Şimdi Ara

İSTANBULDA TERCİH EDİLMEMESİ GEREKEN VAKIF ÜNİVERSİTELERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
11
Favori
27.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisansı Yeditepe'de yüksek Lisansı Maltepe'de okudum elbette farklı bölümleri bilmem mümkün değil zaten yüksek lisans için bazı dönemler ana kampüse gittim lisans öğrencileri ile fark dersleri aldım (lisansta farklı bölümde okuduğum için) ama Maltepe'nin kampüs ve ortam güzel diyebilirim bir, iki kez kazık yemiş olmama rağmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mefi biraz daha araştırıp diğer liseye aktarın bencr çünkü insanlar çok farkında değil ama bu forum her gün binlerce ziyaretçi alıyor ve sanıldığından fazla etkiliyor insanları. Akademisyenleri olsun kampüsü ve okulun kapıları arkasında dönen olaylar, yalan yanlış tanıtımları ve eğitim olanakları yetersizlikleri uzar gider bu liste. Kaliteli okul kamuflajı giymeye çalışan berbat bir ticarethane o kadar. Bu forumda tanıtım ekibinden birisi var her konuda görürsünüz ismini vermeyim de rektör ne kadar ödüyorsa ona hiç utanmadan gençlerin geleceğini sabote ediyor kendisini biliyor o. İnsanda biraz utanma sıkılma olur yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue One -- 12 Ağustos 2021; 2:9:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş üniversitesi nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni kampüsü değişti, avm yapılması planlanan binaya taşındılar ve kampüsü iyi değil. Olanaklar da iyi değil. Ama listedeki en iyi üniversite diyebilirim, kötünün iyisi yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rogue One kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bazı bölümlerin akademisyenlerine baktım ve bana iyi gibi geldi. Kampüsünün iyi olmadığını biliyorum ama bu üniversitelere göre iyi gibi. Ayrıca evet size katılıyorum bu forumda bazı kişiler mef'i acayip övüyorlar, bilmesem koçtan sabancıdan iyi sanacağım.

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm hocam başınıza gelenler için. Benim üzüldüğüm şey ise böyle kurumları binlerce genç tercih ediyor, okumayıp ismek sertifika programlarına gitseler daha yararlı olur bence.

• KinqeLDi28 K kullanıcısına yanıt
    Hocam piri reisi de iki listeye eklemedim çünkü sorumluluk almamak için. Ama bildiğim kadarıyla okul tamamen denizcilik üzerine kurulu. Kurucusu Türk Deniz Eğitim Vakfı yani. Hukuk bölümünde bile deniz hukuku ağırlıklı olarak işleniyor. Mühendislikler de aynı şekilde. Kampüsü şehirden uzak deniz kenarında eğer yurtta veya yakınlarında kalacaksanız sorun olmayacaktır. Kampüs olanakları hakkında bir bilgim yok. Ama öğrenci memnuniyet anketlerinde genellikle öğrenciler memnun gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 12 Ağustos 2021; 0:13:46 >
  • Yeditepe Üniversitesi yerleşkesi müthiş, elektriği de kendileri özel güneş panelleri ile üretiyorlar, eminim ki bu hassasiyete denk gelen nitelikli kadroları ve eğitimleri vardır

tr.m.wikipedia.org
    İstanbul Medipol Üniversitesi - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C4%B0stanbul_Medipol_%C3%9Cniversitesi

İstanbul Medipol Üniversitesi'ni asla tercih edilmemesi gereken vakıf üniversiteleri listesine tamamen ekleyin lütfen (sağlık bölümünü ayrı tutmayın), bakın kurucusunun Fahrettin Koca olduğunu bilmeden ne yazmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/tercih-listesi-olustururken-dolandirilmayin--150038754

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 12 Ağustos 2021; 13:50:34 >

• Tanıdığım kadir has üni.de okuyor okulun yeri gayet iyi bence. okuldaki imkanlar ve hocalar araştırılmalı. kadir has üni. bu konuda da gayet iyi .özellikle ingilizce eğitim konusunda başarılı bir okul. yani o parantez içinde ingilizce yazan okullarda acaba cidden ingilizce mi eğitim veriliyor? bu konuda kadir has ünivetsitesini gördüm. ingilizce eğitimi hakkıyla veren bir okul. onun dışında yeditepe alternatif olabilir.

Koç sabancı için bir şey yazmam gereksiz diye düşünüyorum.

Özel okul yazacak olanlara okulların burs yönetmeliği ders geçme yönetmeliği çap ve yatay geçiş olaylarını iyi öğrenmelerini tavsiye ederim

• *sharku* kullanıcısına yanıt

Tavsiye ettiğim üniversitelerde dersin türkçe işlenmesi gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sağ olun hocam tavsiyeniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: *sharku*

Tanıdığım kadir has üni.de okuyor okulun yeri gayet iyi bence. okuldaki imkanlar ve hocalar araştırılmalı. kadir has üni. bu konuda da gayet iyi .özellikle ingilizce eğitim konusunda başarılı bir okul. yani o parantez içinde ingilizce yazan okullarda acaba cidden ingilizce mi eğitim veriliyor? bu konuda kadir has ünivetsitesini gördüm. ingilizce eğitimi hakkıyla veren bir okul. onun dışında yeditepe alternatif olabilir.

Koç sabancı için bir şey yazmam gereksiz diye düşünüyorum.

Özel okul yazacak olanlara okulların burs yönetmeliği ders geçme yönetmeliği çap ve yatay geçiş olaylarını iyi öğrenmelerini tavsiye ederim

Bizde oğlumuzu Kadir hasa yazmayı düşünüyoruz. (iletişim fakültesi tam burslu olarak) Bilgi, Bahçeşehir ve Kadir Hasi gezdik içlerinde en çok kadir Has hoşumuza gitti. İletişim fakültesi zaten hep övüluyordu ama gözümuzle gördük. Tanıtım günlerinde en profesyonel ve ilgili olan Kadir Has. Bilginin kampüsü gerçekten çok güzel ama ilgi alaka olarak hiç beklediğimizi bulamadık. Bahçesehirin iletişim fakültesi bildiğiniz dershane gibi bir apartmanda üniversite demeye bin şahit lazım.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bahçeşehir üniversitesinin kampüslerini ben de beğenmiyorum. Bahçeşehirde iyi bir kampüs hayatı yaşanacağını zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 13 Ağustos 2021; 1:43:52 >
  • Adolf Dassler kullanıcısına yanıt
    Hocam yeditepe hakkında bilgilendirir misiniz yazmayı düşünüyorum

• Adolf Dassler kullanıcısına yanıt

açılıştaki kuran-ı kerim tilaveti amacına ulaşmış :D

• Disenchantment kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam

• İstanbul kültür bilgisayar vs aydın yazılım vs Üsküdar yazılım hangisi sizce

• İstanbul kültür bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapes_ -- 14 Ağustos 2021; 10:25:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • escapes_ kullanıcısına yanıt
    Hocam avantaı ne niye öyle dediniz

• Üniversite olarak diğer üniversitelere göre daha önceden kurulması,ayrıca eğitim olarak da daha iyi gibi bence ve bölüm olarak bilgisayar mühendisliği olduğu için İstanbul Kültür diğer iki üniversiteye göre önde olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer bir sıralama yapacaksanız kültür,üsküdar,aydın

Bana kalırsanız aydın'ı yazmayın bile

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.