Şimdi Ara

Tercih karmaşası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 1.5 aydır kendim için telefon bakıyorum.
    Bütçem 1500TL Aradığım özellikler 2-3 yıl şişmeden, stabil ve güncel kullanabilmem, günlük sade kullanımda pil ömrünün en az 1gün yetebilmesi(sık oyun oynamam) ve Kamera niteliklerinin iyi olması. Şuana kadar aklımda kalan modeller
    LG G4, marka - model olarak birçok kötü yorumla karşılaştım ama yine de ilgimi çekti hiçbirşey 4-4 lük değil sonuçta. GG'da 1579TL +100tl maxipuan hediyeli.
    Xperia M5, Cihaz daha satışa sunulmadı fakat yurtdışında işlemcisi biraz kötü eleştiriliyor. Satışa sunulduktan sonra test etmek istediğim cihaz.
    Xperia C5, çok araştırmadım bilgim yok. 1350TL
    Xperia Z3C, ön kamerası dışında yeterli kriterleri üzerinde burunduran bir cihaz 1380TL. Z5c satışa sunulduktan sonra belki fiyatı biraz düşer.
    Evet arkadaşlar genel olarak bu Marka-modellerin üzerinde durdum, aradığım özellikler doğrultusunda sizin önerebileceğiniz cihazlara da açığım lütfen değerli yorumunuzu eksik etmeyin, Teşekkürler.

• g4 daha alınası bir cihaz m5 ise 1600-1700 civarı gelir
  • G4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KYhain kullanıcısına yanıt
    g4 dü al gitsin
  • O fiyat bandında gelirse o paraya Z3 tercih edilebilir. Sony 1500 lira civarında satışa sunar diye düşünüyorum ben M5'i. Alın demişsiniz biraz daha bekleyip görmeye değmez mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYhain

O fiyat bandında gelirse o paraya Z3 tercih edilebilir. Sony 1500 lira civarında satışa sunar diye düşünüyorum ben M5'i. Alın demişsiniz biraz daha bekleyip görmeye değmez mi sizce?

Siz bilirsiniz m5'i de bekleyip görebilirsiniz ama 1500'den gelmesi zor gibi g4'de güzel cihazdır aldığınıza pişman etmez sadece bataryada biraz sıkıntı yaşarsınız o da powerbank ile çözülür
  • KYhain kullanıcısına yanıt
    yani beklebilirsiniz m5 de mennun eder
  • Anladım hocam teşekkür ederim
  • lg g4 ün 5,5 inç lik ekranı sizin için büyük gelmiyorsa kullanırım diyoranız g4 ü seçebilirsiniz ön ve arka kameralarıda bence yeterli şarj konusunda ise sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Sık oyun oynamam günde max 10-20 dk mı geçiririm. geri kalan zamanda da sosyal medya, arama vs. 1 günü kapatmaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.