Şimdi Ara

TERCİH SIRALAMAM MF4 22 MF3 24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-MERSİN DİŞ
    3-ERZURUM DİŞ
    4-TOKAT DİŞ
    5-ELAZIĞ DİŞ
    6-ADIYAMAN DİŞ
    7-VAN DİŞ
    8-HACETTEPE ELEKTİRK ELEKTRONİK 18.7
    9-YILDIZ TEKNİK BİLGİSAYAR 18.9
    10-HACETTEPE BİLGİSAYAR 21.4
    11-YILDIZ TEKNİK ELEKTRONİK VE HABERLEŞME 23.5
    12-GAZİ ELEKTRİK ELEKTRONİK 23.2
    13-YTÜ İNŞAAT 27
    14-MARMARA BİLGİSAYAR 26K
    15-MARMARA ELEKTRONİK 28K

Bazı tercihlerim ölü oldu ama isteğime göre sıraladım.Sizce hangisi gelir,şunların yerini değiştir dediğiniz ve şu ünideki şu bölümü niye yazmadın diyebilceğiniz önerileriniz varsa yazabilirsiniz. 15. tercihden sonrada yazıcam ama şimdilik bu kadar. MF3 24.3 MF4 22.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhanyrdm -- 25 Temmuz 2017; 18:57:3 >

• hacettepe ce gelir gibi.bu arada hocam siralama olarak ne iyiyse onu yazmissin insaatla bilgisayarin ne alakasi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişlerden biri gelecek.

• geekon kullanıcısına yanıt
    bilgisayara yatkınım dostum olursa iyi olur.inşaat içinse matematik ve fiziğimin iyi olduğunu düşünüyorum ve pc de çizimler felan yapabileceğim bi bölüm ve ayrıca İTÜ olduğu için tercih ettim.
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    imkansız :D
    hacettepeyede talep çok fazla inş sıralması düşer de tutar bence zor gibi gözüküyo.
  • Tercih senin fakat en az 4 5 yilinin gececegi sehiri iyi sec gencligimiz gidiyor cunku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marmara bilgisayar yazacağına Gebze Teknik Üni bilgisayar yaz derim

aç akademik kadroları karşılaştır farklı anlarsın
  • jackk001 kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun usta eyv.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    oraya kadar önceki bölümler gelir diye düşünüyorum ama bakıcam gebze tekniğede eyv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhanyrdm

hacettepeyede talep çok fazla inş sıralması düşer de tutar bence zor gibi gözüküyo.

orasi kesin gelir

inş olur hocam
  • UP
  • up up
  • isteğine göre yazmamışsın resmen sıralamaya göre yazmışsın hacettepe ee 18.7k yıldız bilgisayar 18.9k yani 200 kişi fark var diye iki farklı dalda iki farklı mühendislik tercihi sakat bence. sadece gazi ee ölü tercih. ama sana şunu söyleyim srılaman iyi merak etme 22k daki üniye girmekle 30k daki okula girmek arasında fark yok arada en fazla 8-10 puan vardır. artık bunları düşünme sıralamam ölmesin en iyisine gireyim falan deme bence.mesela itü inşaatın önüne yıldız bilgisayar koyman ne alaka tamamen sıralamam ölmesin kagısı ben olsam itü inşaat ardına ytü inşşat yazarım işte budur istek sırası.

Not: sınava girmedim kardeşim işimdeyim gücümdeyim. seni yanıltmak gibi bir çabam yok sadece liste dağınık geldi bana.
  • Ytu elohab gelecek kesın bu lısteye gore ona gore dusun sen ne olmak ıstıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 24 Temmuz 2017; 15:51:14 >
  • Sanki bir tercih robotundan belli sıralamalar arası seçilmiş ve yüksek puandan düşük puana göre sıralanmış gibi. 18.7 binden alan elektrik, 18.9 binden alan bilgisayar, 19.5 binden alan inşaat arka arkaya sıralanmış. Bence ya bunların hepsine yeteneğin olduğunu düşünüyorsun ya da sadece puana göre sıralama yapmışsın.
  • *sharku* kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum çok teşekkür ediyorum.Dikkate alıcam.
  • Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    ordaki bazı yerleri gelmicek diye yazdım.Bilgisayar istiyorum.Elohab gelirsede memnun kalırım o alanda bilgisayara yönelmeyi düşünüyorum.Siz elehoba hakkında ne düşünüyorsunuz.
  • gkhanyrdm kullanıcısına yanıt
    Bılg ıstıyosan cıkar elektronıklerı cunku bu lısteye gore bılgısayara yerlesemıceksın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.