Şimdi Ara

Tercihen Asus laptop tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelıkle ıyı aksamlar yaklasık 6-7 senelık laptopım sonunda elımde kaldı.

Packard Bell EasyNote MT 85 MT85-M-055TK

Intel Core 2 Duo 2.53 Ghz T9400, 4 GB, 15,4 inç

ATI Radeon HD 3650 512 MB kullanıyordum.

En az bu performansı rahatlıkla alabılecegım, fılm, ofıs kullanımına uygun tercihen "asus" marka ısınma ve fan sesı sorunları olmayan bir laptop arıyorum.

Fıyat olarak bu performansı saglayacak en uygun cıhaz tercıhımdır, butce sınırsız fakat oyun veya ps kullanımı olmayacagı ıcın 1080p fılm ve sosyal medyalardakı oyunlarda sorun cıkarmaması yeterlı olacagından aklımda "1000 tl" gıbı bır rakam var.

Sımdıden fıkırlerınız ve yardımlarınız ıcın cok tesekkur edıyorum.

• Yok mu yardim edecek bir bilgi sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertycl -- 31 Mart 2015; 18:47:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata asusun düzgün bir modeli pek yok malesef. Belki bu model bir nebze iyi olabilir

https://www.pcdepo.com/asus-x554ld-xo598d-notebook
  • pekı sızce 1080p mkvlerı rahatca oynatır benı uzun sure goturur mu? komıktır kı ozellıkle facebook oyunları cok kasıyor ve genelde onların oynanacagı ve fılm ızlenecegı ıcın 100-200 fazla olsun omurluk olsun ıstıyorum. Hala 10-15 senelık laptopları kullananlar gordugum ıcın o kadar olmasada uzun sure akarı kokarı olmadan sorunsuzca goturmesı onemlı oldugu ıcın asus-lenova-msi var aklımda
  • 10-15 sene laptop kullanılırmı ya eşyanın tabiatına aykırı
  • halloven, 2008de aldıgım laptop acer marka olmasına ragmen hala canavar gıbı calısıyor, duzenlı olarak fan temızlıgı yapıldıgı surece cokta ımkansız degıl yanı 8-10sene gunde 20 saat oyun oynanmayan 3-5 saat kullanılan bır laptop ıcın.

Game_killer , sence bu cıhaz benı hdmıdan ve onlıne mkv ve hd fılmler ızleme, sosyal paylasım sıtelerınden oyunlar oynama konusunda uzun bır sure goturur mu? 100-200 tl ıcın de 1-2 seneye cope atılacak bır cıhaz almayayım. sahsı kullanımım ıcın n56vz kullanıyorum, buda genel kullanım ıcın olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.