Şimdi Ara

TERCİH HATASI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercih sayfamda kayıt tarihleri ile ilgili bir hata var.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackerback

Arkadaşlar tercih sayfamda kayıt tarihleri ile ilgili bir hata var.

hatayı anlamadım 9. ayın ikisinde üniverstene gidip kayıt olcaksın?
  • Bende de kayıt tarihini sadece 6 eylül olarak belirtmişler. 6 eylül zaten kayıtların bitiş tarihi şimdi ben 2 ile 6 eylül arasında gidip kayıt yapamayacak mıyım? Birde kayıt yeri bölümüne sadece "Kampüs" yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 26 Temmuz 2013; 10:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burçak~

quote:

Arkadaşlar tercih sayfamda kayıt tarihleri ile ilgili bir hata var.

hatayı anlamadım 9. ayın ikisinde üniverstene gidip kayıt olcaksın?

Üniversiteye göre değişiyor tamamda 2 eylül 2 eylül arası gibi bişey diyor daha belli olmadı ki üniversitelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Bende de kayıt tarihini sadece 6 eylül olarak belirtmişler. 6 eylül zaten kayıtların bitiş tarihi şimdi ben 2 ile 6 eylül arasında gidip kayıt yapamayacak mıyım? Birde kayıt yeri bölümüne sadece "Kampüs" yazmışlar.

Aynen hacı bende o kısmı anlamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Bende de kayıt tarihini sadece 6 eylül olarak belirtmişler. 6 eylül zaten kayıtların bitiş tarihi şimdi ben 2 ile 6 eylül arasında gidip kayıt yapamayacak mıyım? Birde kayıt yeri bölümüne sadece "Kampüs" yazmışlar.

Aynen hacı bende o kısmı anlamadım.

2-6 eylül üniversitelere tanınan kayıt süresi,2 eylül de üniversitenin senin bölümün için belirlediği kayıt günü.Yani 2 eylül harici kayıt yok senin icin demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var yalnız değilsin ama öğrenmek lazım niye böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bizde 2 de başlayıp 6 da bitiyor demekki sizde tek gün
  • Kayıt işi belli aralıklarda üniversitelerin verdiği randevu sistemiyle olur. Ama bu yıl ösym son anda kayıt tarihlerini ertelediğinden sonuclarla birlikte kayıt tarihlerini de adaylara sundu. 2-6 eylül kayıt tarihleri ama o arada 1 gunde verılen tarıhte yapıyosunuz kayıtlarınızı. Konu sahibi 2 sin de kayıt olacaksın. Teknogezgin sen de 6 sın da olacaksın. Bazılarına gün vermemişler mesela ben 2 ile 6 arası olabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supremacy.

Kayıt işi belli aralıklarda üniversitelerin verdiği randevu sistemiyle olur. Ama bu yıl ösym son anda kayıt tarihlerini ertelediğinden sonuclarla birlikte kayıt tarihlerini de adaylara sundu. 2-6 eylül kayıt tarihleri ama o arada 1 gunde verılen tarıhte yapıyosunuz kayıtlarınızı. Konu sahibi 2 sin de kayıt olacaksın. Teknogezgin sen de 6 sın da olacaksın. Bazılarına gün vermemişler mesela ben 2 ile 6 arası olabiliyorum.

Sakaryada randevu ile mesela şimdi randevu almam gerekmiyor o zaman ya da şöyle bi soru sorayım randevu başka bi tarihe verilirse ne yapmalıyım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Supremacy.

Kayıt işi belli aralıklarda üniversitelerin verdiği randevu sistemiyle olur. Ama bu yıl ösym son anda kayıt tarihlerini ertelediğinden sonuclarla birlikte kayıt tarihlerini de adaylara sundu. 2-6 eylül kayıt tarihleri ama o arada 1 gunde verılen tarıhte yapıyosunuz kayıtlarınızı. Konu sahibi 2 sin de kayıt olacaksın. Teknogezgin sen de 6 sın da olacaksın. Bazılarına gün vermemişler mesela ben 2 ile 6 arası olabiliyorum.

Sakaryada randevu ile mesela şimdi randevu almam gerekmiyor o zaman ya da şöyle bi soru sorayım randevu başka bi tarihe verilirse ne yapmalıyım ?

Zaten sana randevu verilmiş ayın 2 sinde kayıt olacaksın. Bu seneye kadar kayıt gününü üniversiteler verirdi. Bu sene ösym verdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.