Şimdi Ara

tercih listesi - tahmin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam merhabalar yeni konu açıp fazlalık yapmak yerine bi konuya kaynak yapacaktım ama konuyu açana ayıp olacaktı o yüzden bi deneyeyim dedim kusura bakmayın (:
    (mf-4) 180bin
    (ygs-6) 27bin
    (ygs-1) 4bin
    meslek bilişim mezunuyum öyle tahminen sadece pek bilgim yok tecrubeli arkadaşlar var forumda..

01. Tercih 107210905 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) - 151bin
    02. Tercih 108830503 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği (İÖ) - yeni
    03. Tercih 108810641 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) - 182bin
    04. Tercih 108830512 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) - yeni
    05. Tercih 108830442 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (İÖ) - yeni
    06. Tercih 108830451 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (M.T.O.K.) (İÖ) - yeni
    07. Tercih 108911241 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği - yeni
    08. Tercih 108930671 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği (İÖ) - yeni
    09. Tercih 108911259 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) - yeni
    10. Tercih 100410606 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)/Teknoloji Fakültesi/Makine Mühendisliği (M.T.O.K.) - 204 bin
    11. Tercih 106910619 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/Biyomedikal Mühendisliği (M.T.O.K.) - yeni
    12. Tercih 106110318 KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/İmalat Mühendisliği - 220 bin
    13. Tercih 106130207 KARABÜK ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/İmalat Mühendisliği (İÖ) - 251 bin
    14. Tercih 103310246 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/İmalat Mühendisliği - yeni
    15. Tercih 103310255 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Teknoloji Fakültesi/İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.) - yeni
    16. Tercih 109210811 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Teknoloji Fakültesi/İmalat Mühendisliği - 201 bin
    17. Tercih 109210829 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Teknoloji Fakültesi/İmalat Mühendisliği (M.T.O.K.) 268 bin
    18. Tercih 108810492 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Endüstri Mühendisliği (Uzaktan Eğitim)-284bin
    19. Tercih 108810483 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği (Uzaktan Eğitim) -234bin
    20. Tercih 109410615 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (EDİRNE)/Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu/İşletme Bilgi Yönetimi - 30200
    21. Tercih 109410599 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (EDİRNE)/Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu/Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri - 4880
    22. Tercih 109410493 TRAKYA ÜNİVERSİTESİ (EDİRNE)/Eğitim Fakültesi/Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği - 4380
    23. Tercih 105611298 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi/İşletme (Açıköğretim)

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemiKurdu -- 5 Ağustos 2012; 18:13:05 >

• Tercihlerinizin yanına sıralamalarıda eklerseniz daha iyi olur. Sonuçta tek tek bakamayız o bölümlerin sıralamasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Tercihlerinizin yanına sıralamalarıda eklerseniz daha iyi olur. Sonuçta tek tek bakamayız o bölümlerin sıralamasına.

haklısın hocam güncelledim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemiKurdu

quote:

Tercihlerinizin yanına sıralamalarıda eklerseniz daha iyi olur. Sonuçta tek tek bakamayız o bölümlerin sıralamasına.

3. tercihiniz gelme ihtimali yüksek. 4. tercihiniz ikinci öğretim olduğu için sıralaması muhtemelen 210-220k arası olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemiKurdu

quote:

3. tercihiniz gelme ihtimali yüksek. 4. tercihiniz ikinci öğretim olduğu için sıralaması muhtemelen 210-220k arası olur.

hımm eyvallah ben bilişim çıkışlı olduğumdan heralde burayı tercih eden makinelelieri alır sonra artarsa yer bizi alır gibime geliyor ? dimi hocam

• Kardeş makine bölümü mezunuyum sıralamam mf4 180 bin ve tercih listenin ilk 10 sırası ikimizinde aynı.Makine çıkışlı veya bilişim çıkışlı diye ayırt edilmiyor.Sakarya veya konyanın tutmasını istiyorum.İkimiz içinde hayırlısı olur inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat57

Kardeş makine bölümü mezunuyum sıralamam mf4 180 bin ve tercih listenin ilk 10 sırası ikimizinde aynı.Makine çıkışlı veya bilişim çıkışlı diye ayırt edilmiyor.Sakarya veya konyanın tutmasını istiyorum.İkimiz içinde hayırlısı olur inşallah :)

(: inşallah , ayırt edilmemesine sevindim valla (: bakarsın aynı okul tutar görüşürüz inşallah (:
  • İnşallah kardşm sonuçlar açıklanınca haberleşelim :)
  • Ya kardeş kafama bişey takıldı.Bilişim bölümü mezunlarının makine müh mtok tercih edebilceğinden eminmisin sen.? az önce mak.müh (mtok) u terch edebilicek bölümlere baktımda bilişim bölümü yoktu. Bilişim bölümü çıkışlılar.bilgisar müh.(mtok) yazılım müh(mtok) elektronk müh.(mtok) bu bölümleri tercih edebiliyor. bu şelkilde yazıyodu.
  • Ben o konuyu oncelik olarak biliyorum oncelik klavuzda yazanlarin sonra digerlerinin, dersganedekiler oyle demisti
  • osys klavuzunda sayfa 281 e bak kardş.
    ben yazılım müh mtok istiyodum fakat rehber öğrtmenim yazdırmadı bana çünkü makineden giremiyorum o bölüme.tercih etsem bile değerlendirmiyolarmış.
  • ben yinede yazdım artık geri dönüşü yok zaten bekleyip görücez inşallah hayırlısı olur hayırsızsa istemiyorum zaten ;(:
  • arkadaşım bende teknik lise bilgisayar mezunuyum malesef biz sadece m.t.o.k. ta bilgisayar elektrik-elektronik ve mekatronik mühendisliklerini yazabiliyoruz diğerleri geçersiz sayılıyor.
  • hacı bilmiyorum ya yazdık artık bakarsın hata olur alırlar :P bekleyip görücez olmadı sakarya pc tutsun bari (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.