklarında oturanlar da dokunacak gibi. Herkesin ulaşabileceği bir yer olduğundan bir garip geliyor bana. Ama araba güzel ona laf yok.

• Bu arkadaşımıza göre A3 sedan Insigniadan daha iyiymiş,ama konusunu acamazmis çünkü haklıymış direksiyon hissi yetermis

Değil mi @Moueson

• A3 Sportback 35 TFSi Advanced alındı. Herkese teşekkürler.

• powermoon kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, epey farklı bir seçim olmuş...fiyat ve donanım bilgisi de verir misiniz?
    Bugün de ben tonaleye bakmaya gittim..aracı genel olarak beğendim..st hatta test sürüşü önerdi ama vaktim olmadığı için yapmadım. 24 ve 23ler arasında donanımsal epey farklar var, sitedeki broşür bilgileri ile araçlar da uyuşmuyor. Benim vaktim var daha bakınacağım ama tonale listede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

1.760'a aldım. 1.5 150 PS DSG Advance donanım. 2023 model 23.000 km hatasız.

Tonale'yi eleme sebebim direksiyon hissi hoşuma gitmedi. İnanılmaz yapay konfor odaklı bir direksiyonu var.

Bir de elektrik motorundan benzine geçişler sarsıntılı, onu da beğenmedim.

Tonale'yi sıfır almak çok mantıklı değil, inanılmaz değer kaybediyor araç. Sıfır ayarında 10-15.000 km kadar Veloce ve Speciale 1.7 - 1.8 bantlarında çok rahat bulunuyor. Sıfırı baz donanımla sanırım son 2.3 M civarı bırakıyorlardı.

Speciale'deki Harman Kardon opsiyonunu bile kaldırmışlar.

Doğru, sıfır almak mantıklı değil. Speciale modelini 2.325e bıraktı bayi pazarlık öncesi ama 10 bin km altı çok güzel araçlar bulunabilir oldukça uygun fiyatlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle bakınca a3'te de değer kaybı tonaleye yakın olmuş

• A3 güzel bir tercih olmuş tebrikler

• masterap M kullanıcısına yanıt

Tabi A3 ve 1 serisi de değer kaybeden araçlar ama ben biraz uyguna aldım piyasaya göre, bir de 1.5 yaşında benim araç.

Tonale'yi direkt alıp ilana koyunca 500k altına ancak gider.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.