Bildirim
Tercih Yapamıyorum !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
up !!! -
aynen bende kardeşim için dün denediğimde böyleydi genel bir sorun mu acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: antitex
up !!! -
bendede aynı sortun varr cuma tercih son gün ne yapamız gerekir -
aynı sorun var :(quote:
Orijinalden alıntı: kaptan587
bendede aynı sortun varr cuma tercih son gün ne yapamız gerekir -
Sabah 9 da yaptım ve Müdür onayladı yani bir sorun yoktu ama dün sistem hata vermiştiquote:
Orijinalden alıntı: FX12
aynı sorun var :(
Alıntıları Göster -
sıkıntı halen sürüyorquote:
Orijinalden alıntı: marslan1999
Sabah 9 da yaptım ve Müdür onayladı yani bir sorun yoktu ama dün sistem hata vermişti
Alıntıları Göster -
Aynı sorun biz tercih yaparken de oldu. Mozilla ve Chrome açmıyor.Internet Explorer'dan deneyin oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız
sıkıntı halen sürüyor
Alıntıları Göster -
explorer de hepsi birbirine girmişdurumdaquote:
Orijinalden alıntı: caga_
Aynı sorun biz tercih yaparken de oldu. Mozilla ve Chrome açmıyor.Internet Explorer'dan deneyin oluyor.
Alıntıları Göster -
Bendede aynı sorun var kaç kere denedim olmadı explorer deniyecem şimdi inşallah olurquote:
Orijinalden alıntı: thesisoul
explorer de hepsi birbirine girmişdurumda
Alıntıları Göster -
okulu aradım okuldan denediler yine olmadıquote:
Orijinalden alıntı: yanlızkurt007
Bendede aynı sorun var kaç kere denedim olmadı explorer deniyecem şimdi inşallah olur
Alıntıları Göster
edit:int explorerden giriyor ama bütün yazılar birbirine girmiş tercih yapmak falan imkansız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX12 -- 17 Temmuz 2013; 15:09:21 > -
beyler okulamı gidicez diycem okuldada olmadı deliricemyaquote:
okulu aradım okuldan denediler yine olmadı
edit:int explorerden giriyor ama bütün yazılar birbirine girmiş tercih yapmak falan imkansız
Alıntıları Göster -
aynen bendede aynı sorun var bir işide doğru yapamıyorlar mıçarım böyle sistemequote:
beyler okulamı gidicez diycem okuldada olmadı deliricemya
Alıntıları Göster -
arkadaşlar firefox, chrome gibi tarayıcılardan giriş yapamıyorsunuz.ben internet explorer 6 ile giriş yapabildim. giriş yapamayanlar internet explorer 6 yı denesin.quote:
Orijinalden alıntı: Lighting2
aynen bendede aynı sorun var bir işide doğru yapamıyorlar mıçarım böyle sisteme
Alıntıları Göster -
explorerdan yapmak imkansız :Dquote:
Orijinalden alıntı: taptazesut
arkadaşlar firefox, chrome gibi tarayıcılardan giriş yapamıyorsunuz.ben internet explorer 6 ile giriş yapabildim. giriş yapamayanlar internet explorer 6 yı denesin.
Alıntıları Göster -
Beyler şimdi ben kardeşimle tercihini yapcaktık fakat ieden listeye girsemde sisteme giriş yapamıyorum okul no. uyuşma hatası veriyor. Başına 2013 koydum no.sunun olmadı sonuna koydum olmadı olmuyor sizde oluyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: thesisoul
explorerdan yapmak imkansız :D
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ByHsyN34
Beyler şimdi ben kardeşimle tercihini yapcaktık fakat ieden listeye girsemde sisteme giriş yapamıyorum okul no. uyuşma hatası veriyor. Başına 2013 koydum no.sunun olmadı sonuna koydum olmadı olmuyor sizde oluyor mu ?
normal okul no'su giriceksin bendede olmadım 2013 normal numaramı girdim oldu -
quote:
quote:
Beyler şimdi ben kardeşimle tercihini yapcaktık fakat ieden listeye girsemde sisteme giriş yapamıyorum okul no. uyuşma hatası veriyor. Başına 2013 koydum no.sunun olmadı sonuna koydum olmadı olmuyor sizde oluyor mu ?
normal okul no'su giriceksin bendede olmadım 2013 normal numaramı girdim oldu
Eyvallah girdim sağol -
ARKADŞALAR ÇÖZÜMÜ BULDUM XPDE ÇALIŞAN BİR İNT.EXPLORER VERSİYONUYLA DENEYİN ARKADAŞ XPDE YAPMIŞ TERCİHLERİ GİTTİM ONDA YAPTIM TERCİHİMİ EVE GELDİM İNT EXP.11 SİLİP 7 YÜKLEDİM DÜZELDİ TERCİH YAPABİLİRSİNİZquote:
Orijinalden alıntı: pekbiumursanmazquote:
quote:
Eyvallah girdim sağol
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
Eyvallah girdim sağol
Hangi siteden yapılıyor?
Benzer içerikler
- boş kontenjan yoksa ne yapılır
- ankara fen lisesi yorumları
- nakil başvurunuz devam ediyor ne demek
- kadıköy anadolu lisesi yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X