Şimdi Ara

Tercih Listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf3 siralamam 17500 nasıl liste arkadaşlar neler ekleyip çıkarılabilir İstanbul a yakınlığı göz önüne alarak olusturdum
    1.İstanbul Diş
    2.Marmara Diş
    3.Kocaeli Diş
    4.Bolu Diş
    5.Trakya Diş
    6.Marmara Ecza
    7.İstanbul Ecza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsandlys -- 1 Ağustos 2016; 20:56:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsandlys

Mf3 siralamam 17500 nasıl liste arkadaşlar neler ekleyip çıkarılabilir İstanbul a yakınlığı göz önüne alarak olusturdum

liste nerde
  • Güzel temiz liste olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stellarium06 S kullanıcısına yanıt
    İnternette sorun var resim yüklendi dedi ama resim yok

• gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam yorumları alabilirim

• Trakyayi bolunun önüne yazsaydin bide dış mi istiyorsun eczacılık mi buna karar ver eskişehire hızlı tren var oranın dışını ve eczaciliginida düşünebilirsiniz

• Yerinde olsam son sıralardaki tiplarida yazardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son Tercihlerim
    11 yıl önce açıldı
    Tercih Listesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam diş istiyorum da İstanbul a uzak bi Anadolu şehrinde yapamam diye düşünüyorum ben bolunun sıralaması daha iyi diye öne yazdım bide 17500 ile 18600 luk yere girmeme ihtimalim var mı ben Trakya ya kesin gözüyle bakıyorum yaniliyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsandlys -- 1 Ağustos 2016; 22:01:53 >
  • Kesin diye birşey yoktur sonuçta öğrencilerin isteğiyle şekilleniyor ama yüzde doksan girersin şu durumda senin icin şehir önemliyse Trakya İstanbul daha yakın olur yazdığın sehirler güzel ama çok az tercih yapmışsın dış istiyorsan çoğu şehri eklemen lazım listene eczaciliga gidip pisman olma şehir İstanbula uzak diye zaten istanbul cevresinede gitsen yurtta vs kalmis olacaksin yol bikac uzak olsa ne olacak çalışma hayatında kim bilir nereye atanacaksin alış bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stellarium06 -- 1 Ağustos 2016; 22:17:35 >
    18600 den sonra 1 2 yer daha var devlet zaten onları eklerim is hayatında para kazandım mi uçakla gidip gelinir maddiyat yüzünden istiyorum yakın yerleri

• Upp dişlerin hiçbirinin gelmeme olasılığı var mı Trakya geçen sene 18600 ile kapatmis

• ygsandlys Y kullanıcısına yanıt
    hocam bence size bolu gelir benim de sıralamam 17400 omü diş istiyorum sizce nolur ?
  • kocaeli ile aranda çok az kişi kalır giremeyebilirsin gibi geliyor ama bolu yüzde 95 gibi yani hiçbir şey kesin değildir diyerekten. trakyayı ben boludan öne yazdım yakınlık açısından yoksa bolu kötü olduğu için değil

benim de liste seninle benzer benim sıralamam 17800 trakya gelir inşallah bana da
  • Hafnarfjordur H kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitim olarak Trakya mi bolu mu bi de şehir olanakları bakımından hangisi iyidir yurt imkanları filan ikisi de istanbuldan otobüsle 3 4 saat arası suruyo çok bi fark yok mesafe olarak bu yüzden bolu daha yüksek diye one yazdim

• Uppp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.