Bildirim
Tercih listem ekleme yapmalı mıyım
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yap tabi ki aklında soru işareti kalacağına doldur ne kaybedersin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocalar gereksiz olur dedi şimdi ailem de aynı fikirde başka bir şey yazma diyorlar ben de kararsız kaldım çok zaten hukuk o şekilde bir yükseliş yapmaz biliyorum ama işte
kardeşiim o sıralamayla coook güzel universitelerde gerek vakif gerek devlet okuyabileceksen. gelecegi parlak gözükmeyen hukuka yönelmen cok iyi bir tercih gibi gozukmuyor. yinede her yorumumda dedigim gibi en guzeli kalbininn sesini dinle. bol sans.
-
Hocam sen pdr falan da yazmışsın da ben hiç düşünmüyorum bir de bu korku yersiz bence bizim kuruntumuz çünkü mesela diyelim Sıralamalar 4 bin yükseldi yani ankara hukuk ilk 800 le mi alacak böyle bile düşünsek mantıksızlığı ortaya çıkıyor ama işte bu saçma korkular ailem de ne olursa olsun illa ki başka bir şey yazma diyor 5 hocaya danıştım içlerinden sadece biri ya hukuk sıralamaları uçarsa ne yaparsın bi alternatif yazacak mısın diye sordu yine kafam karıştı o yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: egyptcentral
Hocam sen pdr falan da yazmışsın da ben hiç düşünmüyorum bir de bu korku yersiz bence bizim kuruntumuz çünkü mesela diyelim Sıralamalar 4 bin yükseldi yani ankara hukuk ilk 800 le mi alacak böyle bile düşünsek mantıksızlığı ortaya çıkıyor ama işte bu saçma korkular ailem de ne olursa olsun illa ki başka bir şey yazma diyor 5 hocaya danıştım içlerinden sadece biri ya hukuk sıralamaları uçarsa ne yaparsın bi alternatif yazacak mısın diye sordu yine kafam karıştı o yüzden
Sen 27 binlik atatürkte bitirme bari 29.900 lük iöyüde yaz
Hocam iö düşünmüyorum benim için zor olur hele ki Erzurumda
Sağolasın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X