Şimdi Ara

Tercih yaptım (TM 5K) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Ybs çok bana göre değil ya çünkü tek odaklı bi çalışma yok ben veritabanı öğrenmek istemiyorum açıkcası . Kodlama dilleri flan benim uzak olduğum konular . Özyeğin'in kampüsü çok uzak bi de durağan bi kampüsü var . Bilgiye daha sıcağım şu an . Kadro olarak Özyeğin bi adım önde ama diğer olanaklarla bilgi eksiğini kapatıyo . Boun şu an için ikinci planda ama ben o üniversitenin işletme bölümü öğrencisi olucam belki bu yıl değil ama bir gün mutlaka

Ben Bilgisayar muhendisligi istedigim icin Ybs dedim yani biraz taraflı bir cumleydi benimki. lys2ye girmismiydin? mf-4 sıralaman nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bar Filozofu kullanıcısına yanıt
    Yok girmedim . Ybs bilgisayar mühendisi için cazip gelebilir haklısın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras tekrar yazmak geldi içimden konuya çünkü sen bana az yardım etmedin sıralama sorularıma.
    Şimdi özyeğin üniversitesini çok ciddi şekilde araştırdım, her şey iyi güzel gidiyor ama erhan kutlu hoca üniversiteden çıkmış. Özyeğini özyeğin yapan o hocaydı bence ve bilgi yukardaki arkadaşın dediği gibi el değiştirdi para odaklı oldu diyorlar ama o bir dedikodu kesinlikle yalanlamıyorum ama o dedikoduyu bende duydum

Hem özyeğin hem bilginin kampüsünü gezdim, özyeğin kampüs olarak çok daha güzel ve ciddi bir üniversite havası var bilgi ise biraz bana hani istanbul üniversitesinin vakıf versiyonu gibi geldi. Çok farklı türden insanlar var okul da biraz dağınık yerleşmiş ondan dolayı bu yorumu yaptım.

bilginin programı cidden güçlü bir program ama bu programın doğruluk değerini araştırman lazım bence. Belki sırf reklam amaçlı bir şeydir bilgide işletme okuyan insanlarla bir konuş derim çünkü üniversiteler ciddi şekilde insanları aldatabiliyor. Bu konuyu sıkı araştır eğer sağlam bir temele oturtulmamışsa özyeğin gerçekten sana çok uygun çünkü burdan baktığım profile göre biraz sosyal ve girişgen gördüm seni bilmem yanılıyor muyum

• arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    Özyeğin kampüs olarak daha büyük evet ama daha sosyal olduğu konusu tartışılır . Özyeğinde hukuk son sınıf öğrencisi arkadaşım var yakındığı tek şey durağanlık . Bilgi bi tık daha küçük bi kampüs olmasına rağmen daha canlı ayrıca Avrupa yakasında . Çekmeköyden Beşiktaş saatler süren bi eziyet . Program hakkında şu an programa dahil olan işletme-ekonomi programı öğrencisi biriyle irtibata geçtim ve bilginin zaten uluslararası kimliğinin getirdiği artılarla London School of International ile kolay uyum sağladığını herhangi bir aksaklığın yaşanmadığını bilginin buna teşvik ettiğini ve çok yardımcı olduğunu belirtti . Özyeğin'in kaynakları gerçekten çok sağlam ve işletme alanındaki en büyük örneği kurucusu Hüsnü Özyeğin ancak Özyeğin daha çok ülke içi gelişimde yardımcı olabilicek gibi duruyo ben ise iş hayatımı yurt dışında sürdürmeyi düşünüyorum . Amerikalı biri tarafından alınan bilginin para odaklı olduğu doğru olabilir ama ben zaten tam Burslu giricem benim bağlayan bişey yok açıkcası .

• Benimde tm1 sıralamam 2643 , sıralamalar yükselirse bilkent gelmezse diye ardına yazılacak bir yer arıyordum. Erhan Erkut hocaya mail atmıştım bana Galatasaray'ı yazmamamı İşletmenin dilinin fransızca olmadığını söyledi. Geriye odtü ve özyeğin kalıyor ama özyeğinle ilgili bu konu dışında sadece eleştiri okudum ve işletme bölümü tam burslı kontenjanı 3 kişi. Bu yüzden odtüde ankarada diye bilkentin ardına hukuk yazmayı bile düşündüm ama ilgim hiç o yönde değildi

• ViskiMatarası kullanıcısına yanıt
    Sıralamalar o denli yükselmez büyük ihtimalle bilkente gidersin kafanı yorma bence hayırlı olsun :)

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam, hepimiz için en iyisi olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViskiMatarası -- 4 Temmuz 2014; 14:49:20 >
  • ViskiMatarası kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim

• Aras mrb, bende tm2 de 6 bindeyim. Siyaset bilimi düşünüyorum. Acaba galatasaray nasıldır birde boğaziçi sosyolojimi yazsam diye düşünüyorum.

• bengi320 B kullanıcısına yanıt
    Ilgi alanına bağlı . Marka tutkusu yüzünden ismi olan üniversitelerde geleceği olmayan bölümler okumanı tavsiye etmem . Iyi düşün bence sosyoloji ölü bi alan tabi bu benim fikrim . Siyaset bilimi de ilgin varsa oku yoksa hiç bulaşma .

• Tşk,

• BOĞAZİÇİ SİYASET BİLİMİ VE U.ARASI İLİŞKİLER VS GALATASARAY ÜNİ. SİYASET BİLİMİ sizce hangisi lütfen cevap verin ya
  • BOĞAZİÇİ SİYASET BİLİMİ VE U.ARASI İLİŞKİLER VS GALATASARAY ÜNİ. SİYASET BİLİMİ
  • GERÇEKDOST G kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi bence

• Abi sizi gördükçe benim de tm1 den tercih yapasım geliyor
  • Noldu ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Noldu ki :)

ytm1 2342 Boun işletme istiyordum, gelmiyor. İktsat da istemiyorum. Ankara hukuk yazacağım sanırım. Sizce işletme gelir mi?
  • Bence bu yıl max 1800-1900 civarına düşer düşerse . Yani pek gelicek gibi değil ama tercih listenin başına mutlaka yaz. Belli olmaz

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için, başa yazacağım ama Ankara hukuktayım sanırım
  • Hayırlısı olsun kardeşim :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.