Şimdi Ara

Tercih listeme yardımcı olabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tm3 sıralamam 84 bin devlet psikoloji istiyordum ama maalesef olmadı o yüzden %50 burslu vakıf üniversitelerini araştırdım ve tercih listesi oluşturduk.

Şöyle listem

Maltepe psikoloji %50 Burslu İngilice 59.400
    Maltepe psikoloji %50 Burslu Türkçe 59.900
    İstanbul medipol psikoloji Türkçe %25 burslu 68.300
    Üsküdar üniversitesi psikoloji %50 burslu 73.000
    Haliç Üniversitesi Psikoloji %50 Burslu 80.500
    Esenyurt üniversitesi psikoloji %50 Burslu 81.300
    İstanbul Medipol Psikoloji%25 Burlu İngilizce 82.400
    İstanbul Şehir ünv Psikoloji %50 Burslu 109.000

Evet arkadaşlar tercih listem bu şekilde hangi üniversiteler tutar hangileri tutmaz ? Tercih listem deki üniversitelerin kaliteleri nasıl hangilerini çıkartmam veya eklemem gerekir ?

• Üsküdar ve Esenyurtu eleyin. 2 Üniversitede Psikoloji için leş bi üniversite.

Üsküdarın akademik kadrosu tıp mezunu psikiyatristlerden oluşuyor lisansı psikoloji olan 1-2 hoca vardı en son. Okulların kadrosuna bakarken lisansı psikoloji olan hocaların oldugu okulları tercih edin.

Esenyurt maalesef çok çok kötü bir okul deniyor. gerek psikoloji gerek diğer bölümler için. Psikoloji için Işık ve Okan'a bir bakabilirsiniz tutuyorsa eğer.
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Üsküdar ve Esenyurt benimde hiç içime sinmemişti en iyi elemek.

Okan üniversitesi bende iyi dediklerini duydum ama fiyatı çok falı yıllık 20 bin babam ne der bilmiyorum diğer üniversiteler iyimidir zaten bumlar gelmezse mezuna kalıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Psikoloji alanında gayet iyi okullardır çoğu dostum. alanında çok iyi akademisyenler var her okulda ve çoğu psikoloji çıkışlıdır. Okan biraz pahalı fakat bende orda okuyorum ve kesinlikle değer. Özellikle yeni gelen hocalardan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 17 Temmuz 2017; 15:24:7 >
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için teşekkür ederim.

O zaman sadece Üsküdar ve Esenyurt u çıkarıyorum.

Onların yerine üniversite tavsiyen var mı yoksa bu şekilde liste tamammıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.