Şimdi Ara

Tercihim ne olmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15-16 senelik profilo pasific 5310 çamaşır makinasını degiştirmeye karar verdim. Başta düşündümkü degişiklik olsun Samsung veya LG bakayım ama forumda okudugum kadarıyla ariston gibi sadece şişirme ürünmüşler. Bütçemden ziyade fazla özelligi olmayan çamaşır makinası bakıyorum. Haliyle kullanmadıgım özelligede para vermek istemiyorum. Birkaç ürün buldum acaba hangisini tercih etmeliyim.

Birde bu devir ne işe yarar ben pek anlamamda.800 devirle 1000 devir arasında çok farkedermi mesela.

AEG-Electrolux L50840
    Profilo CM1001CTR
    Gorenje WA72105

• içlerinden sadece gorenjenin seçtiğiniz ürünü tavsiye ederim ama ben olsam 1200 tl ye kadar çıkabilirseniz aeg f 75270 fl modelini öneririm uzun yıllar işinizi görür

ve devir olayı aslında önemli 800 devirle sıkılan çamaşırla 1200 devirde sıkılmışla arasında nem bırakma payı çok farklıdır çamaşırların en hızlı sürede kuruması için yüksek devir önemlidir
  • Şimdi 3 markanında benim için cazibesi ayrı. Goronje nin tasarımı çok hoşuma gitti. AEG nin servisine yakınım ve aynı servis başka ürünlerimede bakıyor ondan avantaj Profilo da bildigim bir marka.

Devir konusundada mantıklı düşüneceksem devir arttırkca kurutma artıyorsa yıpranma da artmazmı.
  • Yorum gelmiyecek galiba. O zaman 63 l tamburu olan 1000dtr alıyorum.Hiçbir bilgim olmadan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.