boğaziçi 1800 istanbul üniversitesi 10bin İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (tam burslu) 6640 İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ (tam burslu) 4340 BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (tam burslu) 8060 FATİH ÜNİVERSİTESİ (tam burslu) 6540 SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ (tam burslu) 4300
beni süleyman şah için ikna etmeye çalışan danışman hocama gıcıklığına onu son sıraya yazdım :D nasıldır listem iyi midir??istanbul üni'den sonrasını formalite icabı yazdım boğaziçi belki tutmasa bile istanbul kesin tutar heralde o sıralamayla
Boğaziçi tutar.İlk 1000'de olup tercih yapmayacak sayısalcı arkadaşlarım var.Geçen sene yerleştirme puanında ilk 1000'e girebilen sayısalcı yoktur.Eğer öğrencilerde önemli bir tercih değişikliği olmazsa Boğaziçi'ne girersin.
inşallah girerim :D istanbul üni'ye gitmek biraz sıralamamı heba etmek gibi olucak çünkü,ama istanbul dışı istemeyip bi de vakıf istemeyince geriye bi tek o kalıyo :D
quote:
Orijinalden alıntı: ebruiel
inşallah girerim :D istanbul üni'ye gitmek biraz sıralamamı heba etmek gibi olucak çünkü,ama istanbul dışı istemeyip bi de vakıf istemeyince geriye bi tek o kalıyo :D
İnşallah girersiniz de sıralamayı heba etmek gibi bir saçmalık yok onu unutun.Önemli olan gittiğiniz üniversitenin size en iyi eğitimi,olanakları sunup sunmayacağıdır.Gerekirse o bölüm 0 çekenleri alsın önemli değildir.