Şimdi Ara

TERCIH KONUSUNDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar Oval koparkor konusunda deneyimi olan arkdaslar yardımcı olursa cok sevinirim.. dusundugum ıse ovalda JBL GTO-938 3 yollu mu alayım yoksa pioneerin ovallerini mı tercih edeyim..birde pioneerin kac wattlık olanını alayım 600wattlıklar iyi deil dıolar tanıdıklarım

Yardımlarınız İçin Simididen Tesekkurler..İyi forumlar

• öncelikle jbl ovaller nasıldır bir fikrim yok hiç denemedim ve dinlemedim fakat elimde olan şuan 4 adet PioneR OVAL TS-A6972E

400 WATT
    MAX. 80 W MON
    4 OHM IMPADANCE

Ben çok memnunum çalıştırdığım amfi de jameson usa 6004 :)
  • ben şu anda jvc marka oval kullanıyorum gayet memnunum ama üst düzey bişeler istersen 2000 lik de ovaller var pıoneer marka falan ama ovali boşverde mid takımı olarak
    jbl takımları harika oluyor bi tanıdıkta 3 takım vardı arabada çok net ses alıyodu mukkemmel bass ve tiz sesi net duymak istiyosan öneririm.
  • cok tesekkurler arkdaslar 2 takım 400luk oval aldım ses kalıtesı gercekten bekledgımden ıyı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

cok tesekkurler arkdaslar 2 takım 400luk oval aldım ses kalıtesı gercekten bekledgımden ıyı oldu

ovallerin marka model ve beslediğin amfinin marka modelini yazarsan alıcak olan arkadaşlarda faydanalanabiliri :)
  • PIONEER TS-A6964 modelındn 2 takım aldım arkya attım besledgım amfı ıse jameson usa 505 gayet tatmın edıcı bir ses kalıtesı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

PIONEER TS-A6964 modelındn 2 takım aldım arkya attım besledgım amfı ıse jameson usa 505 gayet tatmın edıcı bir ses kalıtesı verdi

http://forum.donanimhaber.com/m_71226474/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71433250

bu konuya yorum atman yerinde olur sende bir karşılaştır resimle :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.