Şimdi Ara

Tercih listesi ve 2. Öğretim harç ücretleri çok acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben tercih listemi hallettim ve akdeniz üniversitesi ingiliz edebiyati 2. Öğretim de bu listede. Üniversitenin internet sayfasından harç ücretlerine baktim ve edebiyat fakültesi harc ücreti 3843 tl diyor. Ben 1000 lira civarı bir sey saniyordum yoksa yazmazdim. Gerçi başlıkta uluslararasi öğrenciler için yaziyor ama bunun dışında herhangi bir sayfaya daha rastlamadim. Akdeniz üniversitesinde okuyan var mi nedir tam olarak durum.
    Uluslararası öğrencilerden kasıt kimdir kim oluyor onlar?
    Devlet üniversitelerinde 2.ogretim harç ücreti standart mı oluyor yoksa üniversitelere göre değişiyor mu?

Lütfen yardimci olun beyler ona göre güncelleyecem listeyi. Son saatlere girdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up up up

• Up up up

• En azindan uplayin beyler

• Up

• up ++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Up

• Up

• Uluslararası öğrenci yabancı olup Türkiye'de okuyan öğrencidir. Mesela bir Arnavut...

Şu sayfada geçen sene için ikinci öğretim sizin fakülte yıllık harç fiyatı 1027 liraymış.http://engelsiz.akdeniz.edu.tr/index.php/2018/09/03/2018-2019-egitim-ogretim-yili-yeni-kayit-kilavuzu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isetta_1955 -- 29 Temmuz 2019; 22:30:37 >
  • İkinci öğretim kaykı payı her üniversitede aynıdır, bunu da bakanlar kurulu belirler. Son karar: 11. sayfada yazıyor 1.027 lira olduğu, Belki bir sonraki kararda zam gelir onun da %25'i aşacağını sanmam.
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/07/20180707-1.pdf
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord keşiş

Çok sağolun hocam teşekkür ederim
    Rica ederim.
  • eng edebiyat pişmanlıktır moruk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Temmuz 2019; 23:51:39 >
  • Başka şansım yoktu maalesef. Öğretmenliklerin puani yüksek ve puan düştükçe okunmayacak sehirleri yazmak zorunda kalacaktim. Ben de onun yerine edebiyat da yazdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.