Şimdi Ara

Tercih Sonuçları Beklediği Gibi Gelmeyenler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 43 bindeydim ts-1 de 48-52 binlik yerlere giremedim garanti olsun diye yazdığım kocaeli halkla ilişkiler iö geldi geçen sene 54 binle almış
  • tm2 22binlerdeyim. geçen sene 69.000le kapatan kocaeli uluslararası ilişkiler geldi. son tercihimdi.
  • 65 binlerdeyim 91 bin yazan yer gelmedi nasıl iş anlamadım.
  • 16.000 sıralama hiçbir devlet hukuku gelmedi.yani bu hukuku aldılar önce ea ya koydular şimdide resmen sayısala koydular.2 sene sonra alsınlar daha uygun bir yere koysunlar

tm3 13.000 kocaeli pdr geldi allahtanda fazla moralim bozulmadı yani.bu osym adamı intahar komandosu yapar

gene olan garibim sözelcilerle ea cılara oldu.50.000 sayısal sıralaması olan arkadaşım 20.000 lik yere girdi.8.000 sözel sıralaması olan arkadaşım boşta kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 13 Ağustos 2010; 19:48:37 >

• Öf içimi kararttınız.Yakında bende gireceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

ben 12.000 sıralama ile giremedim siz ne diyosunuz

sözelcimisin

dilciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilegna

20binde olup da 60bindeki yere yerleşemeyen var. ÖSYM henüz bir açıklama yapmadı, bekliyoruz..

umarım açıklama yaparlar yoksa kafayı yicem nasıl oluyo bütün bunlar.
  • Ters bişey yok. Yanlış da yok. Ben bu sistem gelince sayısallar hafiften tm lerin yerini doldurur, sözeller ise bitmeye yakındır demiştim. Öyle de oluyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

quote:

ben 12.000 sıralama ile giremedim siz ne diyosunuz

sözelcimisin

dilciyim

12bin sıralamanla nereleri yazdınki ben 5binim girdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 266_tarık_266

quote:

Orijinalden alıntı: devilegna

20binde olup da 60bindeki yere yerleşemeyen var. ÖSYM henüz bir açıklama yapmadı, bekliyoruz..

umarım açıklama yaparlar yoksa kafayı yicem nasıl oluyo bütün bunlar.

Ünal açıklama yaptı.. ''Bu sene hakeden kazandı, herkes ilgisi olduğu bölüme yerleşti'' tarzı yazılı bir açıklama yaptı..
  • yaw zaten dilde kaç kişi girioki:S
    12bin ii mi oluo anlamadım
    28bin kişi barajı geçmiş
    iimiş gibi adamınd dedigine bak

bide abuksabuk tercih yapan çoktu
    adam 50bin olmuş tutmuş 30bin 60bin arası tercih yapıo
    böle kalırsın sap gbii
    valla ne yalan sölim
    bazi açıkta kalanlara sevimdim
    onların köylü tercihleri sayesnde bizim gibiler yerleşti
    ben 79bindim
    klavuzda 100bin yazan yer geldi.benim beklentim 140binliklerdi
    çok mutluyum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanates

yaw zaten dilde kaç kişi girioki:S
    12bin ii mi oluo anlamadım
    28bin kişi barajı geçmiş
    iimiş gibi adamınd dedigine bak

bide abuksabuk tercih yapan çoktu
    adam 50bin olmuş tutmuş 30bin 60bin arası tercih yapıo
    böle kalırsın sap gbii
    valla ne yalan sölim
    bazi açıkta kalanlara sevimdim
    onların köylü tercihleri sayesnde bizim gibiler yerleşti
    ben 79bindim
    klavuzda 100bin yazan yer geldi.benim beklentim 140binliklerdi
    çok mutluyum:D

dilden 30bin dolaylarında aday girdi ,12bin istediiğin bölüme göre değişir ama ingilizce öğretmenleri için 12binle olmaz

• sıralamam 107bindi,marmara ekonometri 97binli birşeydi,dedim belki gelir,gelmedi... iktisat 106bindi,gitti... dedim bu olmazsa 118bin çanakkale uai olur da o da gelmedi... 145binlerde ki osmangazi işletme geldi... onu da açıkta kalmayayım diye yazmıştım... şerefsiz herifler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ters bişey yok. Yanlış da yok. Ben bu sistem gelince sayısallar hafiften tm lerin yerini doldurur, sözeller ise bitmeye yakındır demiştim. Öyle de oluyo.

Hayırdır kardeşim Ünal'la bir akrabalığın mı var? Tüm forumda savunmuşsun yerden yere vurulacak adamı... Ya bu sene terch yapmadın ya da sayısalsın... Bu kadar kişi mağdur dstum aradan çıkıp çıkıp ÖSYM'nin hatasız olduğunu savunamazsın... Neyin ne olduğu ortada...
  • http://oss1.tercih.tv
    Taban puanlar açıklandı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1cavalary
    tm2 alan dışı 389 puan-66k ile hiçbir yer gelmedi,tm1 alan dışı 390 puan -71k ile de gelmedi,çeko,işletme,iktisat cart curt....bu ne biçim iştir,114 k ya kadar yazdım ama olmadı...yani bu ösym yi ne yapmalı....
    kim ne film çeviriyor anlayan var mı?
    Olayı siyasallaştırmak istemiyorum ama bunların hepsi birbirine benziyor....sonuna kadar; hırsızlara,insanları sömürenlere,insanların emeğini çalanlara,kalpazanlara HAYIRRRRRRRRRRRRRR
    siktir olup gitsinler,Allah belalarını versin.......

Hocam ben 101bin sıralamayla Anadolu cekoyu kazandım. Sen o sıralamayla nasıl bir yere giremedin çok şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

http://oss1.tercih.tv
    Taban puanlar açıklandı arkadaşlar.

eğer doğruysa bunlar. büyük bir hata var.

sakarya edebiyat iö 31 binle son giren olmuş ben 30 binim. bu nasıl oluyor? sakarya edebiyat iö şuan girdiğimden önce idi. girmek istediğimden değilde eğer doğru ise. büyük haksızlık var.
  • @darklike ,Valla bilmiyorum.Bir arkadaşın annesi üniversitedeymiş.3-4binlik sapmalar olabilir diyormuş.Sen yazmış mıydın Sakarya'yı?
  • Kendi sıralamamın 50 bin üzerinde sıralamayla öğrenci alan okula,banko göz ile baktığım okula giremedim.Ben ne anladım bu işten!50 bin kişi ne demek ya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.