Şimdi Ara

Tercih yapmam mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Geçen sene eşit ağırlık olarak bı yıl da sayısal olarak hazırlanıp girdiğim yks sınavında fizik kısmını kaydırdığımdan dolayı sayısal sıralamam 73k geldi. 2 yıl geçerli tyt sıralamam da 30k. Daha iyisini yapabileceğimi biliyorum ancak 3.yılıma kalmak için dermanım, psikolojim isteğim vs. kalmadı.
    Bilgisayar mühendisliği istiyorum fakat sıralamamla ancak bazı anadolu devlet üniversiteleri ve özel (genel olarak ticarethane cinsi) üniversiteler geliyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? Bu tip okullarda mühendislik okumak bana ne kadar eksi yazar? 1 yıl okuyup yatay geçiş yapma imkanım var mı?
    Sizce 3. kez hazırlanmalı mıyım?

Lütfen yardımcı olun kafam çok karışık kafayı yemek üzereyim.

• 73 bin güzel yapmışsın. Süleyman demirel, pamukkale, izmir bakırçay gibi okullar rahat gelir. Hatta bursa teknik de gelebilir. Aslında bilgisayar mühendisliği için kendini geliştirmen, yetiştirmen çok daha önem taşıyor ama tabiki yine de okulun bir şeyler katması da iyi olur. Ben yerinde olsam asla mezuna kalmazdım çünkü ben de pc müh istiyorum. :) başka bölüm yazsaydın cevap yazmazdım xD
  • 2016'da 74900 ile bilgisayar yazmıştım. şu an tutar mı bilmiyorum, sıralamalara bakmadım.

• Sovyet Askeri S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Eczacılık mesleği daha çok kafama yattığı için mezuna kalıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.