Şimdi Ara

tercih zamanı bittiğine göre tıp hk konuşabiliriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt
    Esnafla dialoga girebilirsin berberle muhabbet edebilirsin alisveris yaptigin yerlerde tabiki ilgi alakan olacak ama tıp ogrencisinin cevresi yine kendi fakultesinden olusur sen anlat bakalım ziya halkla munasebetini ne olcude olmasini bekliyorsun acaba ogrenci olarak tabi amacin ogrencilikse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akademik linkteki hocanın birebir cümleleri
    30.000e giren adam işsiz kalmaz abarti bi cümle bence 10k desen anlarım ama 30kda işsiz kalmak olası bi durum gelecek zaman için. işsiz kalmak istemeyen adamın 30kda tıp yazması çok normal. tıp istemek ayrı konu ama bazı konularda da mantık devreye giriyor olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu mesajlari nerden tutsan elinde kaliyor
    Fantastik bir konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam cerrahpasa geldi de yazmadiniz galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    ya ne alakası var awk hacettepe gelse yine yazmazdım tıp çok istesem ücretli yazar paşalar gibi okurdum

bu hayatı ben seçtim

• bi kafeye puba oturmaya gittiğinde etrafındaki insan profili bile çok önemli

Saygı duyarım hocam ama okunacak sehir muhabbeti bi tık fazla abartılıyor bence

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    küçük şehirde okumaz küçük şehirde çalışmazsın

parasını s hangi adam ac kalmis biz kalcaz

hangi mühendislik günde 200 kisiye bakan doktor kadar telasli a hangi mühendis 48 saat işyerinde duruyor

• hocam balıkesir samsun aydın manisa falan okey de gidip de batmanda okumak bana cok sacma geliyor

• bu garanti meslek meselesinin küçümsendiğini düşünüyorum

Hocam belkide tip okumak icin 4 milyon tl vermek istemediniz. Lütfen seçecek durumda değilseniz secenlerle dalga gecmeyiniz. Zira o sans size hic sunulmadı. Ben gidip bogazici mat tercih etmem şöyleydi böyleydi diyemeyeceksem tip kazanamayan eleman da tip kotuleyemesin.

• Benim çocukluk hayalim olduğu için yazdım parası zaten düzgün bir para değil şuan pratisyen 80bin civarı alıyor 2500dolar civarı yapıyor bir mühendisin rahatlıkla kszanabilecegi bir miktar severek yapabileceğin iş olmasa tıp çekilecek çile değil .Bu arada doğu yazdım hiç istek yoktu bende mezuna bırakmak için.Gonul isterdiki düzgün ilk 10k daki tıplardan birinde güzel bir şehirde okuyalım ama olmadı.Arkadasin doğu konusundaki dediklerine katılıyorum.Son olarak tercihler verildi bitti kimseyi etkilemeyecegim için rahatlıkla şunu soyleyebilirim bu forumda tıp çok abartılıyor kimsenin umrunda değil tıp okumanız gerçek hayatta sizi uzerler

• Sizinki sevgi sevgide rasyonel temele dayanmaz

temel bilimlerin rahatligi cok guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 9 Ağustos 2024; 7:24:57 >
  • M540 kullanıcısına yanıt

Dhy ni 112 merkezde yapinca ne oluyor ve nasil yapiyor?

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Hocam aklin yolu bir

• Xetherian kullanıcısına yanıt

Estetik algisi katlanarak artacak o pazarin daha da genisleyecegini dusunuyorum

Aksine cerrahi bolumler cekilecek cile olmadigi icin asistan azalir zorluk artar zorluk artar asistan azalir kendi icinde bir dongu

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    dalga gecmedim istesem verirdim ailem de yazmamı 500 kez söylemiştir ileride kazanılacak paralar olduğundan çok da sorun değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.