< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İSTANBULDA TERCİH EDİLMEMESİ GEREKEN VAKIF ÜNİVERSİTELERİ (8. sayfa)
-
-
Daha yazmadım hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne düşünüyorsunuz peki hocam
-
Hocam eve gideyim listeyi konu açıp atacağım, merak eden çok kişi var
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Dassler
Zaten birkaç üni kaldı ışık,mef,kadir has o listede kalan ünilere bakabilirsiniz hocam.hocam ışık sizce nasıldır? kadrosu iyi ama sıralaması çok düşük. kampüsü de fena değil gibi
-
Bence o sıralamaya daha iyi bir vakıf üniversitesi bulamazsınız. Sıralamasının düşük olma nedeni de okulun sahibi yok yani tam anlamiyla vakıf üniversitesi ve okul reklam yapmiyor. Bide kampüs şilede bu yüzden düşük sıralamaları. Akademik ve olanaklar olarakta araştırdım gayet iyi duruyor. Zaten araştırmadan önce yorumlarda itü'nün arka bahçesi diyorlardı (itülü akademisyenler var diye). Sıralamaları da o kadar düşük değil aslında ama kendi klasmanındaki üniversitelere göre düşük onun nedenlerini de söyledim. Özellikle işletme fakültesinin sıralamaları çok şaşırtıcı, o kadar iyi akademisyen olmasina ragmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 20 Ağustos 2021; 1:38:10 >
istanbul rumeli üni nasıl hocam? benim için değil bir arkadaş oraya gitmişti de merak ettim. Tercih edilmemesi gereken bir yer gibi duruyor
-
Karadolap değil dolapdere o kampüsün ismi
Öyle bir üniversite mi var :))))
evet şimdi baktım çok şaşırdım ciddi ciddi karadolap yazmışım :D hangi kafayla yazdıysam :D eyüpte oturuyorum karadolapa gidip geliyorum oradan zihnimde yer etmiş herhalde :DD teşekkürler uyarı için valla saçmalamışım şlksjfşlsdquote:
Orijinalden alıntı: Targaryen74
Karadolap değil dolapdere o kampüsün ismi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 21 Ağustos 2021; 18:27:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
😆😆
açıkçası ben hemen hemen tüm üniversitelerin şuan aynı durumda olduğunu düşünüyorum
doçent bir arkadaşım üniv değiştirmeye çalışıyor şuan
çünkü çalıştığu üniv araştırma yapamıyor üniv labında yapılan testlerin lab parasını bile istiyorlar
nasıl araştıracak bu adam maaşını laba verirse
başka üniv araştırma yapmak istediğindede tehdit ediyorlar
yani hiçbişey yapma otur yerinde 20-25 saat dersine gir çık ödevi kırmızı kalemlemi yoksa kurşun kalemlemi yazıcam hocam diyen 95 öğrenciye whatsaptan danışmanlık yap başka bişeye zaman bulama
sistem bu
-
Maltepe neden ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koç bilkent sabancı dışında çöptür
-
özü
-
Esenyurt başı çeker Türkiye'nin en kötü üniversitesi bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 21 Temmuz 2024; 10:14:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koç sabancı özyeğin yeditepe dışında istanbulda iyi vakıf bence yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X