Şimdi Ara

Tercih Robotu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme sınavlarında elde ettiğiniz netleri "www.utercih.com" a girin. Netlerinizle nereyi kazanabildiğinizi şimdiden görün...

"www.utercih.com" la tercih yapmak artık çok kolay...
    Deneyin, sonucu kendiniz görün...
    Beğenirseniz, "ben buldum, ben buldum" diyerek arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...

Kendi kendinize tercihlerinizi yapabileceğiniz ücretsiz, herkesin kullanımına açık puan hesaplama ve tercih programı "www.utercih.com"

İlk deneyen siz olun...

Üyelik, Kayıt, Para istenmiyor ...

Tercih Robotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaykolic -- 11 Haziran 2013; 13:48:04 >

• Nasıl bir tutarsızlık var bu puan hesaplama sitelerinde bilmiyorum biri 415 ham puan hesaplarken biri 395 hesaplıyor hangisine inanacam şimdi ben
  • modülü eski yanlış hesaplıyor
  • Ahahahah 30 puan aşağıya hesaplamayaydı iyiydi
  • arkadaşlar katsayı hesaplamaları ösym tarafından açıklanmadığı için odtü hariç diğer tüm siteler geçen yıllardaki katsayılara göre hesaplama yaparlar o yüzden puan farkları bulunması normaldir bu yanlış hesapladığı anlamına gelmez rehber hocalarınızada sorarsanız size aynı şeyi söyleyecektir. Sadece odtü size %100 doğru sonuç döndürür ama oda sınavdan sonrası için geçerlidir. utercih size girdiğiniz deneme sınavlarına görede nereleri kazanabileceğinizi ve puanınızı hesaplar ve söyler ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot süpürge tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.