Şimdi Ara

Tercih ve üniversite hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sormam gereken 2 konu var.Biri tercih diğeri ise muammada kaldığım üniversiteler.İlk sorum tercih hakkında;
    İlk 15 tercihime girmemin mümkün olmadığı üniversiteleri yazsam 16 tercihime ise sıralamamla nerdeyse denk fakat girmemin mümkün olduğu bir üniversite yazsam 16.tercihimi riske atmış olur muyum?

İkinci sorum ise karar veremediğim ünivete ve bölüm.İtü metalurji ve malzeme mühendisliği,İtü matematik mühendisliği,İtü imalat mühendisliği,Yıldız teknik elektrik mühendisliği arasında kararsızım.Siz olsanız tercihiniz ne olurdu?İstediğim yer İtü elektrik mühendisliğiydi lakin sıralamanın 7 bin gerisindeyim.

• arkadaşlar konu üstte gözüksün diye bu konuya gereksiz yere mesaj atmak istemiyorum sürekli o yüzden yarım edebilecek biri cevap verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanisinan -- 24 Temmuz 2012; 13:30:56 >
  • kardeş herkez kendi telaşesinde benimde cevap verilmeyen 5 tane konum var upp demekten yoruldum artık :D sorunun cevabını bende merak ediyorum yani ilk 15 tercihimizi sıralamamızdan ne kadar geride yazmalıyız kş tutma olasılıgı %50 olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.