Şimdi Ara

TERCİH HUKUKvsSİYASAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum sınav sonuçları açıklandı kafam çelişkilerle dolu olduğu için bi konu açayım dedim. Benim sıra TM3 29 bin TM2 32 bin gelmiş bulunuyor sene başında hukuk diye yola çıkmıştık şu an gelebilen tek hukuk yalova hukuk gibi gözüküyor sonuçlar açıklanmadan evvel sınav kötü geçtiği için gözüme marmara siyasalı kestirmiştim o gelsin müthiş olur diyordum şu an önümde yalova hukuk gibi bir seçenek doğdu sizce ne yapmalıyım yalova hukuku mu seçmeliyim yoksa marmara siyasal mı marmarada beni cezbeden şeyler malum ingilizce eğitim okulun kendisi ve istanbulda yaşıyor olmam yalova hukuk ile ilgili pek malumatım zaten yok sadece hukuk fakültesi olduğunu biliyorum işte okulda okuyan okulla ilgili bilgisi olan mesela dersler dönemlik mi yıllık mı bina mevzuu ne durumda öğretim kadrosu nasıldır ders geçme durumu nedir vs? Şimdiden teşekkürler yazacaklara...
    İyi günler

• UP
  • UP
  • Son up
  • UPPPP
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata10

Merhabalar iyi günler.
    Malum sınav sonuçları açıklandı kafam çelişkilerle dolu olduğu için bi konu açayım dedim. Benim sıra TM3 29 bin TM2 32 bin gelmiş bulunuyor sene başında hukuk diye yola çıkmıştık şu an gelebilen tek hukuk yalova hukuk gibi gözüküyor sonuçlar açıklanmadan evvel sınav kötü geçtiği için gözüme marmara siyasalı kestirmiştim o gelsin müthiş olur diyordum şu an önümde yalova hukuk gibi bir seçenek doğdu sizce ne yapmalıyım yalova hukuku mu seçmeliyim yoksa marmara siyasal mı marmarada beni cezbeden şeyler malum ingilizce eğitim okulun kendisi ve istanbulda yaşıyor olmam yalova hukuk ile ilgili pek malumatım zaten yok sadece hukuk fakültesi olduğunu biliyorum işte okulda okuyan okulla ilgili bilgisi olan mesela dersler dönemlik mi yıllık mı bina mevzuu ne durumda öğretim kadrosu nasıldır ders geçme durumu nedir vs? Şimdiden teşekkürler yazacaklara...
    İyi günler

Geçenlerde açtığım bir konun altında bir arkadaş bana kesinlikle yalova hukuk yazmayın ben oradayım ne kadar kişiye duyursam kardır demişti. Bence yazmadan evvel iyice bir araştır.

• siyasal yazacaksanız ankara üniversitesi'ni yazın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırıkkale hukuk için ne dersiniz acaba ?
  • Hocam ayni durum bende de vardi allaha sukur siralamam cesitli hukuklara tutuyor. Tutmasaydi eger ankara siyasal hacettepe siyasal dusunuyordum. Siyasali ankarada okumak daha cok sey katar bence. Arastirmani oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir liste ayarladım sakarya hukuku çıkaracağım muhtemelen en kötü kırıkkale ikinci öğretim işte bu okul ile ilgili malumatı olan var mı acaba ?
     TERCİH HUKUKvsSİYASAL
  • UPPP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.