Şimdi Ara

Tercih Sonuçları Beklediği Gibi Gelmeyenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yerleştirme sonuçları istediği gibi gelmeyen kaç kişi var aramızda? ygslys.blogcu.com'da bir haber çıkmış da, yanlışlık olabilir diyenler var diyor, klavuzdaki bilgiler öğrencileri yanlış yönlendirmiş olabilir diyor:

Yerleştirme Sonuçları Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilegna -- 13 Ağustos 2010; 15:12:31 >

• Sonuç:Tercih formu teslim edilmediğinden, yerleştirme işlemine alınmadı.

Diyor ne yapmam gerek işim gereği takip edemedim yerleştirme zamanlarını filan ek yerleştirme filan varmı varsa ne zaman nasıl yapacağım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Sonuç:Tercih formu teslim edilmediğinden, yerleştirme işlemine alınmadı.

Diyor ne yapmam gerek işim gereği takip edemedim yerleştirme zamanlarını filan ek yerleştirme filan varmı varsa ne zaman nasıl yapacağım,
    benim puanım ts 1den 38 binlerde geçen yıl 47 binle alan kocaeli radyo tv sinemaya yerleşemedim 2.öğretimine yerleştim yılda 600 tl yerine 2000 tl vericez hazırlıkla sayarsak 5 yıl 10000 tl ösymnin a.g
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan29
    benim puanım ts 1den 38 binlerde geçen yıl 47 binle alan kocaeli radyo tv sinemaya yerleşemedim 2.öğretimine yerleştim yılda 600 tl yerine 2000 tl vericez hazırlıkla sayarsak 5 yıl 10000 tl ösymnin a.g

Sana maddi manevi zararı dokunacak bir bölümü niye tercih ettin öyleyse ? diye sormak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Sana maddi manevi zararı dokunacak bir bölümü niye tercih ettin öyleyse ? diye sormak isterim.

izmitte otruyorum radyo tv sinema istediğim bölümdü diğer şehirlerin gündüz öğretimine gitmekten daha iyidir bu şekilde ama ösymnin saçmalığı yüzünden bugün hakettiğim yere gidemedim kesin kazanırım diyodum gündüz öğretimini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

izmitte otruyorum radyo tv sinema istediğim bölümdü diğer şehirlerin gündüz öğretimine gitmekten daha iyidir bu şekilde ama ösymnin saçmalığı yüzünden bugün hakettiğim yere gidemedim kesin kazanırım diyodum gündüz öğretimini

Alıntıları Göster
    ts-1 sıralamam 9001 idealimdeki anadalu sinema-tvye giremedim. kılavuzda 17000-24000 sıralarından bahsediyordu ve açıkta kaldım

hadi ilk 50,000de ilk 100,000 de falan sıralamarın bu kadar kaymasını anlayabilirim yeni sistem yüzünden ama ilk 10,000de bu kadar oynayabileceği hiç aklıma gelmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: acifuat

ts-1 sıralamam 9001 idealimdeki anadalu sinema-tvye giremedim. kılavuzda 17000-24000 sıralarından bahsediyordu ve açıkta kaldım

hadi ilk 50,000de ilk 100,000 de falan sıralamarın bu kadar kaymasını anlayabilirim yeni sistem yüzünden ama ilk 10,000de bu kadar oynayabileceği hiç aklıma gelmezdi

Alıntıları Göster
    kardeşim 89 000 lerde 80 - 110 bin arası tercih yaptık hiçbiri gelmedi ,

Yeni sistem nasılsa ? anlamadım gitti ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

kardeşim 89 000 lerde 80 - 110 bin arası tercih yaptık hiçbiri gelmedi ,

Yeni sistem nasılsa ? anlamadım gitti ....

Alıntıları Göster
    açık ara farkla yerleşmem gereken yere yerleşmedim düşünün 2. öğretimi 180 le alan bi bölüme 320 ile giremedim kesin hata var
  • Ünal ağa tercih yapan herkes yerleşecek diyordu , kontenjanımız fazla diyordu ne iş ? Yerleşemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Ünal ağa tercih yapan herkes yerleşecek diyordu , kontenjanımız fazla diyordu ne iş ? Yerleşemedik
    edebiyat ögretmenligini çogu EA çılar kapatmış sözelcilere bile yer kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

edebiyat ögretmenligini çogu EA çılar kapatmış sözelcilere bile yer kalmamış

Alıntıları Göster
    Ünal Yarımağan ve sisteminin çöküşünün resmidir bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

Ünal Yarımağan ve sisteminin çöküşünün resmidir bu sene.

Alıntıları Göster
    bize yazık etmesinlerde yeni sistemin kurbanı oluyorz göz göre göre
  • en basit sözelciler 80-90 bine kadar olan bölümlere rahat girebiliyorken 40 binlik adama yaptıgı tercihlerde hiçbiryer gelmiyor puanlar bukadar mı yükseldiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

bize yazık etmesinlerde yeni sistemin kurbanı oluyorz göz göre göre

Alıntıları Göster
    30.000 ile geçen yıl 36bin ve 40binle alan yerlere giremedim açıkta kaldım ne yapacağım şimdi ben. Ne geçen yıl ki veriler ne de bu yılki kılavuz ikiside bir işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrackerTurk

30.000 ile geçen yıl 36bin ve 40binle alan yerlere giremedim açıkta kaldım ne yapacağım şimdi ben. Ne geçen yıl ki veriler ne de bu yılki kılavuz ikiside bir işe yaramadı.

Alıntıları Göster
    ben 12.000 sıralama ile giremedim siz ne diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrackerTurk

Alıntıları Göster
    kız arkadaşım 40bininci ve önceki senenin kılavuzuna göre 43binle kapatan yere giremedi. O yer bu senenin kılavuzunda 67bin gözüküyor
  • quote:

sözelcimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

quote:

sözelcimisin

Alıntıları Göster
    20binde olup da 60bindeki yere yerleşemeyen var. ÖSYM henüz bir açıklama yapmadı, bekliyoruz..
  • tm2 alan dışı 389 puan-66k ile hiçbir yer gelmedi,tm1 alan dışı 390 puan -71k ile de gelmedi,çeko,işletme,iktisat cart curt....bu ne biçim iştir,114 k ya kadar yazdım ama olmadı...yani bu ösym yi ne yapmalı....
    kim ne film çeviriyor anlayan var mı?
    Olayı siyasallaştırmak istemiyorum ama bunların hepsi birbirine benziyor....sonuna kadar; hırsızlara,insanları sömürenlere,insanların emeğini çalanlara,kalpazanlara HAYIRRRRRRRRRRRRRR
    siktir olup gitsinler,Allah belalarını versin.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1cavalary

tm2 alan dışı 389 puan-66k ile hiçbir yer gelmedi,tm1 alan dışı 390 puan -71k ile de gelmedi,çeko,işletme,iktisat cart curt....bu ne biçim iştir,114 k ya kadar yazdım ama olmadı...yani bu ösym yi ne yapmalı....
    kim ne film çeviriyor anlayan var mı?
    Olayı siyasallaştırmak istemiyorum ama bunların hepsi birbirine benziyor....sonuna kadar; hırsızlara,insanları sömürenlere,insanların emeğini çalanlara,kalpazanlara HAYIRRRRRRRRRRRRRR
    siktir olup gitsinler,Allah belalarını versin.......
    Açıklama yapıcaklarmı ki?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.