Şimdi Ara

İSTANBULDA TERCİH EDİLMEMESİ GEREKEN VAKIF ÜNİVERSİTELERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
11
Favori
26.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bilginin mühendislik bölümü ile ilgili bir bilginiz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Dassler

Bilgi üniversitesinin kampüsünün konumu hiç iyi değil diye biliyorum, sıkıntılı bir yerde diye biliyorum. Onun haricinde işletme ve ekonomi bölümlerinin LSE ile çift diploma anlaşması olduğunu duymuştum bu süper bir şey. Akademisyenleri gayet iyi ve basılı kaynak sayısı da öğrenci sayısına iyi durumda. Kısacası yazılabilir ama sosyal bilimler alanında daha iyi oldugunu soyleyebilirim.
    Hocam Bilginin 3 tane kampüsü var santralistanbul(Eyüp), Kuştepe ve dolapdere kampüsleri

Dolapdere sağlık bilimleri
    Kuştepede hazırlık ve ön lisans
    Santralde sağlık hariç bütün lisans bölümleri

Bahsettiğiniz yer Kuştepe. Evet çingene mekani tehlikeli bir yer aşağı sokaklarına inmemek lazım özellikle, okulun yakın çevrede çok sıkıntı yok ama yine de tekin değil, birkaç kere tokatlamaya calistilar beni :D tabii bana sökmez de Kuştepe evet sıkıntılı yer

Santralistanbul yani okulun ana kampüsü ise bence ulkenin sayılı kampuslerinden, konumunda da sorun yok eyupte halicin kiyisinda yer aliyor, fotolari su konuda atmistimhttps://forum.donanimhaber.com/istanbul-bilgi-universitesi-hakkinda-sorulari-cevaplayabilirim--150030793

Bu şekilde ben de konuya katkı sağlamış olayim, aslında sizin görüşünüzü merak etmiştim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 21 Ağustos 2021; 18:22:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: donaldvladimir

Hocam bilginin mühendislik bölümü ile ilgili bir bilginiz var mı
    Hocam sizle daha önce de konuşmuştuk maalesef bilgim yoktu mühendislik hakkinda bana da sormuştunuz yardımcı olamamistim

Bilgide tercih günleri var fakülte seminerleri de var takip edip katilirsaniz hem okulu görmüş hem de bölümleri akademisyenlerden dinlemiş olursunuz bi ortami koklarsiniz okulu gezersiniz öyle karar verirsiniz

Eger istanbulda yaşıyorsanız tercih gunlerine katilin bence

• Sağ olun hocam öğrenmiş oldum. Çok fazla yorum görüyodum konumundan şikayet eden. Diğer arkadaşlar da faydalanmış oldu.

• Hocam sanırım mekatronik mühendisliğini yazacağımda ondan çok merak ediyorum 😄 Şu an samsunda olduğum için gidemiyorum maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: donaldvladimir

Hocam sanırım mekatronik mühendisliğini yazacağımda ondan çok merak ediyorum 😄 Şu an samsunda olduğum için gidemiyorum maalesef
    Anladim hocam umarim hakkinizda hayirlisi olur

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Esenyurt üniversitesinden mezun oldum demeye bile utanırdım ben olsam, insanları anlayamıyorum.

• Saçma sapan bir liste.

Yeditepe artık eskisi kadar gömülesi bir okul değil. Işık da keza öyle. Aralarında Koç falan da yazılmış tam komedi. Koç, Sabancı ve Bilkent yine vakıflarda en iyisi. Bu saatten sonra devlet üniversitesi okumak tamamen saçmalık. ODTÜ ya da Boğaziçi gibi belli başlı okullar hariç elbette.

• Hocam okuduğunuza emin misiniz? Alttaki liste yazılabilecek okulların olduğu liste. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin olduğu listeye yazmayın diyecek kadar aptal bir insan var mıdır?

• Hocam onlar iyi olanlar 😁

• Adolf Dassler kullanıcısına yanıt

acaba ofisi midir diye sorguladım ama direkt esenyurt ünisi diye yazılmış

• Biruni üniversitesinde kuzenim eczacılık okuyor. Memnun diye biliyorum. Neden yazılmamalı ?

• Hocam ışık ve mef gerçekten iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğuş üniversitesini yazmayın demişsiniz, şakadır herhalde?

• İstanbul'da bilgisayar, yazılım vb mühendislik için koç, Sabancı, Özyeğin, bau, mef, Yeditepe şeklindedir. Akademik kadro işin özüdür. Alanında deniyimli, uzman, başarılı, iyi işlere imza atmış ve kaliteli akademisyenlerdir bölümü bölüm yapan , üniversiteyi üniversite yapan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyidir hocam, ortalama üstüdür ama ışık meften daha köklüdür.

• investing kullanıcısına yanıt
    Hayır şaka değil. Doğuş üniversitesi iyi bir üniversite değil. Ama şunu söyleyebilirim, listedeki üniversitelerin çoğundan iyi, kötünün iyisi yani.

• Işık Üniversitesini fazla abartıyorlar az daha zorlasalar top tier diyecekler.

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarda ışıkta iyidir. Akademisyenlerinin çoğu itülü. Işığın bilgisayar mühendisliği hakkında çok fazla olumlu yorum gördüm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.