Şimdi Ara

Tercih edecek olsaniz Yeni civic hb yeni golf hangisi alirsiniz maksat muhabbet olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• On numara konu

• Maksat forum karışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic HB alırdım. Şanzumanı yeter aracın. İç mekan kalitesi bana göre golf den iyi.
    Kendi hatasını düzeltmiyorlar üstüne üstlük para kazanıyorlar. DSG el bombasıdır.
    Yeni golf de dinamik sinyal koymuşlar millet sırf bu özellik var diye yeni diyor. Yeni meni değil arkadaş geçin direksiyona kullanın hala hantal kalıyor. eşekten biraz hızlı o kadar. Ayrıca gereksiz de pahalı.
  • Civic az ekmege cok kofte golf cok ekmege az kofte

• O kadar tipsiz bir arabaya bineceğime garanti uzatır golf alırım. Her ne kadar vw arabaları sevmesem de Civic hb çok çirkin olmasından dolayı tercihimi golf den yana kullanırdım.

Not: zevkler ve renkler meselesi. Civic hb yi çok beğenen de vardır mutlaka saygı duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 19 Mayıs 2017; 0:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

O kadar tipsiz bir arabaya bineceğime garanti uzatır golf alırım. Her ne kadar vw arabaları sevmesem de Civic hb çok çirkin olmasından dolayı tercihimi golf den yana kullanırdım.

Not: zevkler ve renkler meselesi. Civic hb yi çok beğenen de vardır mutlaka saygı duyarım

Begenmemen normal.Cetvelciler tasarımdan anlamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • highline golf comfortline çok kötü gözüküyor
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Tasarımın güzel veya çirkin diye sınıflandırılması tamamen kişisel zevk ve tercihtir. Sanâ güzel gelen bana çirkin gelir ne alakası var cetvelle anlayip anlamamakla. Vw, peugeot, honda milyon dolarlar harcıyorlar tasarım için herkesin müşteri kitlesi farklı hepsi de satılıyor. Demekki bu işin anlamakta anlamamakla ilgisi yok herkes zevkine göre tercih yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.