Şimdi Ara

Tercih YAPANLAR DİKKAT !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle farklı insanlar var ki aranızda:

kimisi şu puana ne gelir ? kimisi bu sıraya ne gelir ? Başka mongollarda mezun olunca 2 BİN ALIMIYIM GİBİ SORULAR YÖNELTİYOR NASIL SINAVA HAZIRLANIP TERCİH SÜRESİNE GELDİNİZ ŞAŞIYORUM.

NASIL ADAMLARSINIZ NEREYE YAZAYIM DİYE KONU BAŞLIĞI VAR DONDURMA DEĞİL BU 2 TOP SÜTLÜ 2 TOP KAVUNLU , İSTEKSİK HOŞNUT ETMEYEN OKULLARA GİDERSENİZ GERİ DÖNERSİNİZ DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR HERKESİN YORUMUYLA TERCİH YAPMAYIN ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL.

HİÇ HEDEFİNİZ OLMADAN NASIL ÇALIŞTINIZ SİZ ?
    NASIL NEREYİ YAZACAĞINIZI BİLMİYORSUNUZ ?

İLERİDE O MESLEKLE HAYATINIZA ŞEKİL VERECEKSİNİZ ! , KENDİNİZLE ALAKASIZ ADI VAR SANI VAR DİYE BÖLÜMLER YAZMAYIN.

HELE Kİ 2 BİN MAAŞ ALIR MIYIM SORUSU NEDİR ARKADAŞ ??? NASIL BİR HAYAT DÜŞÜNÜYORSUN SEN ŞAŞIYORUM ACABA BUNLAR GERÇEK Mİ DİYE , ADAMLARIN KAFASINDA HİÇ BİR PROGRAM YOK YANINA ŞUNUDA YAZAYIM MI ÜSTÜNE BİRAZCIKDA TIP SERPİŞTİREYİM ALTINI KISIK TUT EDEBİYAT YANMASIN ŞAKA GİBİSİNİZ.

Sizinle alakasız ve pişmanlık getirecek tercihlerden uzak durun , ilgisiz ve isteksiz adı var diye yazılan her bölüm terk edilen bir okula bedel olacak , kendi tecrübelerim ile söylüyorum , TM okuyup TS alanı seçenler ( ÖRNEK ) abi idealiniz varsa gidin tekrar hazırlanın orası olmadı TS'den yazayım mantığı ŞEKER YOK TUZ dökelim ile aynı birazcık istikrarlı olun kararlı olun , ben zamanında bir pişmanlık yaşadım en iyi bölümü avrupada bırakıp geldim..... DİKKAT EDİN GELECEK SİZİNLE GEÇECEK.

• burada kimsenin konu açıp ne yazayım diye yazdığını görmedim ben. herkes bir kaç seçenek sunuyor arada kalıp milletin yorumuna göre değerlendirme yapıyor. ya da puanı düşük kalanlar şu bölüm nerede tutar falan diyor.
  • Reddagger78 @ 8 Temmuz 2014; 15:38:10

TS2 3600 sıralamayla yazılabilcek en iyi yerler neresidir

Gazali0407
    ts1 53bin
    ts2 48 bin

ne yazabilirim kafam cok karisti oneri verin lutfen. iletisim, ogretmenlik hic fark etmez

Bunlar sadece örnek hocam

Hiç farketmez , Ne yazayım , En iyi yerler :)) EN İYİ YER ? Bir insan neyi isterse en iyi yer odur o alanda başarılı olursa en iyi yer odur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.