< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 17 Ağustos 2021; 23:7:40 > |
İSTANBULDA TERCİH EDİLMEMESİ GEREKEN VAKIF ÜNİVERSİTELERİ
-
-
Özyiğen
-
kebapçı
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazılması gerekenler
1-)Nişantaşı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 10 Ağustos 2021; 15:51:38 >
KOÇ VE SABANCI HARİÇ HEPSİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi doğru hocam
-
Medipol değil bence
Hocam istanbulda mı yaşıyorsunuz
Hocam maalesef çoğu yazılmaz hadi bir kaç tanesi yine es geçilebilir ama durum böyle. İstanbulda çoğu insan da bilir bunu o yüzden sordum istanbulda mısınız diye :)
Hocam yazma sebeplerimi açıklayayım siz de kendi tezlerinizi söylersiniz.
1) Siyasi Üniversite olduğu için listeye yazdım, sağlık bakanı ve akplilere aittir. İleride başına bir iş gelip gelmeyeceği tartışılır. Örnek verecek olursak Şehir Üniversitesi vakası. Şehir üniversitesini siyasi nedenlerden dolayı 1-2 günde tuzla buz ettiler.
2) Medipol Üniversitesi çok fazla bölüm açıyor gerekli veya gereksiz ve çok fazla öğrenci alıp kaliteyi düşürüyor. Sağlık bölümleri hariç eğitimin iyi olmadığını biliyorum. İngilizce işletmede okuyan tanıdığım derslerin türkçe işlendiğini söylüyordu.
3) İyi bir kampüsü yok, bana göre büyük bir bina olması iyi bir kampüs anlamına gelmiyor. Yol kenarına inşa edilmiş bir plaza olarak görüyorum.
4) Yaklaşık 40k öğrencisi olmasına rağmen kütüphanesinde 70k basılı kaynağı var ve bu gerçekten az.
5) Bazı sabıkalı akademisyenlerinin olduğunu biliyorum mesela sö gibi. Torpille makale yazdırıp geçiren akademisyenler var yani.
Bunlar haricinde daha da yazabiirim ama yeterli bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 25 Nisan 2023; 2:53:28 >
-
Okan?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam okan hakkında fazla bir bilgim olmadığı için eklemedim. İyi bir kampüsü var gözüküyor. Listeye eklenmeli mi?
-
Bugün de yeni üniversite isimleri öğrendik
Eğer tıp düşünüyorsanız bu listedeki üniversiteler yazılabilir diye düşünüyorum ama bunlar haricinde seçeneğiniz varsa ilk sıraya onları yazın. Bu listedekiler son sıralarda olsun.
Bugün de yeni üniversite isimleri öğrendik
|
Hocam yazma sebeplerimi açıklayayım siz de kendi tezlerinizi söylersiniz. 1) Siyasi Üniversite olduğu için listeye yazdım, sağlık bakanı ve akplilere aittir. İleride başına bir iş gelip gelmeyeceği tartışılır. Örnek verecek olursak Şehir Üniversitesi vakası. Şehir üniversitesini siyasi nedenlerden dolayı 1-2 günde tuzla buz ettiler. 2) Medipol Üniversitesi çok fazla bölüm açıyor gerekli veya gereksiz ve çok fazla öğrenci alıp kaliteyi düşürüyor. Sağlık bölümleri hariç eğitimin iyi olmadığını biliyorum. İngilizce işletmede okuyan tanıdığım derslerin türkçe işlendiğini söylüyordu. 3) İyi bir kampüsü yok, bana göre büyük bir bina olması iyi bir kampüs anlamına gelmiyor. Yol kenarına inşa edilmiş bir plaza olarak görüyorum. 4) Yaklaşık 40k öğrencisi olmasına rağmen kütüphanesinde 70k basılı kaynağı var ve bu gerçekten az. 5) Bazı sabıkalı akademisyenlerinin olduğunu biliyorum mesela sö gibi. Torpille makale yazdırıp geçiren akademisyenler var yani. Bunlar haricinde daha da yazabiirim ama yeterli bence |
Özyiğen |
Hocam mefi biraz daha araştırıp diğer liseye aktarın bencr çünkü insanlar çok farkında değil ama bu forum her gün binlerce ziyaretçi alıyor ve sanıldığından fazla etkiliyor insanları. Akademisyenleri olsun kampüsü ve okulun kapıları arkasında dönen olaylar, yalan yanlış tanıtımları ve eğitim olanakları yetersizlikleri uzar gider bu liste. Kaliteli okul kamuflajı giymeye çalışan berbat bir ticarethane o kadar. Bu forumda tanıtım ekibinden birisi var her konuda görürsünüz ismini vermeyim de rektör ne kadar ödüyorsa ona hiç utanmadan gençlerin geleceğini sabote ediyor kendisini biliyor o. İnsanda biraz utanma sıkılma olur yazık.
|
Esenyurt zaten adım atılmaması gereken bir ilçe.
|
Eğer başka seçeneğiniz varsa değerlendirmenizi tavsiye ederim. Sabahattin zaim ayrıca muhafazakar ve siyasi üniversitedir dikkat edilmesi lazım, chp iktidar olduğunda sıkıntı olabilir. Bu yazdığınız devlet üniversiteleri arasında sadece karabük'ün iyi olduğunu düşünüyorum diğerlerine göre.
|
Kuruluş tarihlerine bak 2k üniversite ben üniversitelerden daha yaşlıyım köklüyüm mezun olunca ünide edindiğiniz 1 kişi olmayacak sektörde eskilerden zaten hepsi apart ev gibi sırf istanbula gelmek için yazılan üniler bunlar zaten |
Benzer içerikler
- ybs hangi üniversitede okunur
- tus zor mu
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- bilgisayar ile ilgili bölümler
- tyt mi zor ayt mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X