Şimdi Ara

tercihler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercihler konusunda kafam bayağı karışık İEL düşünüyorum ama şu an o da pek kesin değil.Yüzdelik dilimim %0.13 yani en azından nakillerle bi şekilde girebilmeyi umuyorum,diğer bi sıkıntı ise bu sene kız yatılı almıyoruz dediler yani bir şeyler ayarlamaya çalışırız denildi fakat tam garanti yok,burası olmazsa KAL olucak orası kesin tutuyor,yine de şu var ki bir İEL'le KAL bir değil.Son olarak ise fen lisesi şu ana kadar hiç düşünmedim fakat dersane konusu canımı sıkıyor,fen lisesi ortamı nasıl vs hiç bilmiyorum o kadar çok çalışmayı seven biri değilim sosyal olmayı da tercih ederim.Fikirlerini sunup tartışabilecek arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
    İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yıl iel kontejyanını düşürdü sanırım iel olmaz geçen yıl 0,7 yada 0,4 kapamış bu yıl kaç olur bilmem bende bu kız yatılı durumdan dolayı iel ifl Arasında kararsızım hakkımızda Hayırlısı

• Iel geçen yıl sanırım 0,4 kapadı bu yıl daha da düşebilir dilim ama inşaallah yinede girebilirsin ben de bu kız yatılı probleminden dolayı iel ifl Arasında kararsızım Hakkımızda Hayırlısı

• geçen yıl %0.07 ile kapamışlar umarım olur,senin dilimin nasıl ve hangi ildesin acaba?

• Fen lisesinden fen lisesine göre değişir o. İstediğin fen lisesi çok disiplinli bir lise olarak mı biliniyor?
    Yine de rahat olabilmek için bir anadolu lisesine git bence.Gelecekte istediğin bir meslek var mı? Yani bir idealin. Tıp istiyorum falan dersen fen lisesi. Ama ben sosyal olucam rahat olucam kafama gore calisicam dersen anadolu lisesi daha rahat olur tabi.

• istediğim bi fen lisesi yok,açıkcası hiç istemedim fen lisesi şu ana kadar ama şu dersane olayları yüzünden üniversiteye hazırlama durumları daha bi artı olarak gözüküyor fen liseleri,ileride hangi mesleği yapacağım hakkında en ufak da bi fikrim yok maalesef ama mühendis vs. pek zannetmiyorum,siyasal bilimler olabilir belki yani daha erken bence bunlar için bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheQueenKeroessa

geçen yıl %0.07 ile kapamışlar umarım olur,senin dilimin nasıl ve hangi ildesin acaba?

Benim 0,01 izmirdenim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myloxyloto

quote:

geçen yıl %0.07 ile kapamışlar umarım olur,senin dilimin nasıl ve hangi ildesin acaba?

Benim 0,01 izmirdenim

baya iyiymiş gerçekten seninki tebrik ederim hepsini full çekmiş olmalısın o zaman,bir de gsl düşünmüyor musun?

• quote:

istediğim bi fen lisesi yok,açıkcası hiç istemedim fen lisesi şu ana kadar ama şu dersane olayları yüzünden üniversiteye hazırlama durumları daha bi artı olarak gözüküyor fen liseleri,ileride hangi mesleği yapacağım hakkında en ufak da bi fikrim yok maalesef ama mühendis vs. pek zannetmiyorum,siyasal bilimler olabilir belki yani daha erken bence bunlar için bilemiyorum.

Son sene özele geçme gibi bir şansın varsa anadolu lisesine git. Öyle bir şansın yoksa fen lisesini düşün ama gönlünden geçmiyorsa zorlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: InTheFaint

quote:

istediğim bi fen lisesi yok,açıkcası hiç istemedim fen lisesi şu ana kadar ama şu dersane olayları yüzünden üniversiteye hazırlama durumları daha bi artı olarak gözüküyor fen liseleri,ileride hangi mesleği yapacağım hakkında en ufak da bi fikrim yok maalesef ama mühendis vs. pek zannetmiyorum,siyasal bilimler olabilir belki yani daha erken bence bunlar için bilemiyorum.

Son sene özele geçme gibi bir şansın varsa anadolu lisesine git. Öyle bir şansın yoksa fen lisesini düşün ama gönlünden geçmiyorsa zorlama.

bence de öyle mantıklı,teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Benim 0,01 izmirdenim

baya iyiymiş gerçekten seninki tebrik ederim hepsini full çekmiş olmalısın o zaman,bir de gsl düşünmüyor musun?

Hayır GSL hiç düşünmedim en yüksek puanlı OLMASINA rağmen GSL bana hitap eden bir lise değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim 0,01 izmirdenim

Hayır GSL hiç düşünmedim en yüksek puanlı OLMASINA rağmen GSL bana hitap eden bir lise değil

anladım,maalesef benim için de tam tersi keşke tutsaydı

• Eğer tıp, mühendislik gibi bir şey düşünüyorsan fen lisesine gitmen iyi olur. Ama son anda fikrimide değiştirebilirim belli olmaz dersen anadoluya git.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.