Şimdi Ara

tercihlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sıralamam 13108
    sizce hangisi gelir

• tercihlerinin sıralamarinida yazarsan eminim birçok arkadaş sana yardimci olacaktir..
  • basları sallayın
    itü gemi inşaat 11133
    itü mimarlık 12000
    ytü elektronk haberleşme 12900
  • up
  • itü inşaat gelecek
  • dostum artan kontenjanları ekleyince itü mimarlık ya da yıldız elektronk haberleşme gibi
  • 2000'lik kaymaların olabileceği söyleniyor; ancak bu olay senin sıralamanda, 13000-14000 dolaylarında fazla gerçekleşir mi, bilmem. Olursa gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği gelebilir belki.

Hadi o olmadı, İTÜ Mimarlık ve YTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden birisi olabilir en iyi olasılıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Temmuz 2009; 1:05:03 >
  • lutfen başka yorumlaraaaaaaa
  • Bulut İTÜ Makinedesin olm kafanı yorma..
  • ya sakin ol. 20-25 gün sonra görücez zaten hep birlikte neyin ne olacağını. yat şimdi kafanı dinle.
  • ya ben osym nin aday islemlerine giremiyom hep yanlis sifre diyor? var mi boyle problemler yasayan??
  • Beyler bılgısayar yazıyorum sonunda bende sanırım kararımı verdım.Su anda netlesmeye basladı bu konu varken yazıyım dedım pardon alakasız oldu ama.
  • itü mimarlık gelir mi
  • itü mimarlık mı ytü elektronk haberleşme mi hangisine daha yakınım sizce?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despuche -- 26 Temmuz 2009; 2:19:03 >
  • yardım edecek yorum yapacak yok mu
  • itü inşaat hayırlı olsun

13bindesin, 16bin inşaat. öndekiler ise zaten uzak ihtimaller biraz, hayırlı olsun bence
  • niyeki ytü elektronk yakın :D 600 kişi gbi fark var ama 1000kşilk kontenjan acılıyo tıp diğerlerini saymıyom bile :D
  • ytü elektronk haberleşme 12900 imiş doğru bakmadan yazmışım

bence 12900'den senin sıraya rahat iner.

Hangisi olursa hayırlı olsun diyelim o zaman. ama bu olmazsa itü inşaat kesin gelir.
  • mekatroniği inşaatın altınamı yazdın
  • Bütün meslekleri dolaşmışsın. Üni o kadar önemli değil, hangi mesleği istiyorsan ona git.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.