Şimdi Ara

Tercih Yapamıyorum !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercih yapmak için gerekli siteye girdim.bütün bilgilerimi yazıp tamam dediğimde üstteki kod beyaz oluyor ve yenisi gelmiyor. her denediğimde aynı hata nedeni ney bunun

• up !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: antitex

up !!!
    aynen bende kardeşim için dün denediğimde böyleydi genel bir sorun mu acaba ?
  • bendede aynı sortun varr cuma tercih son gün ne yapamız gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan587

bendede aynı sortun varr cuma tercih son gün ne yapamız gerekir
    aynı sorun var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX12

aynı sorun var :(

Alıntıları Göster
    Sabah 9 da yaptım ve Müdür onayladı yani bir sorun yoktu ama dün sistem hata vermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Sabah 9 da yaptım ve Müdür onayladı yani bir sorun yoktu ama dün sistem hata vermişti

Alıntıları Göster
    sıkıntı halen sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

sıkıntı halen sürüyor

Alıntıları Göster
    Aynı sorun biz tercih yaparken de oldu. Mozilla ve Chrome açmıyor.Internet Explorer'dan deneyin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_

Aynı sorun biz tercih yaparken de oldu. Mozilla ve Chrome açmıyor.Internet Explorer'dan deneyin oluyor.

Alıntıları Göster
    explorer de hepsi birbirine girmişdurumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesisoul

explorer de hepsi birbirine girmişdurumda

Alıntıları Göster
    Bendede aynı sorun var kaç kere denedim olmadı explorer deniyecem şimdi inşallah olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

Bendede aynı sorun var kaç kere denedim olmadı explorer deniyecem şimdi inşallah olur

Alıntıları Göster
    okulu aradım okuldan denediler yine olmadı

edit:int explorerden giriyor ama bütün yazılar birbirine girmiş tercih yapmak falan imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX12 -- 17 Temmuz 2013; 15:09:21 >
  • quote:

okulu aradım okuldan denediler yine olmadı

edit:int explorerden giriyor ama bütün yazılar birbirine girmiş tercih yapmak falan imkansız

Alıntıları Göster
    beyler okulamı gidicez diycem okuldada olmadı deliricemya
  • quote:

beyler okulamı gidicez diycem okuldada olmadı deliricemya

Alıntıları Göster
    aynen bendede aynı sorun var bir işide doğru yapamıyorlar mıçarım böyle sisteme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

aynen bendede aynı sorun var bir işide doğru yapamıyorlar mıçarım böyle sisteme

Alıntıları Göster
    arkadaşlar firefox, chrome gibi tarayıcılardan giriş yapamıyorsunuz.ben internet explorer 6 ile giriş yapabildim. giriş yapamayanlar internet explorer 6 yı denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taptazesut

arkadaşlar firefox, chrome gibi tarayıcılardan giriş yapamıyorsunuz.ben internet explorer 6 ile giriş yapabildim. giriş yapamayanlar internet explorer 6 yı denesin.

Alıntıları Göster
    explorerdan yapmak imkansız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesisoul

explorerdan yapmak imkansız :D

Alıntıları Göster
    Beyler şimdi ben kardeşimle tercihini yapcaktık fakat ieden listeye girsemde sisteme giriş yapamıyorum okul no. uyuşma hatası veriyor. Başına 2013 koydum no.sunun olmadı sonuna koydum olmadı olmuyor sizde oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

Beyler şimdi ben kardeşimle tercihini yapcaktık fakat ieden listeye girsemde sisteme giriş yapamıyorum okul no. uyuşma hatası veriyor. Başına 2013 koydum no.sunun olmadı sonuna koydum olmadı olmuyor sizde oluyor mu ?

normal okul no'su giriceksin bendede olmadım 2013 normal numaramı girdim oldu
  • quote:

quote:

Eyvallah girdim sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

quote:

quote:

Eyvallah girdim sağol

Alıntıları Göster
    ARKADŞALAR ÇÖZÜMÜ BULDUM XPDE ÇALIŞAN BİR İNT.EXPLORER VERSİYONUYLA DENEYİN ARKADAŞ XPDE YAPMIŞ TERCİHLERİ GİTTİM ONDA YAPTIM TERCİHİMİ EVE GELDİM İNT EXP.11 SİLİP 7 YÜKLEDİM DÜZELDİ TERCİH YAPABİLİRSİNİZ

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah girdim sağol

Hangi siteden yapılıyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.