Arkadaşlar büyük bir ikilemdeyim yardımlarınızı bekliyorum. Siralamam: 26k Önümde iki seçenek var. Bilkent işletme/iktisat %50 burslu gitmek veya anadoludaki hukuklardan birine gitmek. Sinava çalışırken hedefim hukuktu. Ancak iyi üniler olursa isletme iktisatı da düşünüyordum. Bilkentin ayrı bir cazibesi var bu biraz etkiliyor. Beni en çok düşündüren şey ingilizcemin 0 olmasi ve bilkentte hazirlikla beraber %100 ingilizceeğitim verilmesi. İngilizce altyapım yok bu yüzden bilkent bana zehir olur mu bilemiyorum. İngilizceyi göze alıp gitsem bile bu sene okullar açılmayacak gibi duruyor. Hazırlık eğitimi uzaktan olursa çok zorlanacağımı, uyum sağlayamayacağımı düşünüyorum. Hukuk gidersem Selçuk, Erciyes,Sakarya gibi fakültelere gideceğim. Ne dersiniz bu duruma?
Bilkent yaz geç. Hukuk fakültesini yine okursun bilkent i bir daha bulamazsın. Ingilizce öğrenmek şart zaten zehir mehir. 1 yıl zorlan kas kendini 40 yıl rahat et. Ben mesela ikinci üni olarak hukuk okuyorum. Kazanmak da okumak da kolay. Mesele bilkentten çıkabilmek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme