Şimdi Ara

Tercihiniz hangi realm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tercihiniz hangi realm?

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2019)
Giriş
  • Şuan statlara göre en çok popülasyon iki realmde birikmiş durumda . Shazzrah vs Golemagg tercihiniz hangisinden yana?

• Bu iki Serverdan uzak durun 22.000 kişi var sırada 5 saatiniz geçecek girmeye çalışırken.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    hocam ama classic tercih edilmesinin tek sebebi nüfus fazlalığı millet etrafta dolu insan görmek istiyor.
    bu iki server o yüzden çok tutuluyor.
  • Faction bakımından dengeli bir server var mı? Ally oynamak için Shazzrah tercih edesim var ama orasınında Ally ağırlıklı olmasından korkuyorum.
  • Eu streamerlarının ally olanları golemagg da horde olanları shazzrah da oynuyor. Shazzrah horde nüfusu allydan fazla bence. Ki battle.net forumlarında shazzrah horde guild başlığı daha fazlaydı benim görebildiğim ama kesin bir nüfus datası yok.Zaten pvp serverların çoğunda horde fazladır. Bu bir klasik.
    https://www.avoidstreamers.com/
  • Sıra mıra bekleyemem ben. Dreadmist'e girdim sıra yoktu. Denemek için ara sıra çıkıp tekrar girdim akşam 10-12 arası hiç sıra vermeden devam etti. Pop med gözüküyor. Çok düşerse merge ederler ilerde.
  • Her realmde sıra var galiba. Biz, Egzolinas'ın guildi için RP/PVP Zandalari Tribe'da başlamak istemiştik fakat halen giremedik oyuna. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.