Bildirim
Tercih Listem yorumları alalım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+++++ -
Burslu olanları üste yaz. Şu durumda 1 gelir:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk sırayamı yazayım hocam?ilk kesin gelirmi ? -
Şu durumda 1. Gibi görünüyor. Kesin kimse diyemez. Bence burslu olanları yukarıya cekin.Hatta risk alıp %50lerden başlayın 30 tercih var.
Kardeş sen iyi birine benziyorsun, güzel güzel şehirleri yazmışın, gel bir hata etme, melikşahı çıkar o listeden. Pişman olma. -
neden hocam :) -
İstanbulda msnz? Kimsenin dediklerine kulak asmayın kayseri cidden güzel bi yer. Melikşah yeni yüzyıldan cok iyidir. Yeni yüzyıl sanayi içinde bi bina cok kötü kokuyor.
hocam risk almaya hiç gerek yok ilk istediğim yer diye yazdım ilk sıraya hazırlık okulu yok çünkü hukuk kontenjanları 4k kadar arttı ayrıca -
Genede içinize ne siniyorsa onu yapın biz okumucaz sz okucaksnz
yok hocam istanbulda yaşamıyorum ayrıca istanbulu fazlada bilmiyorum kötü kokuyor derken ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bugrAhn
neden hocam :)
Bir Kayserili olarak Kayseri'de okumanın iyi bir şey olmadığını düşünüyorum hocam. -
Upppppppp
Yukarı
Upp0pppppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X