Şimdi Ara

tercihler bitti ve inanılmaz bir hata yaptım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapanmasına son 2 saat kala İHA Teknolojileri ve Operatörlüğü bölümünü listemin 2.ve3. sırasına ekledim.(aslında sayısal olduğum halde) bölümü son anda öğrendim ve ilgimi çektiği için eklemek istedim. eskişehir ve ankarayı yazdım ama çok araştırma yapmadığım için pişmanım. açıkçasıda gelmesini pek istemiyorum. TYTden 260 puan aldım. sizce gelir mi ?
    -eskisehir teknik üni.
    -ankara ostim üni.

• Türkiye'de gelişen güzel bir alan.İşsiz kalmazsın,iyi maaş alırsın diye tahmin ediyorum.Düşünsene,pkk hedeflerini gelişmiş Türk SİHAları ile nişan alıp vuruyorsun.Eğer işine sarılarak okur,işini iyi bilirsen VATANIMIZA ve DEVLETİMİZE büyük faydan olacağından şüphem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 15 Ağustos 2020; 17:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mülgâ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ilgilendiğim bi alan ama aniden listeme ekleyince ertesi gün kafamı kurcaladı biraz
  • Hocam bölüm güzel gibi duruyor, benim şaşırdığım şey puanının bu kadar düşük olması. Bide ben şöyle biliyorum iha eğitimini hho ve kho alıyor ve onlar yönetiyor diye biliyorum şaşırdım böyle bir bölüm olduğuna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adolf Dassler kullanıcısına yanıt
    Bölüm iki yıllık bu sene açıldı ilk kez. Puanı daha belli değil. Ama bence o puana gelebilecek en iyi yer. Tabi gelirse.

SİHA eğitimi verdiklerini sanmıyorum bölümde. İHA'ların askerlik dışında da kullanım alanları var. Gerçi bu bölüm hakkında pek bir fikrim yok sadece fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Dassler

Hocam bölüm güzel gibi duruyor, benim şaşırdığım şey puanının bu kadar düşük olması. Bide ben şöyle biliyorum iha eğitimini hho ve kho alıyor ve onlar yönetiyor diye biliyorum şaşırdım böyle bir bölüm olduğuna
    alttaki arkadaşın dediği gibi bu yıl açıldı bölüm bende son dakikada öğrendim varlığını zaten :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, küçümsemek için söylemiyorum harp okulu öğrencileri varken bu bölümün mezunlarına şans verirler mi?

• aranızda yazan var mı bu bölümü
    Hava Astsubay MYO da falan da bizzat eğitimleri branş olarak veriliyor. Haklısınız hocam bence sivildeki açılan bölüm tekniker yetiştirmek için olabilir.

normalde zaten iha pilotu olmak için sertifika alman yetiyordu. bu sertifikayı 12 yaşındaki çocuk bile alabiliyor ki bölüm derslerine bakabilirsin 2 yıllık olduğu halde çoğu 4 yıllık bölümden ağır. askeriye dışında kullanım alanlarıda var (turizm vs.)
  • Battlefield oynamak gibi bir şey mi İHA operatörlüğü? Yani bu hava araçlarını uzaktan direkt kontrol eden insanlar mı bunlar? Eğer öyleyse epey psikoloji bozan bir iş. Düğmeye basıyorsun çat 35 ölü. Elin kaysa adam ölür. Şöyle bir haber okumuştum:https://tr.sputniknews.com/analiz/201501221013565434/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 15 Ağustos 2020; 17:36:38 >
  • pøyraz P kullanıcısına yanıt
    Ben askeriyeden bahsetmiştim, bir sertifikayla ya da 2 yıllık bölümle koskoca ordunun ihasını kullandırtmazlar bence.

• pipola P kullanıcısına yanıt
    Bölüm tanıtımında bu eğitim sonunda savunma sanayiinde de calisilabilecegi söyleniyordu. Muhtemelen direk operasyonda olunmaz belki teknik kısmında olunur.

• Seni üzmek istemem ama ben olsam bunu bölüm olarak okumazdım bir teknisyenlik veya mühendislik bölümünün üzerine çok güzel olurdu bazı üniversiteler 1 ,2 bin liraya bile veriyor bu eğitimi ayrıca üstte yazılan gibi askeri alanda çalıştırmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 15 Ağustos 2020; 17:50:45 >
  • bölümün müfredatında askeri alanda eğitimlere yer verilmiş ama

• Muhtemelen bakım onarım da çalışmak için eğitim verirler

• DGS yapılır mı peki bu bölüm ile ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.