< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İSTANBULDA TERCİH EDİLMEMESİ GEREKEN VAKIF ÜNİVERSİTELERİ (5. sayfa)
-
-
Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu hakkında herhangi bir bilginiz var mı? PC Programcılığından Dgs ile pc mühendisliği yapmak istiyorum.
-
Ticaret Üniversitesi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işık üniversitesi ybs nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ticaret üniversitesi hakkında çok fazla olumlu yorum da aldım olumsuz da o yüzden iki listeye de eklemedim. Ama iibf fakültesinin iyi olduğunu biliyorum, mühendislik fakültesi yazılmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam zaimde ceng yazmayı düşümüyorum bu sıralamalarda yalova,trakya falan geliyor aynı para gideceğini düşünüyoruz sizce yazmalı mıyım okuyan ya da mezunlarla konuştuğumda çok fazla olumsuz konuşmadılar forumdaki gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam zaimde çok yabancı uyruklu var ben dershaneye giderken oradan geçiyordum bide arkadaşlar kütüphaneye falan gidiyordu oradan biliyorum. Hatta rehberlikçim yazdırmamıştı
Hocam sabahattin zaimde hükümete yakın muhafazakar bir üniversitedir. Dikkatli olmakta fayda var. Tarafsız ve amacı sadece egitim olan öğrencilerinin hiç bir aktivitesine karışmayacak ya da baski yapmayacak üniversiteler seçmeniz her zaman yararınıza olur.
mesela bu mezuniyet töreni.İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesiyoutubeİstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi 2021 Mezuniyet Törenihttps://www.youtube.com/watch?v=OgQOUHgJ0TI&feature=youtu.be
Açılış töreninde de kuran-ı kerim okuyarak açıyorlardi. Bakin bu kötü bir şey demiyorum ama tarafsizligini yitiriyor okul bu yüzden. Yabancı veya gayrimüslim öğrencileri rahatsız edici kararlar alıp almayacağı ne malum?
Bir eğitim kurumunda böyle şeyler olmamalı.
Bu yüzden uzak durmanizi ve devlet üniversitesini tercih etmenizi öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 11 Ağustos 2021; 16:15:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
okuyan ve mezunlara sorduğumda abartıldığı kadar taraflı olmasa da bir taraflılık var dediğini söylemişlerdi
Hocam öğrencilerinden olumsuz yorum almanız çok zor. Her ögrenci okulunu över.
mezunları neden övsün hocam
Asıl mezunları över. Karar sizin tabi ben sadece bildiklerimi aktardım, belki de yanlış biliyorumdur. Siz daha geniş çaplı araştırın yazacaksanız ama sizin yerinizde olsam devlet üniversitesini tercih ederdim.
nereyi yazayım hocam o zaman bu sıralamaya sizce, istanbulda yaşıyorum ve mantıklı gelmişti bana ailem de istanbulda kalmamı istiyor bu sıralamaya gelen devletler belli
Hocam yalova demişsiniz, yalova uzak değilki? Feribotla 2 saat
eğitimi hakkındaki yorumlar kötü hocam okuyanlardan duyduğum kadarıyla
Hocam piri reis üniversitesi hakkında bir bilginiz var mı?
-
Yalova hakkında bir bilgim yok
Ellerine sağlık bunun altına bende imzamı atarım . Son zamanlarda türeyen özel üniversiteler baya baya lokmacılar gibi oldu ...
-
Universite kalmadı
İstanbul aydın üniversitesi ilgili maceramı anlatayım kısaca
malesef yüksek lisans yapma gafletinde bulundum ve mezun oldum şükür ama baya uğraştırdılar
2013-2016 arası
3 seneden fazla sürdü çünkü adamlar resmen süründürdü
ama bu zorlama iyi araştır diye değil vurdumduymazlıktan
ilk danışmanım marmara ünv bir doçentti
6 ay gittik geldik tez konusu belirledik araştırıyoruz vs
meğerse bu kadın bizim tezi bildirmemiş okula
bizde bilmiyoruz bigün tesadüf öğrendik siiz bıraktım uğraşamam ben bu okulla dedi
tabi yeni danışman ve belirlediğimiz tez konusu kurul tarafından reddedilince geçtimi 6 ay daha okadar emekte boşa gittimi
sıfırdan başladık vs vs
tam savunma aşamasına gelecem biizm salak danışman çıkıp bu istatistiklerin hepsi yanlış yeniden yapman lazım demezmi
meğerse tezi hiç incelememiş ve incelemeyide bilmiyor
göndermiş birine oda eksikleri söylemiş neyse ya sabır hayde yeniden istatistik yaptır vs vs
o arada bizim 3 yıl süre bitti tabi
enstitü müdrü demezmi 1000 lira verecen sürede yapamadın
bende artık o sinirle yürüdüm damın üstüne bişey dese boğacam yani sen ne diyorsun senin gibiler yüzünden 3 yıldır sürünüyorum vs vs
neyse adam korktu ve tamam sana 6 ay mühlet dedi
neyse savunmaya girdik çaktık tabii
sebebi
o sırada işlemi değiştiler savunlamara dışardan hoca getirme şartı geldi itüden biri geldi
adam satır satır okumuş tezi bizim salak hiçbişey okumamış tabi yine
adam dedi bu eksikler düzelmezse olmaz
neyse benim hocayı bıraktım onla iletişimdeyim sürekli çünkü o he dese diğer salakların umru değil yani adam zaten okumamış
neyse alttan girdim üstten çıktım adam en sonunda ikna oldu ve tezi verdim.
ilişik kesiyorum okulda dolanırken biri yanıma geldi
pardon sizi derslerde görmüştüm başıma şöyle şöyle olaylar geldi dedi ama onun danışman başka biri ve ondan parayıda almışlar
dedim aynısı başıma geldi müdürün üstüne yürüdüm ben vermedim
al numaram bu mahkeme vs işi olursa gelirim dedim
sonradan öğrendimki birçok kişiyi yıldırarak bıraktırmışlar
yani bana göre orası üniv vs değil şarlatanlar birimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X