Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.HACETTEPE HUKUK -
    2.İSTANBUL HUKUK- 7.420
    3.MARMARA HUKUK- 9.150
    4.İSTANBUL İ.Ö HUKUK- 11.400
    5.DOKUZ EYLÜL HUKUK- 11.500
    6.MARMARA İ.Ö HUKUK- 13.900
    7.KOCAELİ HUKUK-14.300
    8.SELÇUK HUKUK- 15.000
    9.SELÇUK İ.Ö HUKUK- 20.100

SİZCE HANGİLERİ GELEBİLİR? TERCİH LİSTEM SİZCE NASIL? EĞER BU ÜNİVERSİTELER HAKKINDA BİLGİNİZ VEYA DÜŞÜNCENİZ VARSA (+)(-) YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN YARDIMCI OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

• Selçuk iö gelirse iyi yoksa açıkta kalacan
  • nolur nolmaz bi iki tane daha asagilara ekle bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELÇUK İ.Ö HUKUK hayırlı olsun. Başarılar.
  • Alta mutlaka bir şeyler ekle.
  • Yorumlar için teşekkür ederim yarım saat önce yaptım tercihlerimi bu şekilde.Alta daha fazla eklemek istemiyorum çünkü diğerleri o kadar iyi fakülteler değil.Ama yine de siz önerebilirseniz tercihlerimi değiştirebilirm.
  • Selçuk hukuk gelebilir, Selçuk hukuk iö büyük ihtimal gelir, ama dokuz eylülden sonra Anadolu hukuk ve uludağ hukuğu da ekleyebilirsin, nolur nolmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selçuk iö hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlksz2048

Selçuk hukuk gelebilir, Selçuk hukuk iö büyük ihtimal gelir, ama dokuz eylülden sonra Anadolu hukuk ve uludağ hukuğu da ekleyebilirsin, nolur nolmaz.

Uludağ hukuku araştırdım, yazmayacağım.Anadolu Hukuk gelmesi çok zor o gelirse marmara i.ö de gelebilir, ondan yazmadım.Önerilerin için teşekkür ederim.İnşallah hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcn0

quote:

Orijinalden alıntı: kmlksz2048

Selçuk hukuk gelebilir, Selçuk hukuk iö büyük ihtimal gelir, ama dokuz eylülden sonra Anadolu hukuk ve uludağ hukuğu da ekleyebilirsin, nolur nolmaz.

Uludağ hukuku araştırdım, yazmayacağım.Anadolu Hukuk gelmesi çok zor o gelirse marmara i.ö de gelebilir, ondan yazmadım.Önerilerin için teşekkür ederim.İnşallah hayırlısı olur.

İnşallah hayırlısı olur, istanbul hukuk iöyü dokuz eylülün önüne yazmışsın, bu konuda araştırma yaptın mı ben de tercih yapıcam ve hangisini öne yazacağıma karar vermiş değilim
  • Eğitim kaliteleri son zamanlarda birbirine yakın gibi duruyor.Gelen yorumlardan dolayı ist. hukuk biraz soğuttu gibi beni kendinden.Zaten bana gelme olasılığı düşük de, işte .Sen de şehir faktörünü göz önünde bulundurup önceliği birine verebilirsin.Eğitim olarak ikisi de iyi bence.
  • Yukarı
  • Hangisi gelir sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.