Okan üniversitesi? |
İSTANBULDA TERCİH EDİLMEMESİ GEREKEN VAKIF ÜNİVERSİTELERİ (3. sayfa)
-
-
Kararsızdım onu eklemekte ama ekliyorum hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nişantaşı ...
Hocam verdiğiniz öneri uyanmama sebep oldu,bu adamı dinleyin.
Teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 10 Ağustos 2021; 17:20:13 >
-Esenyurt
-Ayvansaray
-Arel
en beteri bunlar. Meraklısı yök’ten raporlarına baksın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Esenyurt çok kötü özellikle son olaylardan sonra eğitim dışında her şey dönüyormuş orada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esenyurt zaten adım atılmaması gereken bir ilçe.
Ne demek hocam, umarım daha fazla arkadaşa yardımcı olabilirim.
Yeditepe'yide eklermisin sahibi tam bir dinazor burnundan kıl aldırmıyor öğrencilere kelle muamelesi yapıyor.
-
Kuruluş tarihlerine bak 2k üniversite ben üniversitelerden daha yaşlıyım köklüyüm
mezun olunca ünide edindiğiniz 1 kişi olmayacak sektörde eskilerden
zaten hepsi apart ev gibi
sırf istanbula gelmek için yazılan üniler bunlar zaten
-
kadir has üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Koç, Sabancı ve Özyeğin dışında İstanbul' da bilgisayar mühendisliği bölümü için yazılabilecek vakıf üniversitesi tavsiyeniz var mı? % 100 Burslu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ışık üniversitesinin bilgisayar mühendisliğini çok övüyorlardı, itülü akademisyenler varmış hatta itünün arka bahçesi diyorlardı. Onun haricinde bahçeşehir üni iyidir bilgisayar mühendisliğinde
Aynen hocam o yüzden tarihleri yazdım genel olarak yeni kurulan üniversiteler kötü apartman üniversitesi oluyor.
Bu listedeki üniversitelerden iyidir. Ben sadece kampüsünü beğenmiyorum, çok sıkışık bana göre, büyük değil yani. Akademisyenlerinin de iyi olduğunu duydum ama aynı puana daha iyi vakıf üniversitesi bulabilirsiniz.
Işık üniversitesi nin bilgisayar mühendisliği bölümü puanı görünmüyor. Bu yıl mı açılıyor acaba?
-
Hocam sanırım fakülte ismi değişmiş, fakülte ismi değişince puanlar gözükmüyor. Fakülte çok eski çünkü yeni açılmadı yani. Puango sitesinden bakabilirsiniz tam burslu sıralaması 35-40kydı sanırım
-
Bilgi üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mef’i de araştırmanızı öneririm
Bilgi üniversitesinin kampüsünün konumu hiç iyi değil diye biliyorum, sıkıntılı bir yerde diye biliyorum. Onun haricinde işletme ve ekonomi bölümlerinin LSE ile çift diploma anlaşması olduğunu duymuştum bu süper bir şey. Akademisyenleri gayet iyi ve basılı kaynak sayısı da öğrenci sayısına iyi durumda. Kısacası yazılabilir ama sosyal bilimler alanında daha iyi oldugunu soyleyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X