Şimdi Ara

Tercih Tavsiyesi Gir şu konuya bi dk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İtü Makine,Mimarlık,İnşaat,İşletme,Kontrol,Elektrik mühendislikleri
    Odtü İnşaat
    Boğaziçi Kimya Müh
    Hacettepe E-e Müh

hangisini önerirsiniz

bi de geçen yıl İtü Bilgisayar 8880 ile almış ihtimal var mı

• up up up
  • up up up
  • İTÜ Mimarlık ve inşaat
    Ya da ODTÜ insaat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

İTÜ Mimarlık ve inşaat
    Ya da ODTÜ insaat

kanka hep itü inşaatın daha iyi olduğunu düşündüm ama nedense odtü inşaata gidesim var
    mimarlık nasıldır bilgin var mı yeteneksiz biri olarak becerebilir miyim
  • Seninle çok yakınız hem tercihe karar verme konusunda hem sıralama konusunda,gerçi senin sıra biraz önde.Ben de biraz yeteneksiz birisi olarak mimarlığı düşünüyorum itü işletme müh.10 numaradır bunu da söylemden geçmiycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Seninle çok yakınız hem tercihe karar verme konusunda hem sıralama konusunda,gerçi senin sıra biraz önde.Ben de biraz yeteneksiz birisi olarak mimarlığı düşünüyorum itü işletme müh.10 numaradır bunu da söylemden geçmiycem

işletme müh de düşünüyorum bunlar ne yapıyo tam olarak
    sen bi şeye karar verebildin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knngr

quote:

İTÜ Mimarlık ve inşaat
    Ya da ODTÜ insaat

kanka hep itü inşaatın daha iyi olduğunu düşündüm ama nedense odtü inşaata gidesim var

bence itü daha gidilesi bir üniversite ve inşaat muhendisliginde 1. Eğer yanlış bilmiyorsam ve inşaat fakültesi var laboratuvar olanakları baya gelişmiş tabi bunlar ODTÜ de de vardır ama sonuçta istanbul gibi bir şehirde okuyavaksin ve fakültenin olduğu yer istanbulun is merkezi Maslak da. Ben de itu inşaat yazicam şahsen ODTÜ de gelebilir ama yazmayı düşünmüyorum.
    Mimarlık ben de istiyorum ama babam mimar bana mimarlık yazdirmiyor inşaat muhendisliginde daha cok iş olanağı varmış her türlü projede çalışır ama mimar çalışmaz dedi mesala köprü baraj tünel projeleri. Mimarligin çizim yeteneği gerektirecek bir bölüm olduğunu düşünmüyorum daha çok tasarlama yeteneği gerekli. Artık herşey bilgisayarda çiziliyor mezun olduktan sonra belki eline kalem bile almayacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Seninle çok yakınız hem tercihe karar verme konusunda hem sıralama konusunda,gerçi senin sıra biraz önde.Ben de biraz yeteneksiz birisi olarak mimarlığı düşünüyorum itü işletme müh.10 numaradır bunu da söylemden geçmiycem

İşletme müh.bitirince yönetici oluon işte kral bi meslek yok ben karar veremedim benim listemde itü işletme,inşaat,mimarlık,elektrik ya da odtü inşaat ya da diş hekimliği var.İşletme müh.gelmez bana onun için mimarlık biraz ağır basıyor gibi ama onun hakkında endişelerim var işte yetenek vs.

• arkadaşım sıralamışsın oraya bölümleri güzel güzel ama bahset kendinden biraz yada hangi bölümlere daha yakınsın söyle de yardımcı olalım biz de
  • quote:

quote:

quote:

İTÜ Mimarlık ve inşaat
    Ya da ODTÜ insaat

bence itü daha gidilesi bir üniversite ve inşaat muhendisliginde 1. Eğer yanlış bilmiyorsam ve inşaat fakültesi var laboratuvar olanakları baya gelişmiş tabi bunlar ODTÜ de de vardır ama sonuçta istanbul gibi bir şehirde okuyavaksin ve fakültenin olduğu yer istanbulun is merkezi Maslak da. Ben de itu inşaat yazicam şahsen ODTÜ de gelebilir ama yazmayı düşünmüyorum.
    Mimarlık ben de istiyorum ama babam mimar bana mimarlık yazdirmiyor inşaat muhendisliginde daha cok iş olanağı varmış her türlü projede çalışır ama mimar çalışmaz dedi mesala köprü baraj tünel projeleri. Mimarligin çizim yeteneği gerektirecek bir bölüm olduğunu düşünmüyorum daha çok tasarlama yeteneği gerekli. Artık herşey bilgisayarda çiziliyor mezun olduktan sonra belki eline kalem bile almayacaksin.

haklısın kanka da ne biliyim istanbul da okumak güzel ama neden bilmiyorum odtü inşaata birden olumlu bakmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

arkadaşım sıralamışsın oraya bölümleri güzel güzel ama bahset kendinden biraz yada hangi bölümlere daha yakınsın söyle de yardımcı olalım biz de

kanka bi şey ifade eder mi bilmem ama matematiği severim iyidir de
    inşaat mühendisliğine biraz ilgim var gibi aslında sanki hepsini de istiyorum gibi tam bilmiyorum
    odtü itü de okumak istiyorum daha çok
  • quote:

quote:

quote:

İşletme müh.bitirince yönetici oluon işte kral bi meslek yok ben karar veremedim benim listemde itü işletme,inşaat,mimarlık,elektrik ya da odtü inşaat ya da diş hekimliği var.İşletme müh.gelmez bana onun için mimarlık biraz ağır basıyor gibi ama onun hakkında endişelerim var işte yetenek vs.

işletme müh aslında bana göre diyebilirim ama biraz da şüpheli gibi geliyo nedense

• makine inşaat elektrik bu bölümler en sağlam bölümler bence hangisini seçersen seç sorun olmaz.ben ytü makinede okuyorum o yüzden makine derim ama inşaat yada elektrikte iyidir yani ingilizceye yetmiyor galiba sıralaman ama sorun olmaz pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmsk

makine inşaat elektrik bu bölümler en sağlam bölümler bence hangisini seçersen seç sorun olmaz.ben ytü makinede okuyorum o yüzden makine derim ama inşaat yada elektrikte iyidir yani ingilizceye yetmiyor galiba sıralaman ama sorun olmaz pek.

itü ingilizce makine gelmez net olarak hangisini tavsiye edersin sadece birini söylemek gerekirse
  • okuduğum bölüm olan makine derim her sektörde olmazsa olmaz çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

işletme müh aslında bana göre diyebilirim ama biraz da şüpheli gibi geliyo nedense

Karar senin hocam ben en azından makine mühendisliğini yapamıycağımı biliyorum bana göre deil

• itü mimarlık ya da inşaat derim.bilgisayarda da şansını dene olabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar senin hocam ben en azından makine mühendisliğini yapamıycağımı biliyorum bana göre deil

evet eğitimi çok ağır diyolar cidden kanka :)
    neyse benim tercih süreci çok sıkıntı geçeceğe benziyo

• quote:

Orijinalden alıntı: skubrick

itü mimarlık ya da inşaat derim.bilgisayarda da şansını dene olabilir

kanka inşaatta
    odtü vs itü ne dersin

keşke bilgisayar müh gelse çok kral olur :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.