Şimdi Ara

TERCİH YARDIMCISI (TUTAR MI? TUTMAZ MI?) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
11
Favori
15.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john ronald reuel tolkien

gebze yüksek teknoloji enstitüsünü istiyorum. 374,20319 puanla almış sıralamada 53.300 olmuş.
    benim puanım 357,76459 sıralamamda 57696 sizce girebilir miyim?

Merhaba, bir kaç kişide daha gördüm herkes gyte yazmış ama okulun adı değişti GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ oldu. Bu yüzden ve eğitiminin iyi olması sebebiyle sıralamaların büyük bir artış göstereceğini tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar LYS 5'e girdim sadece, Dil-1 puanım 406, sıralamam 7368. Atılım %100 İDE bölümünün sıralaması 8000'lerde ama kontenjanı 5 kişilik. Bir hafta sonraki güncel sıralama da buna yakın bir şey olursa buraya girebilme şansım nedir?
  • 138k puan 278 .istediğim yer 131k 283 puan gelme ihtimali nedir?

ve bu arada çok iyi bir şey yapıyorsun allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

gebze yüksek teknoloji enstitüsünü istiyorum. 374,20319 puanla almış sıralamada 53.300 olmuş.

Merhaba, bir kaç kişide daha gördüm herkes gyte yazmış ama okulun adı değişti GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ oldu. Bu yüzden ve eğitiminin iyi olması sebebiyle sıralamaların büyük bir artış göstereceğini tahmin ediyorum.

Evet sanırım öyle olacak ama yazmayı düşünüyorum belli olmuyor bu şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen_dary

quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

yanlışın var kontenjanı geçen sene 350 bu sene 400 .
    sıralama da herhalde benim dediğm ek tercihler olmadan ki hali olabilir.

kardeşim ek kontenjanı bilmiyorum lakin

500 kişi olan marmara 1. öğretim 400
    350 kişi olan marmara 2. öğretim 400 kişi oldu

Yani yine totalde 50 kişilik bir düşüş var.

Birde bu ek kontenjan olayı nedir benim sıralama 15k gelme durumu var mı 2. öğretimin sizce

Hocam total için konuşmadım . Ben ikinci öğretim için dedim.
    yani 350 den 400 e çıkmış.

ek kontenjan demedim .Ek tercih dedim bu tercihlerden sonra boş kontenjanlar için ek tercihler açılıyor bir daha .

15k gelir bence hocam zaten ikinci öğretim 16k sizin niye gelmesin.

• quote:

quote:

quote:

Tabi ki yazın. Ben sadece yardımcı olmak adına orası tutmayacakmış gibi alternatiflerini de yazın dedim.

Bu arada bilgisayar mühendisliği düşünenlere GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'ni öneririm.

• sıralamam 21k diş yazcam ama gelmesi zor diyetisyenlik ve eczacılıklar var sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
  • Ordu Üni: Sinema Tv (Okuyan varsa özelden mesaj atarsa sevinirim.) 102.000 almış. Benim 101.094 TS1. Kont:Geçen sene 21 Bu sene:30. Sizce nedir yüzdesi?
  • Bu arada tekrardan kılavuz vs mi açıklanacak tercih öncesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethegraff -- 1 Temmuz 2015; 15:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnncyln

quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

Ts2 48 bindeyim geçen sene 50k ile kapatmış bu sene gelme ihtimali nedir kardeşim bir tahmin etttt

hocam bence garanti gibi

İlgilendiğin için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki yazın. Ben sadece yardımcı olmak adına orası tutmayacakmış gibi alternatiflerini de yazın dedim.

Bu arada bilgisayar mühendisliği düşünenlere GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'ni öneririm.

Teşekkür ederim. Haklısınız altına da bir kaç üni yazacağım.

• Ts 76 k yım konya, eskişehir, veya mersin iletişim gelir mi?
  • MF4 sıralamam 29319..Birinci tercihe İYTE Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, ikinciye Dokuz Eylül Elektrik-Elektronik Mühendisliği yazacağım. İYTE 28300 ile almış. Gelme olasılığı var mı?
  • mf3 14400
    mf4 7380

hatay yada tokat tıp olur mu? olmazsa itü pc mühendisliği olur mu? o da olmazsa ege diş olur mu?

@ysnncyln
    @
  • quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

quote:

Orijinalden alıntı: alfaamilaz

mf3 20.455 dis hekimligi gecen yil 19.400le kapatti tip 679 dis 300 civari artck bu sene en kotu dis gelir mi?

Nasıl 20binlerle diş hekimliğine girilebiliyor mu? Bizim zamanımızda 5binlerle girilemiyorduNasıl 20binlerde diş hekimliğine girilebiliyor mu? Bizim zamanımızda ilk 5bine giremeyen tıppa bile giremezdi bırak diş hekimliğini... Eczacılık için bile en kötü 10bine girmek gerekiyordu... Son 3-4 yılda eğitim sisteminin kalitesinin çok düştüğünü düşünüyorum. 300'er 300'er kontenjan arttırıyor, 50 kişik sınıflara artık 200 giriyorlar... Rusya'dan gelen kızlar gibi gibi herkes üniversite mezunu olacak anlaşılan :)

o senim zamanindi ihtiyac oldugu icin aciyolar heralde !! nufus artiyor orantili olarak ihtiyac da artiyor ayrica 2000 lerde sinava giren ogrenci sayisi 1 milyon bile degilken bu yil 2 milyonu asti .

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcevq -- 4 Temmuz 2015; 22:39:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legen_dary

quote:

yanlışın var kontenjanı geçen sene 350 bu sene 400 .
    sıralama da herhalde benim dediğm ek tercihler olmadan ki hali olabilir.

kardeşim ek kontenjanı bilmiyorum lakin

500 kişi olan marmara 1. öğretim 400
    350 kişi olan marmara 2. öğretim 400 kişi oldu

Yani yine totalde 50 kişilik bir düşüş var.

Birde bu ek kontenjan olayı nedir benim sıralama 15k gelme durumu var mı 2. öğretimin sizce

Hocam total için konuşmadım . Ben ikinci öğretim için dedim.
    yani 350 den 400 e çıkmış.

ek kontenjan demedim .Ek tercih dedim bu tercihlerden sonra boş kontenjanlar için ek tercihler açılıyor bir daha .

15k gelir bence hocam zaten ikinci öğretim 16k sizin niye gelmesin.

kontenjan düşüklüğü var ya. Onun için söyledim gelirse çok iyi olur

• bcevq kullanıcısına yanıt
    Bilg.muh.yerine yazılım mühendisliğini öneririm.araştır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven55 -- 1 Temmuz 2015; 16:13:32 >
  • Merhaba sağol fikir verdiğin için bize dostum mf3 14700 ege diş 15200le kapattı kontenjan sanırım 14 kişi azalmıştı ne olur sence çok sınırdayım endişeliyim katip çelebi 16100le kapattı ege olmazsa onu yazabilirim

• ygs- 320 aacil ve ilk yardım gelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.