Herkese selam.2024 YKS'de EA 19 bin sıralama yaptım ve tercih yapacağım.Erciyes,Sakarya ve Bolu hukuk fakülteleri arasında çok kararsızım.Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hangisi tercih edilmeli? Teşekkür ederim. |
Tercih önerisi
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
tercih yapacağım yazmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mezun senem zaten tercih yapacağım
-
-
Bolu soğuk iklim Sakarya iyi olabilir Erciyes’i bilemedim. Kocaeli hukuk oluyorsa yaz bu üçünden de iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli hukuk gelir sanırım.Eğitim kalitesi açısından mı söylediniz yoksa başka iyi bir yanından mı?
-
Yaz Sakaryayı oku, Erciyes'i ne yapacan; Bolu da bilmiyorum
Bir Üniversite öğrencisi olarak ben şehir olarak Sakaryayı tercih ederdim.
Hukukta okul aşırı önemli değil diye biliyorum.
En dandik üniversitelerde Hukuk bitiren arkadaşlarım bile işe girdiler...
-
en başta eğitim oalrak Kocaeli derim. Zaten fakülte 1992 yılında kurulmuş. yani diğerlerine göre tanınırlık daha yüksek. Kendi fakülte binası var ve içinde kendine ait kütüphanesi de bulunuyor. Şehir olarak bence Kocaeli yine Sakarya' dan iyidr. Bolu'yu hiç hesaba katmıyorum. Kocaeli- Sakarya- Erciyes oalrak düşünebilirsin.
-
kanka zaten maraşta yaşıyorum her yer dağ burda.Kayseriye gitsem yine her yer dağ.En azından ağaç deniz su felan görürüz.Onun için ben de batıya gitmek istiyorum.
-
şimdi düşündüm bu şekilde tercih yapmak daha mantıklı. Çok teşekkür ederim kardeşim çok güzel bilgiler.
-
Hakkında hayırlısı olsun. Ne demek faydalı olmaya çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X